Aa lätt!

Grattis towe! 17 år, fin ålder. Åt världens största kladdkakabit, drack kaffe late och såg på bio. (Plus att jag har aldrig varit så kissnödig som då.) Helt otroligt! Men det var mysigt. Men Freyja svek oss, den jävlen. Hon ska dö. Eller njaa... Bara nästan egentligen.
Ängtligen lite ledig. Ska bli så sweet!  Ska typ sova mest av tiden. Men lite roligt ska det nog bli. 
Blir mer och mer stressad. Vad gör jag egentligen? Typ inget. Men varför har ju typ världens tid på mej egentligen. Är för lat. Ska sluta med det. Nytt liv efter valborg, det röstar jag på! Sluta med latheten och onyttigheten! Det blir bara bra.
Humöret går i alla fall uppåt, det är ju en början. Får hoppas att det forsätter så också. Då blir det nicenice!

Söndag, vad annars?

Insåg just hur mycket jag behöver dej, helt otroligt bra du är. Länge sen vi sågs och pratade sådär mycket. Även fast vi ser varan typ varje dag var det länge sen vi pratade så mycket som idag.
Ångra att jag tänkte så jävla mycket igår, för då kom jag på vad det är med mej. Nu när jag vet så är det bara jobbigt eftersom jag inte kan göra nått åt det. Hur mycket jag än försöker. För ni kommer ändå inte ändra på er. Det suger.
Det ska bli så jävla skönt med lov. Onsdag, torsdag och fredag och sen helgen! Får se vad som händer. Får se vad jag har ork till. Får inte hoppas för mycket.
Allt som jag göra nu, går verkligen dåligt. Det är som ingen idé att jag försöker göra nått längre. Det är bara att lägga ner allt. Och leva tomt.

Orkar helt enkelt inte.

Orkar bara inte. Vill bara ligga mej i sängen och sova i fem dagar och bara vara.
Det blir bara för mycket för mej, orkar inte hänga med på allt. Måste börja tänka på vad som är viktigaste för mej. Men om jag ska tänka själv så kommer jag välja fel grej, det vet jag redan nu. Men orkar inte välja det andra. Då kommer det aldrig att gå. Jag måste välja det första hur det än blir.
Blir stressad så fort jag tänker på allt som kommer hända, hur mycket det är. Frågan är ju hur mycket till jag orkar. Inte så mycket alls, som det känns just nu.
Om man tänker hur mycket jag har gjort i dag och är så här trött och hur mycket jag orkar göra så är det helt sjukt, att jag är så här trött nu. Jag fattar verkligen inte. Blir trött av ingeting. Jag vill orka mer , jag vill kunna göra mer grejer. Som förut, när allt var roligt och man bara lev det braiga livet. Vill kunna leva också. Ha kul, men vad fan jag orkar inte.
Måste verkligen göra nått annat också, hitta tillbaka den där känslan där det var roligt. Annars kommer det här aldrig gå. Vill knapp visa mej ute längre, Så sliten man ser ut är det inte kul att träffa människor.
Jag vet inte hur jag ska förklara för dem braiga människorna heller. Dom som bryr sej. Ni är ju bäst, även fast jag inte har visat det på väligt länge, men det är ju ni som gör att jag i huvudtaget orkar leva med det. Att inte rymma bort från allt. Men den riktiga frågan är ju är det ingen som känner som jag gör?
Vet inte vad jag ska göra längre. Jag blir dragen så många olika håll jämnt. Alla förväntar sej att jag ska vara där.Kan inte säga nej till någon heller. Vill inte svika nån, vill inte ha bråk längre heller. Det verkar som om inget vill lägga sej heller. Utan verkligen testa hur mycket jag orkar innan jag bryter ihop. Inte långt kvar. Verkligen inte långt kvar.
Det är inget som kan mej att glömma allt detta för en stund. Förut fanns du alltid där. Fick mej att glömma allt. Men nu går det inte längre. Jag vet att det är mitt fel och det är bara jag som kan ändra på det. Som sagt har ingen ork till det.
Allt blir så jävla tjafsigt också. Så gort det händer nått litet så det blir det en så stor grej. Är det verkligen nödvänligt?
Kan man inte bara släppa allt och låta allt vara.
Nu är det nära att jag åker bort, har lust att bara hoppa på en buss och fara iväg. Inte veta vart jag ska, bara se vart jag hamnar och börja om. Att ingen vet att jag far. Ingen vet vart jag är. Det är min bästa dröm.


