Måndagen.

Är riktigt less på att de aldrig kan snöa. Hur många meter snö är de inte? Okej, lite överdrivet kanske men tycker att den kan bara försvinna nu. Nu när julen är över och så.
I morgon kommer äntligen min Hilda hem! Riktigt härligt, som jag har längtat. Och på onsdag dara vi med petter upp till tärna. Det ska bli sjukt mysigt. Så de taggar vi.
Faster kommer ju även i morgon, ska väl hinna säga några ord till dom också kanske. Sen blir de stan en snabbis med systeryster. Låter som en toppendag!
Peace mannnen.

The truth came out

Då var som julen över för i år. Har som aldrig varit nå större fan av den, men har som alltid tyck den var mysig ändå. Men i år var de något som inte stämde. Men den var riktigt mysig ändå!
Idag har det handlas kläder inför nyår. Vet dock inte om jag måste en sväng förbi stan i morgon och handla något annat också, så jag har något att välja på. Jag är ju som jag vart också!
Bror kom även hem idag. Så nu är hela familjen samlad, eller ja nästan. And i love it! Bara göteborgare som saknas, men han får man se snart också.
Over and out!

Sign me up

Både julafton och juldagen är slut. Jävligt mätt är man då! Inte så konstigt dock, efter en fett middag och typ 50 laxmackor. Det är bara gödans. Nu blir det till att sova, så kanske man hinner med snabb sväng på stan i morgon? Det skulle vara helt okej, så kan man köpa en nyårsklänning och kanske nya skor? Och den allra sista julklappen för året. Känner att de är dags att inhandla den nu.

Dan före doppardan

Jaha, då var det julafton i morgon. Men har som fortfarnade inte fattat de. Helt sjukt. Men har i alla fall köpt alla mina julklappar och var klar i god tid, eller någorlunda tid i år. Inte som vissa andra som köpte alla julklappar idag på jula och strömpilen..
Ikväll blir det pynting av granen och såna grejer, försöka komma i lite julstämmning i alla fall. Kanske tom sätter på lite julmusik, who knows?
Nej nu, käk!

Got me singing

Nyss hemkommen från staden med fintjejerna. Är fett mätt efter en stor fett pizza och en latte. Men gott vare! Och även att snacka av sig all skit med tjejorna.
Även fast jag är otroligt mätt så överväger jag att ta mig en tur till statiol, fast bara om jag får sällskap, ska höra om stockholmaren vill följa med på en sväng.
I morgon blir det stan med Lodell för att inhandla de absolut sista julklapparna för i år. För typ mina sista pengar i år också. Känns väl sådär halv jobbigt.

The weekend

Söndag och helgen är slut! Men de har varit en jävlust bra helg. Fredag vart det mys på berghem och senare på kvällen så vart det promenad på haga som spårade, som är väldgt väldigt vanligt när man är med Frida och hon är bushumör. Det hela slutade med snöänglar och gejer, som jag skrev.
Lördagen vart det först mys med frida, igen. Som också den här gången slutade med att det spårade. Men de är de ultimata! Hela kvällen slutade med att vi fick besök av Erik och tompa. Fina pojkar, de där!
Idag har bara varit slappdag, men de behövs ibland också. Och nu är det bara tagga middag med fin tjejorna i morgon.
Peace!

Det ultimata!

Är alldels trött även fast jag sov över 12 timmar. Kanske har sovit för mycket.
Idagens nattpromenad spårade ganska mycket. Det hela slutade med att vi gjorde snöänglar och skrev på tak. Frida var på bushumör. Natten slutade med att jag fick sova hos frittan och i den underbara sängen.
Nu blir det kanske städning på g? Eller slappa framför tv:n, vi får se hur aktiv jag orkar vara idag, helt enkelt. Men först mat!

Stop and stare

Har varit på en väldig mysig kväll på berghemmet med fina människor.
Nu: nattpromenad med Lodell!

For the times i never got

Har varit en skön dag i skolan idag. Är typ glad över att jag gick dit idag. Först the noot book på engelskan, helt okej med vikarie! Sedan fotostudion resten av dagen. Bara massa proträtt bilder. S de var skit mysigt. Jag och tjejerna fick lilla fotostudion för oss själva också, så självklart spårade det en stund innan vi kunde bli seriösa och ta några bra bilder. Men inget jag klagar på!
I morgon börjar jag vid halv 1 och sen blir det lekar och film. Helt okej skoldag!

Wind will blow into your face, as the years pass you by

Äntligen är det snö på marken! Nu hoppas vi bara att den ligger kvar tills julafton i alla fall. Ju mer snö, ju mer julstämning! Och only 4 julklappar to go sen är det packat och klart så att säga.
Att behöva sakna person som man vet att man kan träffa nästan när som helst måste vara de jobbigaste som finns. Och de blir inte lättare att de är endast dem personerna som går runt i taknarna på en. Och när man vet att de blir fel hur man än gör, men vet att man inte kan göra så eller så. Utan att man bara kan vänta på att saker ska bli bättre. Tiden läker alla sår...

