That's the weekend

Igår kvällen började hur bra som helst. Finaste Hilda och jag for och käkade på kinaresturang och hade bara trevligt. Sen så spårade väl kvällen mer och mer, men jag ahde i alla kul större delen av den!
Nu gäller de bara att tagga om inför denna kväll. De är ju för fan Moas 19årsdag. Grattisgrattis. Så självklart ska man åka hem till henne och gratta henne så gott man kan! Man fyller ju bara 19 en gång!
I morgon så ska jag försöka ta tag i jobbet också. Försöka sätta en uppvärming, eller jag ska sätta minst en uppvärmning i alla fall!

From right to left

Har ingen aning vad jag ska göra på mina lektioner och ännu värre jag har inte ens någon musik. Har suttit och funderat länge nu, men kommer som inte på något bra heller. Har som lite musiktorka just nu.
Men igår så vart det träning på hög nivå. Det vart återigen step med Hilda.
Får fortfarande ont i magen varje gång, det spelar egentligen ingen roll vad de än är. Bara ont hela tiden. Kul att man ska vara så jävla dum i huvudet, varför kan man aldrig någonsin tänka lite längre?

When you left, you kissed my lips

Tack för allt, min finaste. Du kan dra åt helvette.

mittiveckan!

Onsdag idag. Veckan går så otroligt sakta! Men lillördag idag och de blir bio i kväll. Avatar blir det, taggar mest brillorna man får. Har dock massvis att göra innan bio, tur att den är sen då!
För en stund sen vart det kaffan med Lådan, inte ovanligt alls och snart blir de ut i kylan och målet är vildamannen.

Bjudischar på en bild i från lördags, dopet uppe i Luleå.


Tillbaka till verkliga livet?

125 dagar kvar tills Elin Knutas är 18år! Borde inte börja tagga nu... hehe
Måndag igen då. Skolan har dragit igång på riktigt. Idag börjar pluskurserna vilket betyder att jag slutar halv fyra idag istället för tio över 2 och så har jag ingen sovmorgon på onsdagar. Så de suger ganska hårt. Jag lever fan ett hårt liv helt enkelt.
I helgen blir det jobb på dansskolan! Så skulle vara bra att svinga förbi där och planera lite innan helgen. Skulle kännas skönt att komma välplanerad ibland.
Ikväll blir de te på Haga med Hilda och Sofia. Länge sen man träffa Myran, så de ska nog bli trevligt!
Och btw, Grattis på namnsdagen min Hilda!
Tillbaka till skolan nu!

Til it's beautiful

Igår var det dop i Luleå. Det var som mysigt och trevligt. Dock väldigt mycket folk vi umeåbor inte kände. Var lite som 3-50. Kanske inte jätte jämnt? Det var i alla fall buss hem vid 7-tiden, var inte hemma för ens halv 12. Tänker aldrig mer åka buss. Fast jag hade en främling som trevligt sällskap, så de gick ganska bra.
Idag så kan de hända att jag städade för sista gången. Känns bara skönt. Dock 1000 kr mindre varje månad. Men de är smällar man får ta.
Nu: Middag i villanäs. Tiptop.

Don't you live your life through someone else's eyes?

Jag att jag minsann har fått en ny favoartist, Robin Thicke! Sjukt bra låtar killen har gjort. Ska väl kanske tacka Karin som skickade låtarna också, hehe.
Idag vart det stan med frittan och de vart nya skor och en ny tröja. Det gick ju bra med mitt sparade, tar nya tag i febuari.

Bjuder på en låt av min nya favo också.

And you say, somethings never get better

Dagen började mindre bra. Kände på mig att de skulle bli en helvetesdag idag. Men ju mer av dagen som gick, så vart den faktiskt bättre!
Det vart tacosmiddag och bio, new moon med en av mina favoriter. Sjukt trevligt och mysigt.
Även i morgon så blir de bara matte på skolan, så de blir att ta en prommis med kameran och lodell först, så man kanske får göra klart portfolion någon dag också.
Överallt och ingenstans, du finns fan överallt.