I know you could reach the top
make sure that you won't stop
be the one that you wanna be
 - Kan det vara så enkelt?

Overload

Behöver börja om. Börja om på nytt, igen. Verkligen inte tänka på det som har hänt och bara gå vidare. Till vad spelar ingen stärre roll men nått bättre än det här.
När jag tänker på vad som kommer hända efter sommaren så vil jag bara gråta. Du sviker mej och jag vet inte vad jag ska göra då. Jag kommer backa så jävla mycket. Och jag vill ju verkligen det här. Det så rätt ibland som om det är det ända jag vill göra. Bara det jag behöver. Om jag tänker så är det ända jag behöver för kunna gå vidare. Så snälla, låt det vara som det är nu.

Just like the wind.

Älskar verkligen hiphopen. Det är typ det roligaste jag gör på hela veckan. Blir alltid på bra humör. Tyvärr håller det inte så länge. 
Men nationella gick bättre än väntat, vilken var sweet.
Har ingen lust alls att gå till skolan i morgon. Får se hur det blir med det. Otroligt trött och sliten.

He's gone.

Kan det gå bra nån dag?
Så jag får man känna mej glad. Nationella prov i morgon kan gå och ta sej.

damn you are free

Bajsdag. Verkligen ingen rolig dag.

Between the lines

Jag har fan dom bästa kompisarna.
Galet mysigt ikväll. Bara kärlek.
Mycket skratt, fast är typ lite rädd nu, känner jag. Men det är sånt man får ta.
Gjorde konstig tacos med banan i. Oldensedts idé. Inget jag kan rekomendera däremot. Men resten var ju nästan gott. Sara vi får göra det själva nästa gång så får dom se hur man gör! Jag blir så less. Nej, det var mysigt det också. Lugnt! Vi har ju saften kvar hemma hos Sara så vi måste göra om det. Kanske är Oldensedt kommer hem från Paris? Vill också dit. Skönt att komms bort. Nu var det länge sen jag var borta. Vill ju så gärna. Men vädret kan jag ju inte klaga på. Det är ju bara så härligt. Om det blir lite varmare så är det ju perfekt!
räknar ner till sommarlovet. Inte så många dagar kvar. Men det är mycket som ska göras innan det. Blir bara stressad på när jag tänker på det. Jobbigt.
Träningen i morgon känns jobbig och promenaden med Freyja också. Fast den är mysigt. Får som snacka av sej. Kanske lite för mycket men det är ju bra. Slipper man snacka så mycket sen.
Börjar sakna min bror litegran. Var snart ett år sen jag träffa han. Det är nog dags för det snart. Det skulle vara nice.

Look in to your heart.

Typ inga lektioner idag. For till stan och bara softa. Solen är min bästa vän.
Bästa hiphoplektionen på länge. Dawid och Mario kan det bli bättre? Sjukt med stämming. Josefine och jag är ju bara för bra.
Gillar denna dag skarpt. Den blir nästan bara bättre och bättre.
Håller nästan på att glömma det som var förut. Jag vet inte vad det är som gör det, men det är bara härligt. Inget att klaga på.

The sun is here.

Gillade vädret idag extremt. Sommarkänsla! Solade lite med Sara, åt glass. Bara bra.

No more

Jag hatar dej. Du hatar mig. Det är kört.

Fallin out.

Trött, slitet, stressad och less.
Det har varit bättre.


Ännu en söndag.

