If you're out there


Get down

Jag måste verkligen sluta att gå lägga mej 4 och sen gå upp 11 timmar efter. Jag måste vända tillbaka mitt dygn. Frågan är ju hur de ska gå. aja
Hur som helst idag vaknade jag klockan tre, klev ur sängen klockan fyra. Såg på las vegas till efter maten. Och där typ vid nio halv tio så kom jag på att jag skulle hänga upp mina tavlor. Ja, med andra ord så vart det inte av. Jag och sussie gick en tripp till statiol och köpte lite onyttigt. Och såg ännu mer las vegas. Trevlig dag. Njaa..
Så i morgon måste jag verkligen fixa mina tavlor. Ska bara fixa lite innan dock. Och i morgon så blir det en tidigt morgon. Ska möta Frej vid älven klockan 11, vilket innebär att jag måste gå upp 10. Ja, inte sådär jättekul. Men jag hoppas att jag överlever i alla fall.
Börjar känna mej mer taggad på nyår. Fast har ingen rrktig plan än. Men jag hoppas verkligen att det löser sig. Annars kan den gå någon annan stans. Fast nyår är ju som överdrivet egentligen. Alltid en sån press på att man ska ha roligt och vara fin. Men aja,
Med tanke på vilken tid jag ska upp i morgon så ska jag väl gå och lägga mej nu, men orkar inge riktigt göra de än.
Måste bara känna att det kändes hur skönt som helst. Fast de inte var meningen att säga de. Men de var som att en sten lossnade från mitt hjärta. Dock är det typ tusen stenar kvar. Men du förtjänar det, efter allt du har gjort. 
Jag två nyårslöften. Om jag känner mej själv så har jag glömt bort dem den andra. Ska nog skriva ner dem någonstans så jag ser dem varje dag. Så jag inte glömmer dem. Okej, bra elin. Har redan glömt bort ena.  Det kanske bara blir ett då. Haha.
Saknar dej fortfarnde.

Not so bad.

Dagen efter dopardagar så att säga. Julafton var väl helt okej. Fick lugnt den bästa julklappen av mammi och pappi. Canon 1000D. That i like så tackar! =) Annars så tycker jag att den gick på bra och så. Det är ändå mysigt med jul.
Idag har jag verkligen gjort nått, eller gick ut en stund för testa kameran lite. Men det är som allt. I morgon måste jag verkligen göra nått. Blir typ snart galen för jag inte gör nått på dagarna. Vill även träna, vet dockinte vart. Det känns som jobbigt att gå någonstans, men har som inte plats här hemma heller.
Men nästa fredag och jag till stockis. Ängtligen de vill säga. Hur länge har jag inte velat fara dit. Blir dock ett ganska kort besök. Är hemma i gen den sjunde. Men det funkar det med.
Jag fortfarande ingen aning vad jag ska göra på nyår. Men börjar bli lite smått orolig vad jag ska hitta på.Jag får hoppas att det löser sig. Annars kan man ju alltid sitta hemma, hehe. Nej tack.
                                           

I never needed you to be strong

Min dag har inte varit så givande. Var med josefine ett tag på dagen, åkte upp till ålidhem och sen en sväng på stan. På kvällen så gick jag till freyja. Såg en film och spelade spel med hennes familj. När jag skulle gå hem hade de tydligen börjat snöa värsta mycket. Så det var som tungt att gå hem men kom i alla fall hem. Var dock blött.
Vet inte vad jag ska tycka eller säga längre. Det känns bara fel allt ihop. Och att du inte ser nått fel med de gör ju grejen bara värre. Men jag hoppas att du dör. Eller de kanske var att ta i. Men att du tänker efter nästa gång. Det skulle vara värt. För vad var vi? Inget. Nej de tror jag inte. Och de är inte okej att bara gå iväg och hitta en ny väg. Även fast det var på väg den vägen. Men säg till innan. Eller säg förlåt. Nått som gör att de är okej i alla fall.
Jag har hört folk säga att det här kommer bli den sämsta julen. Jag kan nog hålla med om det. Har aldrig varit ett stort fan av julen. Har ingen julstämmning alls. För mej handlar det bara om julklapparna, eller inte ens de. För de är dyrt och man byter ju som bara pengar på nått sätt. Och om man ser det på de sättet så känns det lite dumt. Men ska jag mitt bästa och skaffa mej lite julstämming genom att baka knäck och lyssna på julmusik i morgon.
Inte sett dej på 3 dagar nu och saknar dej redan. Så mycket behöver jag dej. Det är inte okej. Fast vet inte om jag saknar dej eller oss. Kan väl säga att de är både och. Men det gör lite ont.

