Du och jag igen?

i morgon är det ängtligen fredag. peppar jävulst. Varför vet jag inte, men skönt med helg. Jobb på lördag även.
Vill även ringa dej, men vågar inte. Har tvekat jättelänge nu om det. Men det blir alltid nej. Men jag vill prata med dej. Men vågar inte, fan vad feg jag är. Men det känns som om det är din tur. Jag offra mej förra gången. Kan man tänka så?

Nu när du mår dåligt mår jag också dåligt. Även fast jag inte har gjort nått. Men alla dom där gångerna du mådde dåligt när jag mådde dåligt och du var inte med blanad, du visste inte ens varför jag måddde dåligt... Nu vill jag ge tillbaka de. Men hur? Jag har ingen anning vad jag ska göra. Det var lättare förut när det bara var vi. Alltid vi två, bara vi. När vi inte hade nån annan att vända oss till. När vi sa allt till varan, vad som helst. Vad fan hände? det var så bra i sommras. Typ de bästa. Nu har vi kommit ifrån varanda, vilket kan vara bra, men inte alltid. Och jag försöker vara normal och inte säga allt som poppar upp i mitt huvud, men det är svårt. Jag menar det är ju du. Min bästa kompis. Men det är i alla fall bättre nu än förut, vi snacka nästan inte ens. Var det jag som ändra på mej? Var det du som ändra på dej? Nån måste det ju ha varit eller hur? Men nu finns jag här. Alltid bara att ringa. Även om dubara vill snacka. Jag vill att du ska ringa, vill att det ska bli oss igen, som det var förut. Puss





B2 lektion

B2 lektion

måndagar, för jävliga

Nu har en dag gått. Bara fyra kvar till det är helg igen. woho.
Har ont överallt känns det som, även fast det bara är tränningsvärk. Men ändå det gör ont och allt blir jobbigt. Även  ont i ryggen fast har haft det länge nu. Måste väl fara upp till sjukhuset igen för att höra dom säga, nej vi vet inte vad det är.Så vila du i 5-7 veckor sen går det över. Sen så kommer du då och ser vi hur du mår.
Nu ett år senare, fortfarnade lika jävla ont. Kalla dej inte läkare, jävel.
Gillar inte måndagar, det måste vara den värsta dagen.Måndagar och söndag är mina hatdagar tror jag. Inget går bra på dom dagarna. Fast söndagar är fina ibland. Det beror på.
Och varför snöa det idag? herregud kan det bli sommar nån gång? så vi slipper allt det kalla och det jobbiga hala marken. Vill ha sommar, äckligt less på vintern nu. Den är för lång och kall.Nej sommar ska det vara tyck ja!
5 veckor kvar till sportlovet. Räknar ner nu! Längtar som fan. Ska ju till stockis. Herregud vad jag längtar. Ska bli sjukt kul.
Prata med dej idag igen. Mysigt nu är det inte lika stelt men fortfarande inte som förut, men det kommer, det kommer. Eller så kommer det aldrig vara som förut, men hoppas verkligen det. Har ju dock inte träffat dej i verkligenheten än. Men det går åt rätt håll och det gillar vi!

Nästan lyckat!

Jag som lova mej själv att inte gå den där vägen igen. Jag skulle inte lyssna på dej, jag skulle bara skita i dej Nu fattar jag varför. Nu ser jag hur det går när man inte lyssnar på sej själv. Får väl skylla på mej själv. Behöver inte det här. Allt var ju på väg att bli bra. Vi har löst det. Skulle bli vänner i bland. Skulle bli bästa vänner, som vi alltid har varit sen den natten. Men det var visst bara jag som sakna det, annars så skulle du inre ringa och säga det som du sa. Fyfan vad jag hatar dej just nu!

Im falling in love with you

Sån där jobbig dag igen. Det känns som om det mer och mer sämre dagar än bättre eller till och med bra dagar.

om ändå..

Allt vart bättre idag. Det nästan bra. Men det är fortfarande stelt, hoppas verkligen att det blir bättre. SKulle vara hur bra som helst om det skulle funka igen. Hur bra som helst! Peppar som fan. Nej men det var nog bra att jag fick säga allt jag ville säga, däremot.Och att du fick säga allt som du ville säga. Kan vi börja om från början nu? Skulle va bäst har jag hört av folk, även mej själv.
Ilskan har försvunnit sen igår vilket är bra. Nu kan jag i alla fall prata med folk, utan att tänka på det hela.

Stop And Stare...

