Veckan första.

Jag vill börja med att ge mig själv och Lodell en applåd. Vi har varit otroligt duktiga idag. Idag har vi gjort klart layouten, känns otroligt skönt! Den blev dessutom hur snygg som helst, så yey!
Som sagt så har vi pa100vecka denna vecka och det var länge sen pa100arbetet kändes så här bra!

Men fina älskling är sjuk, alldeles febrig, halsont, huvudont och illamående. Så har inte fått träffa han sen i torsdags och det börjar kännas i kroppen. Det är lite så att det gör ont för att jag saknar pojken. Hoppas att sjukan inte håller i sig så länge till.


Kärleken min.

Jag och lukas sitter och pratar om jag vet inte vad.
Men helt plöstligt så säger han: Mitt hjärta är som ett skal och första gången jag träffa dig så blev det en elin där inne och nu är det fullt med massa elin där inne och ibland så måste jag öpnna mitt hjärta för att rensa lite, så jag får plats med mera elin.
Jag: Men då försvinner jag ju?!
Lukas: Nej för när jag öppnar så kommer det ut massa elin i hela min kropp!

Hur kan man inte älska pojken?

Sämstpåattkommapårubrik

Helgen började med utgång, den här gången på 5ive. Mycket trevligt folk och drag, jag är nöjd!
Lördagen bllev betydligt lugnare och en hemmakväll, lite melodifestival och godis och en trevlig promenad ute i kylan.
Idag blir det att försöka inse att jag har skola i morgon, har ju som sagt haft praktik så är lite bortskämd med sovmorgon, känns liite drygt att kliva upp halv sju i morgon. Ska försöka plugga lite också.
Nu väntar jag bara på att min älskling ska vakna så att jag kan få sällskap någon gång!

alla <3 dag!

Bestod av en dag på dansskolan men fina människor. Sedan blev det middag på nachobar med min älskling! När vi väl kom hem så blev det OC och "tycker om dig chocklad"



Kommerintepånågonrubrik

Andra dagen på praktiken, so far so good.
Inget välrden mest krävane jobb och sen så får jag ju träffa fina folk hela tiden, så me like! Däremot så börjar jag känna halsont och huvuont, allels trött på dagarna. Vill inte bli sjuk, har ju som hållit mig så här länge, då kan jag klara mig utan att vara sjuk.
7 månder med min bästa Lukas!

RSS 2.0