Dont give up




Hush hush

Julstädat idag. Eller julstädat vet jag inte om jag kan kalla de. Men har i alla fall städat mitt rum. Det behövdes kan man säga. Även tittat på när syster och mor min bakade pepparkakor. Själv så åt jag mest degen. Hemmagjord deg är godast.
Inte haft nå ork idag heller. Vill prata inte finnas. Vill bara inte att du ska finnas. Så bort från mitt liv. Det skulle lätta på allt. Få bort magontet. Slippa tänka på dej i alla fall ett tag skulle göra min dag bättre.
Är egentligen helt tom. Har inget att säga till någon längre. Det kommer inga tårar heller, men du är inte värd de alls.
Tack för att du bryr dej. Det kan ha gjort så att jag orkar fortfarande. Känner att jag borde höra av mej så du vet att jag lever. Men verkligen tack älskning. Du gör de värt att leva på riktigt.

Im sang my song to you

Idag så for jag och Frej till Ersboda och gick på en massa affärer. Lite konstigt ja, men fick mina julklappar köpta i alla fall så nu är det bara en julklapp kvar. Och den fixar jag i morgon. Sen blir det bara att slå in alla också. Men det ska väl bli mysigt. Fast jag är ju inte den bästa på att slå in dem men jag ska göra mitt bästa i alla fall.
Annars i dag så har jag fått jullov. Fyfan vad skönt de är! Lov ända till den 12 janurai. Sweet! Jag ska väl försöka sova och bara chilla. Fara ner till Stockis en stund också hade jag väl tänkt mej, så det blir ett nice lov.
Så de var därför det bara tog slut. Så jävla fegt av dej. Det kunde du väl säga? Är något sur och irriterad på dej så det finns inte. Kan som inte riktigt släppa det heller, fast borde redan ha gjort det för länge länge sen. Orkar inte med det.
I morgon så blir det pepparkaksbaking här hemma frågan är ju om jag okrar vara med. Har ju faktiskt redan bakat pepparkakor i år eller ja okej pepparkakshus. Kan väl säga att de inte var sådär jättefint men det funka.
Du är verkligen den finaste som finns. Och du gör mej glad varje gång jag får se dej. Du får mej att tänka på annat än de där dåliga.

I don't wanna have to face it

Jag fattar inte. Är det så svårt? Det tar typ 3 sekunder. Men ändå så orkade du inte göra det. Och ändås så säger du att du bryr dej. Ett jävligt konstigt sätt att visa de på.
Orden gör ont. Dem gör ondare och ondare för varje gång du säger dem också. Jag skulle ju kunna sluta ta åt mej. Men det går som inte. Inte med dej. Det går bara direkt in.
Julkonsert i morgon. Det ska bli nice. Första gången på 6 år som jag inte är med. Så det ska bli kul att få lyssna.
Har inga pengar kvar alls. Plus att jag är skyldig folk pengar också. Så det suger. Har fortfarande julklappar kvar att köpa också. Så det suger. Vet inte rikgit hur jag ska göra. Jag tackar inte nej till penar just nu. Fast de gör jag väl aldrig. Menmen.
Det som stör mej mest är att du tror att du bara kan komma och tro att är som vanligt. Men vet du vad? Saker har ändras så jälva mycket. Mycket mer än vad du tror. Är svagare också. Svårare att säga nej. Kan säga att det är lite ditt fel. Men lite mitt också. Som låter dej göra det. Fan att de ska vara så jävla svårt asså.

Det är som fel

Workshop igår var så jävla kul. Men så jälva jobbigt. Men i like it.  Tre klasser till idag. Fast med Otto och Daniel. Men det känns också nice.
Snart blir det mysfika med M1pa på elvan. Själv så blir der fruktos. En massa enligt frej, får hoppas att de är nå god frukt, eftersom maten inte alls var så god.
Är så jävla trött. Har sovit 8 timmar på dagar. Det känns inte helt rätt. Men det går som inte. Är för trött för att sova. Går de?
Har svenska sen slutar jag och då gittar jag ner till dansskolan föratt träffa syster sen har kommit hem igen.
Tror att de är måndag idag. Men de är som skönt för då blir det som en dag mindre.