Om jag bara skulle sluta tänka. Sluta prata. Sluta vara. Då skulle det vara normlat. Just nu är det bara stelt mellan oss. Varför? Vad fan har hänt? Det var bra förut. Eller hur? Ska bara stänga in mej i ett jävla rum och stanna där tills allt löser sej. Om det löser sej vill säga... Och jag som lova mej själv att jag inte skulle göra det här. Var glad elin, då blir allt bra. Hur dum får var man va? hur länge lyckades jag tänka postivt? typ 2 dagar. Mm, bra elin!
Helvete! jag vill verkligen inte. Vill bara att det ska gå tillbaka. Inte behöva ha det där samtalet som vi hade. Eller samtalen..Om vi hade haft de, så skulle allt vara bra. Tror jag. Eller var det ödet? Var det mening att det skulle bli så här fucked up.
Frågan är ju bara om jag kommer komma förbi det här nån gång. Att inte ha dej här. Inte kan ringa till dej när jag måste prata om det viktiga eller bara snacka skit. Eller vem ska jag bara va med. Fan vad jag behöver dej. Just nu skulle det inte kännas dumt att bara rymma lite. Bara åka nånstans utan att nån vet. Inte behöva att ta all denna skit. Jag vet att det är fegt. Men jag orkar inte nu. Orkar inte sen heller. Vill bara vakna och att allt bara ska va en jävla dröm. Skulle bli överlyckig om allt var en dröm. Men självklart är det ju inte de. Inget blir som jag önskar. Får aldrig det jag önskar efter. Du kom ju aldrig hem. Du bara forsatte utan att säga hejdå. Trodde att du var bättre än så. Men tydligen inte...

ork?

Måste plugga no egentligen. Men orkar inte.
Vem behöver veta hur många atomer kväve har?
Och varför? Helt onödigt om du frågar mej.
Har ingen lust att göra nått egentligen,
vill bara sova som vanligt då.
Men tänkte att jag skulle vara duktig och plugga lite till provet som är i morgon...
Måste ju komma in på jävla dansprogrammet. Nej det är bra.
Måste göra so också. Jag hatar skolan. Det är nog det värsta jag vet. Det är skolan.
Fyfan asså.
Fast jag kan ju alltid baka en kladdkaka. Japp så blir det.
Kladdis och no nu!
Puss

Söndag igen...

Ängtligen fick jag träffa världens bästa sara. Det var väldigt bra. Inte för vi gjorde så mycke. Såg på Sawfilmerna, usch vad dom är äckliga. bara fyran kvar då, peppar du sara?
Nu är det bara en vecka kvar tills dansen börjar. ååh vad jag längtar! Det ska bli sjukt kul.
Måste ängtligen plugga so och no. Men dom kan ju gå och dö tyck jag... Vill ju bara sova, kan jag inte få göra de? snälla..



image1
Sommar med sara är nog de bästa!

Ängtligen

Ängtligen helg, älskade helg!
Denna dag var mycket bättre än igår. Går dagen sög. Eller midgård sög inte. Men allt annat.
Väldigt peppad är jag på helg i alla fall. Alla saw-filmerna med sara igår + tacos! Du ska smaka den, otroligt god. Nog den bästa ever. Men har fortfarande inte träffat människan. Men pepp i morgon då!
Jag har kommit på att Brittan är väldigt bra. Hon är väldigt bra att lyssna på när man vill bli peppad.
Är även väldigt glad idag, fast dock inte på skolan. Vart det när jag kom till dansen, men tycker att jag alltid blir det där.
Ikväll skulle jag tro att det blir Freyja och gå till maxi, köpa godis. Gud vad gott med godis just nu.
Nej nu blir det mer Brittan och sen godis.

Puss

You know I love you

Hatar dom här dagarna. Dom där dagarna när man är sur på allt och alla. Det smittar som av sej till alla och det slutar alltid med att det som inte får hända händer. Fan. Varför?
Vill till stockis nu orkar inte vänta till sportlovet, om det då blir stockholm då eller göteborg. Men vad ska jag göra där? känner ingen, kan bli långtråkigt. Eller det kommer bli långtråkigt. Jag vill också till London och dansa och shoppa. åhh!
Längtar jävulst till sommaren dock. Det skulle ju inte sitta helt fel med den just nu. Less på allt regn och slask. Önska att du kunde vara här också. Behöver dej, du ska ju inte vara borta vi har ju pratat om de...
Sara, vi har ju fortfarande inte träffas. Snart blir jag ju deppi. Dags att ringa och prata lite med henne ett tag.
Sen blir det tredje avsnittet av säsong 5 med One Tree Hill. Chad är den finaste!


The best Mixtape I ever had.


Väldigt aktiv.

