But I don't know If it'll be alright

Kom nyss hem efter en trevlig och underhållande fika med Hildis som innehöll mimning och charader på högsta nivån!

Har fått tillbaka den där känslan. Där känslan som säger "Vad fan håller du på med och vem är du egentligen?". Och nu var det ändå länge sen jag kände så, men de är fortfarande lika läskigt varje gång. Jobbigt att vakan upp och gå och lägga sig med samma känsla hela tiden. Och det finns inget att säga heller, eftersom jag inte vet vad de betyder, eller vad den byggs på. Vill bara att den ska fara bort.
Tomma ord igen, förlåt.

Update

Väldigt klagande på dålig uppdatering, jag förstår inte vad ni klagar i?
Hur som helst så har det gått ännu en helg. En ganska awesome helg skulle jag säga! I fredags vart det att vara ända bort i håkmark, helt klart värt det. Lördag var bara skön!
Så nu börjar en ny vecka och vi får helt enkelt se vad denna vecka bjuder på.

Tänkte bjussa på några fagra bilder som tog i fredags av Frida Lodell.








You've got too much talent

Våren är äntligen här. Det skulle bara vara lite varmare så skulle de vara perfekt. Eller kanske mycket varmare om jag får önska.
Ibland så älskar jag verkligen min fina papi. Han är bra på att fixa och trixa så allt löser sig. I like it alot.
Inser bara mer och mer hur illa det egentligen är. Man skulle som behöva en paus från allt. En paus att få andas lite. En stund att slappna av så man orkar med allt. Men antar att de är bara är att bita ihop och köra som vanligt.

Ooh-I like it!

Är helt kär i staden Stockholm, blir helt lycklig när jag kommer dit och bara får va. Släppa allt skit som finns i umeå och framför allt snön som finns. Blir ju helt galen på snön som fortfarande ligger kvar.
Men de är ju bara dryga ett år kvar tills Stockholmstad blir min hemstad, och de borde ju gå fort.

Don't dance with the devil

Sjukt jobbigt att träna. Var nästan så att jag var på väg hem innan jag ens hade kommit fram. Men de vart träning efter tanken på att de var länge sen sist och att jag ska inte träna på länge sen heller.
Mysig kväll igår med min finaste Frida. Massa mat och massa snack som vanligt, alltid lika roligt att höra vad som händer.
Nu är det packning som står på min to-do-list och att hitta en väska. Far 08.20 i morgon, kan kännas lite tidigt kanske. Men helt klart värt de!

The way you move ain't fair, you know

Dagens låt och längtan till sommaren:

Låångfredag

Har begett mig hemmåt. Vilket betyder att jag har vandrat över en blöt och snöig is. Vilket inte alltid uppskattas, men tur att de finns stövlar i alla fall.
Kan knappt vänta tills på tisdag, då far jag äntligen! Som jag har väntat på det här. Så i helgen så blir det nog att ta de ganska lungt och försöka tjäna in nå pengar, hur de nu ska gå till?


RSS 2.0