Look at yourself then

I fredags så var det lärarmiddag. Det var mysigt, men det bästa med den middagen var ng de som var efter, haha. Natten slutade ialla fall att jag hade kalla och våta fötter och att freyja, och grevfen såg film hos mej till någon somnade. DEt kan ha varit Frej. Vi vaknade och gick till dansskolan, kollade lite på schemat, det såg väl sådär ut. Men om jag får det som stog nu så är jag nöjd ialla fall. Vi gick hem till Ellem och åt en väldigt tidig middag, tacos. Bakade pepparkakor medasn jag och moe gjorde pepparkakshus. Väldigt fint om jag får säga det själv. Senare på kvällen vart det glögg och singstar. Jag tror att min hörsel vart lite sämre efter grefvarna hade kört. Dem tog i alla fall i. Och de är ju bra.. ja.
Idag så jag har köpt dem flesta julklapparna och det känns ju bra. Eller egentligen har jag  typ hälften kvar. Men ja det är en början. Hade även klass idag. Hur kul som helst, blir dock irriterad på mej själ, jag mena det kan ju inte vara så svårt?
Så det har varit en bra helg. För jag har varit med fintjejorna hela helgen och de är inget att klaga på alls.
Solen min, jag behöver dej, mer än vad du tror. Och jag behöver bara inte dej utan behöver oss, som vi var förut. Saknar de.  Det var som lättare att få dagen gå förbi förut. Fast du är ju fortfarande min sol och de kommer du alltid vara.
Är så jävla taggad på att dansa hela tiden nu typ. Taggar workshopen i morgon. (Kom vetja! Läs förra inlägget för mer info) Men det som är lite jobbigt är ju att mina benhinor verka inte tycka desamma. Det går som bra en stund och sen ba näe, nu vill jag inge mer och det suger jue. För jag brukar ju inte ha ont i dem.
Jag vill inte att du ska hata mej. Det var bra förut jue. Då gillade jag de. Den som sa att man bli klokare med tiden hade väldigt mycket fel enligt mej. Gör bara mer och mer hur längre jag lever.

Workshop med Daniel, Dawid och Otto

          

Umeå Dansskola.
WORKSHOP med Dawid, Otto, Daniel 15-16december.
Kl. 17-21.30 1,5h klass 500:-/ 6 klasser 1st 150:- Anmälan görs via SMS 0736943847


It's gonna hurt so bad

Ett stort tack till Freyja som har fixat min blogg :)
Dagen idag har inte varit så jobbig som jag trodde att den skulle bli. Slutade tydligen typ tjugo över tio. Så gick hem en sväng och sedan på stan med freyja och köpte god lunch ich gick hem till henne för att se föreställningen. Kan inte säga att jag är hel nöjd med min instats, men det finns bara en sak att göra nått åt det!
Sedan så köpte jag min vinterjacka, inte helt nöjd men had einte förväntat mig nått heller så... Gick hem och sov ett tag sedan vart det att gå hem till LisaM och se föreställningen igen. Det var mysigt, det bjöds på god mackor.
Just nu så mår mina benhinor inte alls bra. Resten av kroppen har i alla fall hämtat sig litegran, men inte helt. Så alla grejer som är jobbiga tex att gå upp för skoltrappan är 10 ggr jobbigare just nu. Så det är inte kul någonstans.
Vill inte prata om det. Men du kommer ju ändå ha typ the time of yout life så ska vara glad för din skull, men vet inte om det kommer gå heller. Men jag ska göra mitt bästa. Jag lovar.
Det var inte alls meningen att du skulle bli sur. Tänkte inte alls så långt. Vet inte vad som hände, men kan säga att det inte var meningen alls. Aldrig att jag skulle göra det med flit mot dej, du är ju så underbar. Men jag vill att du ska veta att det aldrig kommer hända igen och jag aldrig ska göra dej illa igen.
I morgon blir det en sväng förbi dansskolan. Det känns som det var evigheter sen jag var där senast. Om jag ska vara exakt så var det 5 dagar sen. Det är väldigt länge sen för att vara jag, som brukar vara där varje dag. Så det ska väl bli roligt, eller det vet jag inte. Måste göra min listor. Men det borde gå fort. Plus att mysfolket borde vara där också.
Inge mer i skolan nu, inge proc eller inlämning eller nått. Så det är skönt.¨På fredag är det luciatåg så det ser jag framemot. På onsdag är det julmys. Ingen engelska i morgon heller. Och så är det bara en och en halv vecka kvar av skolan till jullovet, Så det ska nog gå det där också.
Gillar inte kylan. Nu får det vara nog. Och halt är det också. Tror att jag har varit nära på att ramla kanske 10 ggr idag och det är inte okej. Mina benhinor mår inte bättre av det heller.