Nothing you wont do

Det känns bara fult och som typ äckligt. Varför? Fast mer som varför inte?

Just idag är jag stark

Äntligen så reklam kampanjen redovisad. Känns ju bara underbart. Nu slipper vi grupparbeten! Fick ju julfika och allt efteråt, så de var bara mys. Och snyggmicke är ju allt för go ibland!
Ja just fick även tillbaka samhällsprovet. Fick inte ig som förväntat. Dock precis över. G-, hehe
Nu ska jag se om jag har en mami som vill köra mig till haga kanske, vad tror vi?

The worrying kind

Blir snart helt tokig. Vet som inte vad jag ska göra. Ständigt ont och typ inge mer. Känns bara jobbigt att göra allt som är bra egentligen. Känns jobbigt att bara tänka på att gå någonstans. Vill inte ha ont nå mer.
I morgon så ska informationskampanjen redovisas. Och sen så slipper man den. Då kanske man får träffa sin klass några fler timmar i veckan istället för att bara gå förbi dom i korridoren. Så de ska bli helk okej. Ska också få tillbaka samhällsprovet. Så är beredd på ett ig. Men kom på idag att det är fan inte mycket kvar i skolan. Det är torsdag och fredag den här veckan och nästa vecka sen är det slut. Så det känns enbart härligt!

Thro the dark night

Kan känna ett extremt hat mot läkare.
"Ja, det kommmer göra ont i morgon också" Ehh, ja de fattar jag väl. Men vad ska jag göra åt saken?
Är alla läkare typ dumma i huvudet eller? Tror aldrig att jag har mött en bra läkare som vet precis vad felet är och vad jag ska göra åt saken.

Och sen kollar man ut och ser att spöregnar. Varför ingen snö? Man får ju ingen julkänsla alls. Mindre än 20 dagar kvar till julafton och många julklappar har man kvar. Men tror att jag vet vad jag ska köpa till alla och då ska man bara ner till stan och köpa dom också. Bara om de slutar regna och eventuelt sluta ha  så jävla ont i ryggen.

Drop it on me

Vart som ett väldigt dramatiskt slut på den här kvällen. 
2 timmar på akuten, en väldig väldig ond rygg och fick träffa den konstigaste läkare i mitt liv. Man måste som sluta vara dålig och bara köra. Det är tur att det finns hannor som kan sin grej.
Ett stort tack till solen min som väntade och höll mig i handen.


Follow through

Ja den här helgen var ju också tvungen att ta slut någon gång. Men de har varit den bästa helgen på väldigt väldigt länge. Fast samtidigt så vart det mycket blandade känslor i slutet, som alltid.
Men helgen fick ett trevligt slut på olles. Men som vanligt så är det vara vi tre riktiga krigarna som stannar till slutet av kvällen. Nej men de var faktistk riktigt härligt att prata av sig om all möjlig skit.
Det känns väl inte sådär jättebra att dansen är slut. Men redan ikväll och på onsdag så blir det träning för ibk dalen och i morgon är det ju scen saga. Så den är inte riktigt slut än och de är alltid ett plus!

Say hello

Jaha, då har man gjort en föreställning då, 8 to go. Det kunde har gått sämre, men de kunde också ha gått bättre, men ändå en helt okej för att vara den första föreställningen. Så nu blir det att sminka av sig ch ställa sig i duschen och sen typ sängen dirr!
Har ju även ont i armen, pågrund av sprutan. Jag kunde kanske ha valt ett annat tillfälle att ta den på. Men jag tyckte tydligen att de var ett bra tillfälle nu, så man får väl skylla sig själv.
Nej nu blir det som sagt duschen direkt!

Hoppas bara mer och mer

Då har man tagit vacinet och ont i armen har man också. Efter jag och alla andra på min skola hade tagit sprutan så gick jag och Lodell för att köpa oss lunch. Blev som vanligt gott och som vanligt fick vi oss en sovstund innan vi begav oss till kommunhuset för att redovisa de vi har gjort under 2 veckor. Gick som bra kan jag tycka, hon såg nöjd ut och vi fick biocheckar, så vi like.
Det går inte, hur mycket jag än försöker så går de verkligen inte. Måste få ett slut på det här snart, innan de går för långt och helst innan du far.
Kan fortfarande inte fatta att de är föreställningar i morgon, har ju fan ingen koll på något alls.  Känner att måste styra upp de är snart, eller typ nu.

1:a december

Första december idag då. Snart jul och de känns ju bara helt sjukt. Måste fixa julklappar till alla och grejer, vilket känns lite jobbigt. Och jag hoppas mer än någonsin att det allt kommer fixa sig innan jul, men only in my dreams, skulle jag tro.

Men nu sitter jag hemma hos Lodell och ska försöka ta tag i bilderna så dom blir klara någon gång och sen hoppas jag på en god lunch!


RSS 2.0