You’re a rock star, baby

Sista dagen på Midgård innan sommaren vart det att titta på vattenbrännboll och leka lekar. Sen vart det att fara till stan med Frida. Fixa lite grejer. Samt att chilla med bröstis och freyja i sfparken. Och efter ett tag kom det andra folk dit också. Bara mysigt.
Skolavslutning nu. Känns fettbra! Och om ryktet stämmer så jag få mina pengar också. Så det känns bara underbart! Dom är ju något efterlängtade!

What if I do

You gotta love the weather my friends. Fast det kan gärna få vara lite varmare tack. Fast ska väl inte klaga antar jag.

Det vart en dag på stan. Kom hem med ett linne och lite ringar och tjafs. Swwet.
I morgon så blir det att gå till skolan, känns typ konstigt med tanke på att jag inte har varit där på 5 dagar? Så det har känts som att jag redan har sommarlov. Men det blir i alla fall städning av skåpet. Och det är alltid ett bra tecken på att det är snart sommarlov. Jag kan inte fatta det. Nu snart har jag gått ett helt år på Midgårdsskolan. Coolt som snus. Eller något i alla fall.


We all die young

Kan du sluta vara den där personen som jag inte känner? Kan du vara den där personen som jag känner igen och som jag älskar. Den personen som jag har kunnat prata om allt med. Och jag hoppas att du kan känna det själv ibland att det inte riktigt håller. Jag vet inte hur jag ska säga det för jag vet ju att du fortfarande är samma person längst inne. Eller något. Men kan du bara sluta vara konstig så blir det bra. Hoppas jag.

Känns bara skönt att jag är ledig i morgon. Det blir en sväng på stan har jag bestämt mig för. Och med det vill jag säga att jag hoppas att jag har fått pengar. Annars blir jag fan less. Förbannad är jag redan. Men orkar inte att det ska behövad vara så här. Är det inte typ självklart att det bara ska funka på en gång liksom. Fast samtidigt så skulle jag inte alls bli förvånad om jag inte hade fått det heller. Fuck.


Just talk to your soul and say...

Söndag. Väldigt trött efter helgen och har även ont i halsen så det suger jue. Orka bli sjukt nu precis när sommaren har börjat, Nejnej.
I fredags så vart det att gå på stan moses. Det vart även lunch på Rhodos. Pizzabuffé är det inget fel på. På kvällen så vart det bara en massa mys. Lördagen vart en tidigmorgon. Det vart att ta sig ut till täfteå och städa. Helt klart värt det för när jag kom hem så var jag 500 spänn rikare. Sweeet! På kvällen vart det bio med Frida Lodell. "Män som hatar kvinnor" Otroligt bra film. Så den är det bara att ni ser. Sen vart det att vi stannade kvar på stan tills halv tre. Vi pratade om allt och inget. En sån där kväll som man behöver då och då. Jag säger bara att Frida Lodell är helt underbar!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Sov till 12. Och sen så har det blivit film. Men det är typ så mina söndagar brukar gå ut på.

Stolen

Inga ord. Inga andetag. Ingeting. Men fortfarande så mycket. Det finns så mycket att säga. Det finns så mycket som jag vill att du ska förstå. Så mycket som du har gjort, så mycket skada och så lite bra som det har kommit fram av allt det här. Jag tänker inte ens på att det är dåligt utan det har bara blivit en vana. En ovana kanske man ska säga. Det finns ingen början och inget slut på alltihop. Snälla låt det vara en dröm. Låt mig vakna upp ur den. Låt mig vakna nu.

Dagen började väldigt bra. Gick på stan med mammi och fick mig ett par nya fina vita skor. Sen vart det att fara till teg för att fota lisa och annat folk som var balfina. Och sen att stå och frysa på stna i en timme. Men det var värt det. Folket var så fina så. Efter det så vart att möta upp LindaMarie och vi begav oss till Costas. Sjukt god mat. Me like.
Imorgon blir det en runda på stan med moses. Får se vad vi hittar för något spännande.

Som det ser ut ska jag fara till stugan för att städa. Inte jättetaggad precis. Men får i alla fall pengar. Och det är ju alltid något. Och sen ser det ut som att det blir picknick vid älven om vädret vill vara vår vän. Det kommer nog bli hur mys som helst. Hoppas på det bästa.


Good friends we have, good friends we've lost..

Jag ljög visst. Mobilen kom idag och jag är glad över det. Den är alldels fin och blank. Så inge mer nokia för mig. Inge mer 5 minuter för att skriva ett sms. Love it. Det vart en Samsung Gt-S5600. Om det nu säger något till någon. Men jag gillar den.

Det är bara att inse livet är orättvisst. Det finns inget att göra åt det. Känner ingen vidare tagg på det heller. Så fort man är på bra humör eller är bara allmänt glad så kommer det alltid något som drar ner än igen. Och det suger verkligen att det är så.
Jag hatar att du har en sån power så du kan göra så att jag får dåligt samvete. Fast jag vet att jag inte har gjort något. Jag har inte ens något med det att göra. Inte en gång till. Inge mer någonsin, om jag fick bestämma. Det är för jälva fånigt och för jävla onödigt. Det är en sak om det bara skulle som drabba dig. Men nu draddar det minst fyra personer till. Är det verkligen värt det? Men du verkar tycka det. Och jag kan inte bara låta dig va heller. Fast det är de jag ska göra egentligen. Och det tar emot men samtidigt så gör jag det. It sucks.

Kan säga att jag älskar mina underbara vänner. Ni gör min dag. Ni är bara toppen. Guldstjärnor allihoppa.

Life's what you make it

Kan känna att det var ett tag sen jag bloggade.
Men min helg har varit helt underbar och vädret nästan ännu bättre och kompisar helt lovely. Så där finns det inget att klaga på. Vad jag gjorde spelar egentligen ingen roll. Jag hade roligt och det är de som är viktiga grejern, eller något.
Igår så var det för jävla drygt att gå till skolan, hade räknat med sol. Men inte fan var de det när jag begav mig till skolan. Men sen när jag for ner till stan spräckte de upp och vart finväder. Så det vart en runda på stan med härligt folk tills jag följde med freyj till uteingenstans. Men det var ändå härligt. Det vart god mat och härligt sällskap och med det klarar jag mig alltid. Men det vart lite mys och samt lite plugg och en lite läskig promenad på nattkvisten. Men helt okej. Vi båda var väldigt trötta när vi vakna i morse, men det var som värt det kan man säga.
Sitter nu på min sista datakunskap och insåg att nu har jag gjort  klart allt som jag ska göra i skolan, känns fett skönt. Har inga mer matte eller gympalektioner kvar i ettan. FETT skönt! Fick nyss reda på att det blir "bara" ett g i matte A men det är helt okej för mig. Och sen i morgon är det bara massa fotboll och sen så är vi lediga på måndag. Så det är då fan inte länge kvar tills det är sommarlov på riktigt. Love it.
Har fortfarande inte fått min mobil eller lön för den delen. Men jag känner att jag inte orkar vänta längre på fanskapet. Har väntat i över en vecka nu. Det känns som att den aldrig kommer komma. Är less på att använda min nokia nu. Vill ha min nya!
Over and out.

RSS 2.0