I needed you today

Det var länge sen jag skrev sist, men har som inte haft tid.
I helgen så var det föreställningar. Det vart mycket stress, svett och skratt samt lite tårar också. Men det är ju lite de som är själva grejen, men om jag ska vara ärlig så saknade jag den här juldansen men syster och Angeliki kom upp och det var väldigt roligt att se dom båda två igen.  Systerna grefve fick stipendium, inte helt oväntat dock, men roligt. Efter så vart det mat på nattöppet med folket och en hel del snack om hur terminen har varit och hur nästa ska se ut. Just nu är kag väldigt peppad på att bara dansa. Tur att det bara är typ en månad kvar tills det börjar igen. "Bara"
Idag har jag hur ont i kroppen som helst. Har ont i musklerna jag inte ens visste att jag hade. Min benhinor är inte mina vänner idag. Fick vända när jag ahde gått ner för trappan när jag skulle till staden för att jag kände att det här kommer aldrig att gå. Så det känns inte jätteroligt. Känner mej inte utvilad fast jag låg i sängen till typ halv fyra, fyra. Så nu vill jag sova mera.
Det är väldigt blande känslor just nu. Vet inte vart alla kommer ifrån heller. Medans en del hel är helt självklara. Så det är mycket att tänka på.
I morgon så ska jag nog införskaffa mig en jacka. Har sjutit på det jättemycket nu. Och nu är det is och snö så ska väl köpa en nu. Tycker som att det är lite jobbigt. Plus att jag ska köpa en massa julklappar också, vet inte vart jag ska få alla mina pengar ifrån.
Jag saknar dej även när du står brevid mej. Det är inte samma vi längre. Och de är sant de du säger. Hur många gånger har vi sett på varan och vetat precis vad den andra tänker och vad den vill göra, men som aldrig riktigt gjort nått åt saken. Det suger ju så hårt. Och vi ska göra nått åt saken nu, nu på en gång helst.
Vissa är underbara och helt toppenbra och dom människorna ska ha ett stort tack.

This is the life

Just nu när man behöver det så finns det ingen tid för det. Ingen ork heller. Skulle behöva ta en paus. Att allt bara stannade så man hann sova lite också. I alla fall vila ögonen.
Muma provet kan gå och ta sig nånstans. Inget fastnar i mitt huvud. Kan bara mindre och mindre frågor istället för mer och mer som det borde vara. Det här går inte.
Matteprovet idag. Vet inte vad jag ska säga om det. Har som ingen uppfattning alls om det. Vill säga att det gick bra. Fast vet inte om jag vågar tro nått sånt för om det inte gick bra så kommer jag typ sjunka under sen och de är inget jag behöver nu. Inte alls.
4 dagar till föreställningen. Blir bara mer och mer stressad. Det finns som ingenstans jag kan slappna av heller. Inte nu ialla fall.
Vet inte vad jag ska säga mer. Jag har som förtört allt. Allt som de fanns innan det här.

Utmanad...

Jag har blivit utmanad av dedi (och alla andra) att berätta lite saker om mig själv och det här är reglerna:

1. Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
2. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
3. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
4. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag är extremt dålig på tette, fast jag spelar de minst 5 ggr per dag.
2. Jag brukar låsas prata i telefon på kvällen när jag går hem från någon, för annars tror jag att det kommer komma nån äcklig människa(orkar inte ringa nån på rikigt)
3.  Har typ 100 olika smeknamn på mitt efternamn.
4. Enligt dessan så heter jag knutte i efternamn.
5. Jag har varit nyttig nu i mer än 4 veckor.
6. Jag lyckas alltid gå in i min dörr på morgonen.
7.  Jag hatar julen men tycker om julklappar!

Jag utmanar:
Lindamarie (ellems.blogg.se)
Karin (karinlindahl.blogspot.com)
Sara (saeera.blogpsot.com)
Lisa (grefve.blogspot.com)
Susanna (susannaknutas.blogg.se)
Moa (moaraiting.blogspot.com)
Sofia (myrkotte.devote.se)

Maybe it's just my imagination

Har varit dålig på att skriva i bloggen nu.
I helgen vart det inte alls som jag har tänkt mej ingen shoppning ingen städning för den delen heller! Utan shoppa det gjorde jag idag. Vet inte om jag är riktigt klar, lär ju märka det snart dock.
På lördagen så vart det mysfika med Sofia. Vi satt bara och snackade i flera timmar och det behövdes. Det är konstigt att vi inte pratar mer än vad vi gör. Vi går ju på samma skolan. Men det var bara mysigt.
Gick en liten sväng på styltsöndagen. För mycket folk, tyck jag. Jag är ju inte den som älskar folkmassor. Spec inte när det regnar/snöar.
Om 5 dagar så är det föreställning. Så det börjar dra ihop sig, det kommer bli bra i alla fall. Det brukar ju alltid bli som bra, eller lite bra i alla fall. Så varför skulle de inte bli de nu? Ja visst jag vet varför, men ändå.
Matteprov i morgon. Muma prov på torsdag. Grafen ska vara klar tills på måndag. och har säkert glömt nått. Jag orkar inte med skolan. Har inte tid till att plugga. Orkar verkligen inte. Har som gett upp lite. Men ändå inte. Och det är ju lite jobbigt.
Dessa frågor som bara och runt i mitt huvud hela tiden. Att jag aldrig ska få svar på dem. De är ju inte som att det går att prata med dej heller. Men med andra kan du prata. Fuck you. Kan inte hitta något fel alls och de är de som stör mig mest.
Du är underbar, min sol. Tack.

RSS 2.0