Jag känner mej väldigt duktig. Även fast jag vill sova så har jag pluggat spanska på typ tre år. Men det var bara 5 minuter, titta på glosorna och sen lägga bort boken, men ändå. Vilket att betyder och att jag inte kan dom än, men snart ska jag titta på dem igen(?)
Jag förstår inte, varför är jag såå trött. Jag gillar det inte. Inatt sov jag tillochmed länge. Det var väldigt skönt. Vill sova mera. Men måste nog göra lite so, bra att jag är så aktiv på lektionerna så jag slipper jobba hemma!
No måste jag också göra. Jag fattar fortfarande inte, jag är väldigt trög fattat ibland. Jag vill vara en sån här människa som typ förstår allt på en gång och som aldrig behöver plugga till nått. Åh vad jag hatar sånna folk. (fast jag älskar dom i alla fall)
Sara nu är det dags igen, det är inte bra det här. VI måste träffas mera. VIll att det ska bli lov igen så man bara kan sova och vara med dom bästa. Det skulle vara bäst och det skulle verkligen behövas!
Nej, nu är det nog slut på min paus som jag tog från spanska och so och no. Åh nej jag vill verkligen inte.
Nej men skärp dej elin, glad ska man vara och tänka positiv, men jag orkar inte. Nu har jag börjat prata med mej själv också, det känns inte så jätte bra det heller.

Kram

Suck...

Jag vill sova.Okej, jag har sovit till nu från när jag kom hem från skolan. Men jag är fortfarande trött. Jag fattar inte hur det är möjligt.. Men så är det.
Jag måste göra massa saker. Men jag orkar inte. Jag har ingen ork att göra det jag ska göra egentligen... Jag kan ju inte vara skoltrött redan, hur fan ska jag klara den här terminen då?
Men har varit almänt glad idag tills jag kom hem när jag vart jätte trött. Det kan vara för att sov 3 timmar inatt, men det brukar ju göra så det kan ju inte vara de.. Jag ska nog äta nått kanske, nu var det länge sen.. Men orkar nog inte gå till köket, gick nyss förbi där ju... Ska nog bara gå och lägga mej i min säng och sova tills min klocka ringer i morgonbitti. Oj, vilken rolig kväll jag kommer få. Känner verkligen det nu...

Grattis på Namnsdagen knut...

Har varit på bättre humör idag, vilket är bra. Gårdagen sluta med att jag var med Grefve, Josphine Oldenedt, Freyja och Sara. Det var väldigt roligt, även fast jag inte var så jätte pepp när jag gick dit. Flimen sög men sällskapet var det inget fel på.
Syster fyllde då år i tisdags och inte köpt nått än, måste köpa nått men har ingen anning vad.. Det är jobbigt med folk som fyller år, fast det är bäst att fylla år själv..
Mina söndagar brukar gå på att vara hemma och ha mjukiskläder på mej och bara vara. Det är så skönt att bara få vara sej själv och inte behöva göra nått. Men idag har jag varit duktig. Pluggat No, och jag fattar!. eller typ men det kommer nog gå bra sen.
Nu ska jag nog gå in till hk och köpa mej en chokladkaka och se lite på Friends.
Puss o Kram


Snälla inte än...

Idag har jag varit väldigt anti-alla. Har inte svarat när det har ringt knappt svarat på när folk har pratat med mej. Har bara suttit på mitt rum och sett på film. Försig så vakna jag vid ett så jag har bara varit så inte drygt 5 timmar.Funderar på att bara gå och lägga mej igen, skulle va sjuktskönt att bara sova bort denna dag och alla andra. Det känns också väldigt bra att jag redan är sjukt skoltrött. Har massa att göra och allt känns bara jag tittar på böckerna. Just nu känns det som om att inget kan pigga upp mej. Eller nått kanske men har ingen anning vad. Har ingen ork att göra det jag måste göra. Det ända jag vill göra är att sova och äta massa glass och sånt onyttig somjag lova mej själv att inte skulle äta det här året. Det gick väldigt bra tills igår, emn jag köpte choklad, men det var värt det, jag lovar. Det måste ha varit det godaste jag har ätit på det här året eller kanske inte, men gott var det i alla fall. Jag vill också bara att dansen ska börja nån gång. Det är så bra när den finns där. Eller den finna ju alltid där men det är inte samma grej att bara vara där och inte att dansa. Men det är också skönt, vara lite borta en stund från skolan och hemmet.
Fast jag ska nog inte klaga så mycke nu, skolan har knappt börjat om man säger så. Och det är nog inte så farligt om man tänker efter, det är bara det att allt känns så jobbigt just nu. Men bara jag släpper allt och verkligen gör det jag ska göra så kommer det nog lösa sej, det gör ju nästan alltid. Det som  känns så jobbigt kan också vara att jag inte vet vad jag ska säka för gymnaisum heller. Det känns verkligen som om alla vet förutom jag. Sjukt jobbigt.
Jag saknar Sara också. Det var väldigt länge sen vi träffades nu, det måste vi göra nått åt de! Ska nog ringa henne ign. Fast vi pratade nyss. Hon är den enda människan jag har pratat med. Hon ringde och jag kände att det var dags att svara i telefonen, eftersom det hade ringt 5 gånger och jag hade inte svarat en enda gång. Jag blir som glad av att prata me henne, och det är ju jätte bra. Glad ska man vara.

Pusspuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0