I wasn't too strong

Kampen - Situps VS Skvaller, är väldigt som sagt väldigt jämn. Men en annan kamp som är nästan ännu jämnare är kampen - Träna VS sitta vid tv och käka chips. Och idag vann visst chipsätandet. Så nu blir det att röra på benen (som förövrigt har somnat..) till affären. Men om jag går fort så kanske de gills som träning?

Spit a couple lines

Påsklovet har redan börjat. Om man inte räknar att jag ska till Kretsen på onsdag och redovisa bilder?
Men de firades med en fika på Wayens och en härlig träning med trevligt och oväntat sällskap.
Nu blir det sängen för min del. Är helt trött efter denna dag!

Classified - Inspirartion

I don't care what the people say


Everybody knows that nobody really knows

Har ätit god middag med sällskap av min bror. Det blir alldels för sällan man träffas när man inte bor på samma ställe längre.  Resten av kvällen kommer bestå av träning och av tv. En väldigt bra kombo.
Helgen har både varit mysig, rolig och som konstig på vissa hörn.
Måndag i morgon, tillbaka till Kretsen, men bara tre dagar kvar till de efterlängtade lovet.

The beat goes on and on

Tookstädade hela rummet idag men avslutade kvällen på ett trevligt sätt. Skumma tvprogram dock.
Men jag glömde visst bort de där med earth hour även fast mamma sa till, de blir skärpning med det till nästa år istället!

Then I know


No one heard a single word she said

Äckligt less på snön, jag trodde att de skulel bli vår nu. Men icket. Vart alldels snöig och blöt när jag gick hem.
I morgon är det äntligen helg och sen inte så länge kvar till lovet. Men mitt fumma legg vill ej komma så just nu ser de inte ut som att det bli nå stockholm för min del. Ska vänta några dagar till och så. Skulle vara surt att vara hemma de här lovet också. Hoppashoppas.

Left, Right, Up, Down

Ska ta mig ut i "snöstormen" och träna lite. Hoppas stark på att det går lite bättre än igår.
Det är som min kloka vän säger: Kampen - Situps VS Skvaller, den är inte annat än jämn! Men jag gillar hennes sällskap på gymmet ändå.

Back home

Sluta tänk männsika!
Ikväll blir det i alla fall träning, så förhoppningsvis så försvinner en del av det dåliga samvetet för maten som jag stoppar i mig jämnt och ständigt.
Nu går det äntligen bättre med APU, tog några bilder idag. Typ häften kvar. Bara 5 dagar kvar sen lov = Stockis!

Can't you just let me be?

Hade som tänkt att det skulle gå bra nu. Inge mer "tänk om" utan att tankarna skulle gå framåt och aldrig mera bakåt. Men en sak som jag är bäst på är ju att aldrig göra som jag själv säger, vad de än gäller. Tänk att de ska vara så svårt.
Saknaden kan göra en jävligt stor skillnad på det hela. Jag som länge hade trott, men nu visar sig de vara fel, vilket gör att allt kommer tillbaka. Jag är inte längre samma elin som jag var igår, utan den elin jag var för fyra månader sen. Helt knäppt.

Like you never knew it

Igår vart det en skön hemmakväll hemma hos Hilda. Men ikväll ska de nog bli party.
Fick ju g på samhälls vilket kändes väldigt bra, nu hoppas vi på samma betyg på matten också.
Har också varit duktig idag och fixat klart med körkortet så snart får jag börja köra med papi och sen var jag ner på stan och fixade äntligen ett legg som kommer om två veckor!
Har även införskaffat mig en sån här sexig förkyldning. Ont i halsen och snor typ överallt. I like it, inte alls!
Nej man kanske skulle sova lite till, så man är lite poggare inför kvällen som närmar sig med långsamma steg.

Lådan hälsar!

Nu är samhällsprovet klart. Nu börjar vi om 1,5 timme och vi har redan suttit och inte gjort något alls i typ en timme. Så de känns som en givande dag idag.
Ikväll blir det nolia och uf-mässan. Men de ända jag taggar är tre kronor som middag!
Peace up, A down!