Vart inte så mycket plugg idag. Men litegran i alla fall. Alltid en början. Får bli bättre på det där.
För en stund gick Freyja hem i snön. Vi bakade bröd och drack te. Såg lite på Las vegas. Det vara bara mysigt. Freyja är också söt när hon sover. Hehe
Har inte gjort så mycket. Gillar inte söndagar, dom blir alltid så slöa och man är bara trött. Ja dom är jobbiga.
Less på snön som faller ner från himmeln. Kan det inte sluta nån gång så det kan bli sommar? Det röstar jag på. Jag tror säkert många håller med mej. Har tänkt mycket på sommaren idag. Kom på att jag längtar så jävlust mycke. Fick sommarkänsla när jag vakna i morse. Fråga mej inte varför, men det var en underbar känsla.
Ledig i morgon. Bara härligt. Då blir det Sara och så. Ska bara sova tills dess. Typ det bästa som finns. Sova.
Måste läsa den där engelska boken. Har inte kommit nån vart sen sist, vilket kanske inte är så bra. Men den är bara dålig. Och så har den en hund på framsidan. Inte bra.
Vart väldigt trött plösligt. Ska nog sova snart. Måste bara vänta på att låtarna ska bli klara. Hur lång tid kan det ta egentligen? Skyller på att både min och saras datorer inte är dem bästa precis.
Har börjat fundera på vad jag ska önska mej när jag fyller år. Har tittat på några mobiler, men har inte rikigt komit fram till någon än. Behöver verkligen en ny mobil. Men gillar den ändå på nått sätt. Fast skulle bli överlyckig om jag fick en ny. Jag vet inte vad jag vill ha mer. Fast det är ju några veckor kvar så jag hinner ju tänka lit mer. Hehe. Måste först tänka ut vad man ska ge till Towe. Sara och Freyja var inge bra på att komma på nå förslag. Måste ta tag i det där. Förra året fick kankse inte världens bästa present. Kommer inte ens ihåg vad hon fick, men kommer ihåg att den inte var så bra. Men det är ju tanken som räknas. Bara kärlek.


Let me undress your soul.

Good times!

Har hängt med sara ikväll. Kollade först på filmen jag inte kommer ihåg vad den heter men sedan vart det bilder. Oj vad jag vill ha sommar just nu! Peppar som bara satan nu. Längtar redan. Vill också till stockis i sommar, det är ett måste. Vill gärna förbi göteborg också. Det skulle vara roligt.
Kom på att jag är ledig på måndag. Kan nog gissa redan nu vad det blir. Men måste plugga först. Sjukt mycket iskolan. Blir stressad bara jag tänker på det nu. Så det blir nog plugg i morgon innan dansen och efter min promenad med Freyja. Får se vart hon tar mej nu. Vart lite rädd förra gången, hon kan så många olika vägar. Och det är alltid jag som får gå längst. Fusk. Ska nog försöka så att vi går mot mitt håll i morgon.
Var på dansen väldigt länge idag, kanske lite för länge. Det kändes faktiskt lite jobbigt att gå därifrån när vi gick. Men eftersom ellem handlade lite på hk också. Så tog det ändå frygt en timme att ta oss hem. Jag ocg Sara är inte så snabba. Men prata kan vi.
Vart genast trött och vill sova. Men måste vänta en liten stund till i alla fall, tills du kommer hem så jag får prata av mej lite. Lite mer bara.
Har ätit glass idag. Det var ett tag sen nu. Det var gott, men vart mätt väldigt fort. Konstigt nog. Har fikat för alldeles för mycke pengar idag. Jag skulle sluta med det, Det funka kanske en vecka och lite längre. Inte så det där. Jag får ta med mej nån typ som sara så får vi vara starka tillsammans. Det blir bara bra.


Inga problem.

Har inte gjort någonting idag  känns det som. Så hilma slö. Har redan sovit i 2 timmar, vill bara sova mer. Men måste göra lite musikteori. Och läsa lite i den konstiga boken som handlar om en kille som gillar primtal. Får se hur det blir med det.
Måste ladda hem den nya versonen av I'm yours också. Den är ju hur bra som helst. Fast inte lika bra som den gamla. Men håller på att lada hem massa andra låtar så det blir mys.
Snart är det ju so you think you can dance vilket jag längtar till.

So tell me baby

Vill bli frisk, eller är frisk men  vill bli frisk på rikigt nån gång. Sluta hosta och så. Kanske om det vart lite varmare på skolan så. Jag fattar inte, det är så jävla kallt, man dör ju!
Gick inte bra idag alls. Ingenting. Kan skylla på min ont kanske. Fast ont har väl alla. Men jag vill kunna skylla på nått och det är det första jag kommer på.Grefve kom hem ialla fall. Storan var ju hur brun som helst. Man blir ju lite less på dem.
Det ända som vart lyckat idag var nog bilresan till flyget med sara. Det var typ det bästa idag. Mycket skratt och mycket Sara, så som det ska vara.
Måste göra no men har ingen lust alls. Bajs. Får tänka postivt. Inte så länge kvar nu på grubbeskolan.
Vill att det ska bli helg nån gång. Onsdag idag. Två dagar kvar sen helg. Hoppas jag orkar tills dess. Måste sluta vara så trött hela tiden och börja vara glad och pigg. Men det känns som om det är långt borta just nu. Känns inte alls bra det här. Har nog fallit in i den här "luckan" som jag har försökt ta mej ur hur länge som helst. Det funka ju nästan, men inte helt tydligen.  Inte bra. Men det är ju bra att man kan spela glad när det behövs. Ett plus. Och många minus. Det jämnar inte ut sej. Fan.