Ain' t the first time

Är sjukt mätt och fortfarande sådär jobbigt trött. Har lyckas plugga lite faktiskt kände att de fick räcka med 30 minuter plugg idag. Hur mycket kan man begära?
Men snart blir det att klä på sig massa kläder för hade tänkt att gå på promenad på med berghemsfolk. Vad hände egentligen? Den här veckan har jag gått på promenad varje dag. Aja, de är som härligt. Är ju väldigt bra på snacka och de är alltid uppskattat att träffa mycket mysigt folk.
Börjar bli mer och mer besviken och sjukt arg på dig. Bara dålig stil.

Onsdag!

Godmorgon folket!
Just nu sitter jag väntar på att text ska slut snart så jag får gå käka den goda maten på vildamannen. Idag bjuds de på fiskgratäng. De skulle ju inte sitta fel med en pizzajävel istället. Många gånger har vi funderat på att beställa en hit. Idag kankse blir dagen? Det skulle äga i såna fall!

I know im playing with fire

Hemma från 1 och halv timmes prommis med grefve. De hann med ganska mycket att säga så att säga. Riktigt skönt faktiskt både att sncaka och ute.
Nu är ju även schemat ut lagt på hemsidan, www.umeadansskola.com så nu är de checka ut vad man ska dansa i år.
Men tror jag att de blir sängen för min del, är fortfarande sådär sjukt trött.

Who could ever help me

Då var första skoldagen avklarad. Den var inte så farlig, kan jag tycka. Plus att den gick typ fort. Men nu är jag så jävlust trött så skulle kunna gå lägga mig nu och sova hela natten, skulle förövrigt vara fettskönt! Ändå så gick jag och la mig där vid 12, halv 1 igår. Sov inga 20 min som vissa andra i klassen.. Men ska väl plugga lite först. Känns ju skitbra att man har gått en dag i skolan och sen börjar plugget. Men försts så hoppas jag att de blir mat! Magen skriker av hunger, så ska väl kolla vad som finns i mitt kylskåp!
Du är i mina tankar hela tiden. Var rädd om dig, vännen min.

Caught in the in-between, a beautiful disaster

Nu har syster åkt hem till stockis och återigen lämnat mig med den återstådende famlijen. Men jag kan tycka att de var riktigt bra slut på hennes resa. En massa busigheter och roligheter.
I morgon börjar ju även skolan, mindre taggad på den frontern. Men de ska väl bli kul att träffa alla i klassen igen. Får tänka på de positiva helt enkelt.

Run this town

Träningsverken som jag har är inte att leka med. Kan knappt röra på mig utan att de gör ont. Inte okej, så nu blir det åter igen till dansen och träna lite mer. De är fan inte okej att vara så otränad som jag är nu. Så det blir mycket träningar nu innan dansen drar i gång på riktigt.
Sussie fyller ju gammal på fredag också. Så de blir födelsedagsmiddag redan idag. Så kanske checka någon present, om jag orkar. Är stan ens öppen idag?

But do I really feel the way I feel

Har ingen aning vad jag gör uppe nu. Är verkligen hur trött som helst, men ändå envisas jag med att sitta uppe. Är nog mest för att jag inte orkar röra på mig och lite för mycket tankar i huvudet. Bara jobbiga tankar och för många så man blir alldels trött. Men är som för bra på att tänka och att tänka för mycket. Inte alltid bra. Skulle vara skönt med lite sömn också.
Men de vart träning i dag i alla fall, sjukt skönt var det när vi väl kom igång. Känner redan hur träningsverken har kommit. Får se om man kan gå i huvudtaget i morgon. Efter träningen vart det ett besök på max med fintfint sällskap och så slutade kvällen på Haga med sällskapsresan.

2010 vad fan!

Nytt år ju! Och en ny början, eller vad är de man brukar säga? Tänkte att de här året skulle äga. Nu har ju 2009 inte alls varit dåligt. Eller vissa stunder var väl sämre än vissa. Men känner på mig att 2010 kommer blir kung!
Ikväll blir det ut och äta gomaten med mina fina! Och då blir det passande med träning i morgon. Var ett tag sen, så vi får se hur det går och vart de slutar. Men samtidigt så ska de bli jävligt skönt!
Får lite krump när jag tänker att de bara är en vecka kvar på jullovet. Bajs! Men de blir att njuta så mycket som möjligt av de sista då.



RSS 2.0