If it makes you happy, then why the hell are you so sad

Slutade skolan egentligen vid halv tio. Men fick reda på det en timme senare. Men de gjorde inget alls. Slutar hellre halv elva än halv fyra.
Det vart en skön promenad i solen på väg hem för att sen plugga lite samhälls och matte..
Annars har dagens underhållning bestått av detta:


Trust me

Första skoldagen över. Fick mig en lunch på subway och gick sen tillbaka till skolan för att psykologi. Kände mig extremt duktig och de är ju dags att styra upp skolan. Men har jobbat matte i en timme och läst lite samhälls, det får räcka för denna dag.
Nu blir det att ta något att käka kanske någon slags macka sen blir det att gå ut i kylan ett tag. Sen hoppas jag på en varm säng när jag kommer in!

We say goodbye but never let go

Vaknade vid halv fyra och jag som skulle träna klockan tre, de gick ju sådär med det. Men de var fettskönt att sova ut och bara ligga kvar i sängen och mysa speciellt när man har sällskap vid sin sida.
Otaggad som satan på skolan i morgon. Ska fan gå och lägga mig snart så jag får sova mina timmar, annars kommer jag aldrig komma upp i morgonbitti.
Att det ska vara så lätt att missförstå och börja tro något. Ska sluta med sånt.

You could't keep it

Sista dagen på det härliga lovet. Känns surt att börja i skolan sen igen. Men påsklovet är inte allt för långt borta, 3 veckor om jag inte har räknat fel och då blir det fan Stockholm!
Nu bär det av till Grisbacka för att se vad som erbjuds där.
Peace out mannen.

Nobody wins when everyone's losing

Lovet är bara underbart, men snart är de fan back to reality, vilket sucks. Menmen.
Idag vart det staden för fjörde dagen den här veckan. Som vanligt vart det kaffe men fick också hem en jacka från h&m. Passade på under rean!
Ikväll så blir det träning. Idag blir det afro, känner taggen. Sedan hoppas jag på mys!

Bilder säger mer än tusen ord.










Uppdate.

Nu blir det av till Marieberg för bobypump och core. Sedan blir det villanäs och tagga inför morgondagen.
Härligt värre!

Vardagen, herself.

Fika på samhällslektionen uppskattas skarpt!
Köpte gymkort igår, eller mami betalde men jag som äger! Det känns faktistk sjukt bra. Så nu är det slut på allt onyttigt och lathet. Nu blir det bara nyttig mat med en massa träning. Magruter till sommaren är ju vadet. Kanske just den grejen känns väldigt långt borta och sommaren är inte allt långt så bort. Men jag jobbar på det!
Nu blir det tillbaka till smahällsekominin, prov vecka 11...

Speeding cars

Tre dryga timmar, men ett steg närmare körkortet i alla fall. Nu är det bara att vänta på att jag ska få hem några pappern och skriva mitt namn och personnummer på och sedan skicka dem igen för sedan för att få tillstånd att köra bil med papi. Vart en aning otaggad när hon sa att det kunde ta upp till tre månader att få hem papperna igen. Får se, de är bara att hålla tummarna på att det inte tar så lång tid.
Nu blir det att kanske laga någon slags middag och sätta mig framför tvn med bra sällskap.


This is gonna take a long time

Mår alldels illa. Men de är inte för att jag är sjuk eller så. Utan mår bara illa.
Saknaden har kommit tillbaka igen. Trodde att jag skulle slippa den nu, trodde att jag hade tagit så många steg men tydligen inte. Att så lite kan göra så mycket. Det är nästan helt sjukt. Det borde nästan vara olagligt, eller något.
Har gått halva dagen i skolan, frågan är om de ska få räcka för idag. Sängen lockar för mycket.

Du får inte vandra på min väg, utan att visa mig ditt mål

Sjuk, sjuk och sjuk igen. Ont, ont och ont igen. Ingen bra kombo. Och jag som hade en massa grejer att göra, jaja det får väl bli i morgon, i guess.
Ska förstöra styra upp kvällen med lite matte i alla fall. Vill inte veta hur många sidor jag ligger bakom. Får se om planen lyckas.
Annars så har dagen tillbringas med att kolla på gamla bilder. Det funkar som alltid. På något konstigt sätt så blir man alltid på bra humör då.

Mest spelad idag:

RSS 2.0