Du är ett dyrbart namn och min kärlek

Jag saknar Lukas hur mycket som helst. När det ringde i telefonen för några minuter sen så pirrade det i hela kroppen. Det pirrade ännu mer när han sa att han var på väg hit. Blir helt varm inombords och kan inte sluta le.
Han är den enda personen som kan få mig att känna de där pirret och den där värmen inom mig. Och det är just därför jag älskar han så mycket som jag gör.

Jag vet att jag är dålig på att visa människor hur mycket jag tycker om dem, att visa känslor i huvudtaget. Men jag ska bli bättre, för du förtjänar det, du förtjänar det bästa.

Live your life

Var alldels för nära ramla bland en mass andra folk idag. Så på väg hem så tänkte jag på om man kanske skulle göra sig nå slgd dubbskor. Jag mena, dubbdäck finns så varför inte dubbskor? Jag tror sten hårt på den här idéen.
Nu blir att gå till affären och hoppas på att inre ramla och se om det finns någon mat som lockas extra mycket idag, kanske pasta.

And now I know

Ogillar livet just nu. Men en fin pappa har jag i alla fall.

Don't forget


War Photographer

Har pratikt, vilket är väldtigt fritt, vilket är skönt. Men jag skulle se en film om en Fotograf.
Och det visar sig att han är Krigsfotograf och det är en dokumäntär film. Jag har aldirg blivit så rörd av en dokumäntär film. Fick ett kraftigt sug att bli krigsfotograf i början av filmen. När filmen var slut hade jag ändrat mig. Fortfarande helt skakis i kroppen. Nej verkligen ingeting för mig.
Kan inte släppa att det är verkligen sådär världen ser ut.

Hang with me

Har aldrig varit nå större fan av Robyn. Men här kommer den låten som spelas mest i mina högtalare just nu.


Too much for you

PA100, Naturkunskap A, Svenska och Teori.
Det är det jag ska hinna med denna veckan, tiden räcker fan inte till.
Jag ger upp.
Vill inte ha något körkort
Vill inte ta studenten.

In your eyes

For ur till Täfteå med min underbara Lukas och hade värsta myskvällen. Middag, bubbelpool och mys framför brasan. Helt underbar kväll.
Helgens största plus var att Stockholmaren var här över helgen så det vart lite häng med henne också.
Nu blir det att gå i mörkret och kylan men promenaden är värd för att då får man sova i en uppvärmd säng och får sova bredvid världens bästa.

Let's go!

Halkbanan - check!
Var hur nervös som helst, helt i onödan. Det var ju bara roligt. Ska lyssna på folk som vet vad de pratar om.
Jag ligger fett efter med teorin vilket känns lite sådär. Eftersom jag snart vet när jag får göra proven så borde jag vara mer förbered. Och att plugga är inte riktigt min starka sida. Så nu vet ni vad jag ska göra i helgen!

Nu och då.

Fick inte så mycket sömn igår natt. Hur trött som helst, men inte mycket till att sova. Var orolig, stressad och nervös.

Jag blir sån, jag vet inte vad jag ska göra åt det. Vet inte hur jag ska visa allt du vill att jag ska visa. Jag försöker så mycket jag bara kan för att du ska stanna hos mig. Du får inte gå din väg, jag klarar inte av det. Det som händer förra året är historia, det var innan jag träffa dig. Jag önskar jag kunde få det ogjort, men det går inte. De finns där och kommer alltid finnas där. Men det är ute ur mitt liv. Jag tänker aldrig på det längre. Varför skulle jag?Jag är så mycket lyckligare nu, det går inte ens att jämföra.


Överrörlig.

Idag fick jag en yttligare andledning till varför jag har ont i ryggen. Överrörlig. Nu har jag tre olika orsaker till varför jag har ont i ryggen.
Muskelförflyttningar, överspäda ryggmuskler och överrörlig. Det är bara att välja mellan dem. Ta det som låter mest troligt.
Nej nu är jag less. Fick 2 övningar som jag skulle göra minst 1 gång per dag, de är väl bäst att göra dem. Hoppas på att den här funkar bättre än dem andra övnigar som gjorde att jag fick mer ont. Får hoppas på det bästa!

En dag i Baggböle.








Längst uppe på önskelistan.



Båda ringar är från Asos Någon snälla ge mig?

RSS 2.0