Wish you were here

Alldeles trött i kroppen. Trött i huvudet också. Trött överallt plus att jag har typ onte överallt också. Skyller på att det är måndag. Har väldigt mycke att göra i skolan och jag känner du stressigheten bara växer och växer. Usch inte bra. Vill bara ligga och sova i några dagar så blir allt bra. Tycker inte om folk som är typ lediga jämnt. Sara!
Haft typ den sämsta humör idag. Har skrattat åt allt och alla. Men jag orka verkligen inte göra nått åt det så det fick bli så.
Cykla till dansen idagen. Första dagen. Det kändes bra att jag valde denna dag. I snöstormen och allt. Men det gick fort att komma hem. och det är ju bra. Komma hem till allt plugg. Inte det roligaste.
Sara var väldigt söt idag. Fick dricka lite kaffe med henne idag, Det var helmysigt och fick prata av mej med någon som förstår än bättre än sej själv. Gick dock inte så bra på själva dansen idag. Det är inte lätt när man är trött och har ont i huvudet och allt man kan tänka på är skolan. Skolhelvete!
Imorgon ska jag endast sova och sova kanske plugga litegran om jag orkar.

Good bye

Nationella gick inte så bra idag, men hade inte mej ett mvg så det vart ingen överraskning alls egentligen. Hade bild sen. Jag gjorde ingenting. Jag satt mest bara prata med människor. Men det var härligt. Och no lektion var bara dryg. Ville bara  hem och sova. Känner fortfarande samma sak, är nog lite därför jag är hemma.
Fortfarande den där jobbiga känslan kvar inom mej. Kan som inte tänka på nått annat, vilket gör att jag är ganska frånvaro från allt annat. Spec. det jag borde vara koncentrerad på. Men icke.
Har bestämt mej för att skita i det och inte lösa det. Bara släppa det. Det kommer nog inter funka. Men jag bryr mej ju inte eftersom jag har släppt det (?) Kan jag hoppas i alla fall. Hatar detta.
Peppar i alla fall till i morgon det ska bli roligt. Hoppas att det går bra. Får ialla fall träffa Clara och det var väldigt länge sen.

så sjukt.

Tjafs och tjafs. Orkar inte med mer tjafs. Kan inte allt bara ta slut nån gång. Och så får alla göra det dom älskar och ingen behöver bry sej. Måste försöka lösa detta igen, så ingen blir ledsen eller förbannad som dem tre sista gångerna. Fan inte igen. Egentligen inte jag inte så prata om det.
Detta har inte varit en så bra dag som jag verkligen hoppades på men Sara är fin och söt.
Har ingen aning vad som händer, det känns som om jag är i en stor jävla bubbla där jag inte har nån kontakt med yttre världen. Inlåst med mej själv.
Försök att muntra upp mej själv med att se på life of ryan. Lyckades en stund men inte länge.  Vill bara gå och lägga mej i sängen och försvinna ett tag. Eller väldigt länge. Om allt bara kunde fixa sej allt. Skulle vara sweet! Men självklart funkar det inte så. Alla bara tar förgivet att alla andra ska göra det. Alla litar på att jag ska fixa det, men vet inte om jag kan fixa det alls.
Är inte alls pepp på engelska nationella. Funderar på att inte göra det. Nej men har ingen ork alls just nu. Har ingen ork till nått just nu.

keep it!

Tittar egentligen på sverige pussas och kramas, men är reklam så jag täkte skriva lite. Det var ju framför allt ett tag sen.
Det var ju björn. Björn är fin. Allt annat är inte så jättebra.
Hade ett väldigt intresant diskusion om nördar idag på no. Väldigt konstigt. Men ja så är min klass så det är bara att prata på. Måste även ta reda på hur en giraff låter.
Det gick väldigt dåligt idag på allt jag gjorde, Inte bra. Jag vet nog varför, eller vill skylla på det, men det är en dålig ursäkt. Den finns ju alltid där även när det går bra.
Nu blir det life of ryan och Sytycd om jag orkar får se hur många life of ryan-avsnitt det blir ikväll.

RSS 2.0