Ba rullar in!

Igårdagen var trevligt. Hade lite ont i huvudet när jag vaknade i morse, men var dock förvånad. Kom hem vid 5 tiden och sedan ut för att handla mat på ica. Köpte bara äcklig mat, så de var väl ingen vidare höjdpunkt men mat funkar nästan alltid. Ikväll så höll inte riktigt planerna för mig men jag hittade annat trevligt sällskap, så nu är humöret på topp igen!
Lovet är som slut snart och de känns bvara drygt x 100000 att börja skolan igen på tisdag. Ledig måndag i alla fall! Eller ja, har utvecklingssamtal men de brukar inte vara för jobbigt så de ska väl funka de med.
I morgon så blir det förhoppningsvis middag på Haga med sällskap som har varit i storstaden. Får se om det blir som planerat. Det blir i alla fall jobb i morgon, inte jättetaggat. 

Bus eller godis

Nu sitter jag på berghemmet och the party är fullt i gång. Har fått väldigt god saft, som även var blå. Så nu är jag blå nästan överallt. Inte helt sant dock, men på och i munnen.
Nu ska jag se vad den där fredde håller hus. Så jag kanske kan få något slags sällskap hem. Det skulle väl vara trevligt?
Vi såg en trevlig film, från andra sidan, vet inte om de är någon film jag skulle rekomendera till folket eller se den ensam. Den var läskig och kuslig.
Just nu sitter ellem och skrattar åt någon saslg pucko, inte vet jag vem de kan vara, men hon säger något coolt som; elin k hon kan gå. Man kan nästan tro att jag är släkt med alice å.
Tack och bock för mig, den här fina halloween.


I got this

Igår var det luleå som stod på schemat. Vet som inte om den staden är något för mig, kallt och blåsigt, nej inget för elink. Men Melwin och bror vad fina så de var värt det. Så det vart att umgås med lilllillaMelwin och träffa bror igen vilket var typ underbart. Long time no see, så att säga.
Idag vart det lunch med Rossan och Markström på kinaresturang, buffe och grejer ju. Sen vart det att säga hejdå till dom eftersom de skulle ha vägarna förbi stockholm tills på söndag. Men själv är man fortfarande kvar i fuckingNorrland och Umeå. Det skulle ju inte kännas helt fel att fara bort, men men umeå funkar väl också antar jag.
I morgon blir det att gå stan med solen. Fått min efterlängtade lön så nu jävlar blir det shopping! Ni anar inte.

                   

 



Lovet är igång!

Idag så vart det staden efter en väldigt seg morgon med hiphip hora som frukostfilm. Jag hittade även en leksak till Melwin som var dagens mål. Så nu är jag redo för att sätta mig på en buss med syster i morgonbitti och fara till Luelå och hälda på finbrodern min och hans familj. (det där kändes bara konstigt att skriva.)
I kväll blir det ännu mer mys med film och popcorn. Vilket låter helt awesome!

Jag tror att helgen och dagens låt är. Miley Cyrus - Party in U.S.A Check it out!


Söndagkväll..

Som en liten uppdatering från tidigare idag så nu har jag fått i mig alldels för mycket av den goda maten,  så man knappt kan andas typ. Nej men först vart det pasta med banon (kommer fan inte ihåg vad de heter egentligen, lite pinsamt, men eh ja..) och sen efter de vart de god efterrätten med kesalla och diggestivkex och även bär och vit choklad i ungen. Så nu är man något mätt! Men de ända som inte är uppätit är julmusten som vi så fint köpte oss på coop idag. Får se om de är någon annan som är sugen på de förutom jag!

Peace out så länge!

As we live life

Nu är man på haga. Har just städat bort lite skir från köket. Men fortfarande ingen Hilda? Magen börjar kurra och jag vill ha mat. Ska nog slå en pling om de inte dyker upp någon snart.
Annars så har dagen erbjudit jobb som vanligt. Gick väl inte kanske helt toppen idag, men dom är duktiga och kommer vara duktiga på fredag.

Men när man pratar om trollen! :)

Sjukling..

Nu är jag less på att ha feber. Vad ska de vara bra för? Men blir ju bara uttråkad och less. Helt sjukt onödigt om du frågar mig. Man blir ju typ helt depp av det också.
Annars har väl inte dagen varit nå givande. Har spelat spel på fejjan. Men har fortarande inte slagit Lodell. Men snart hoppas jag!
Har egentligen inget att skriva. Skriver mest föra tt ha något att göra hehe. Så ska sluta nu!
Men ha det bäst alla!
Puss

Lucky

Det blev en trevlig kväll hos hilda igår. Trevligt folk och hela köret. I dag blir det nog en favorit i repris så att säga, fast inte riktigt hela gänget om man säger så men det ska bli nice. Vi får se vad kvällen erbjuder.
Idag har jag ont i knän och rygg. Vet de fan asså. Känns inte helt okej, men de är väl sådant livet är skulle jag tro. Är i alla fall fett taggad på i morgondagen och även sugen på mias. Så jag hoppas att det blir gomaten efter. Eller kanske max ikväll? Ja vi får se helt enkelt.

What i just realize

Håller med Lodell. Den här dagen har verkligen varit fuck livet. Torsdagar är faktiskt ingen bra dag. Började med en evighetslektion med samhälls på morgon, på det vart det vildmannen mat och efter de meko för länge för att jag ska orka lyssna på hela tiden.
Men efter skolan så gick jag och Frida till ica köpte oss varsin godispåse och öpnnade matteb boken. Jag kan säga att vi gjorde inte mer än 10 tal. Matteprovet kommer ju verkligen gå toppen, eller inte alls kanske rättare sagt! Och sen blir det ju svenska inlämning på onsdag... ojoj, fast de blir ju i alla tårta då! Så det gillas.

Jag säger ju bara en sak. Det är tur att det finns helt underbara människor i mitt liv. Som jag verkligen gillar och uppskattar såna dagar som den här. Bara en stor kram till alla er.

Äntligen helg i morgon. Känns helt underbart. Taggar faktskt söndag hur mycket som helst. Nu gäller de bara att göra bra ifrån sig också.

Älskar my ray of light
 

All we got

Vart så sjukt jävla hungrig när jag gick från the dance idag. Inte okej att prata om så där god mat. Så jag fick för mig att jag skulle laga mat när jag kom hem. Men då har mami gjort mat åt mig. Så underbart! Och även har dom köpt en present till mig. Så ibland är de allt bra att ha!
I morgon är det redan torsdag, de känns som att de är typ måndag idag. Så veckan har gått fort och taggar redan helg. Känns bara skönt att få vara ledig litegran. Och att jag ska undervisa på söndagar, repertoar. Det känns bara bra, får ju ha de värsta bra barnen då. Kommer klart bli den bästa gruppen.
Vill att det ska bli löning snart igen. Vill shoppa kläder. Visst har man pengar nu, men vill ah mycket pengar så man kan köpa fler än ett klädesplagg.


In schoooool

Är jävligt trött. Okej, de känns som att jag börjar varje inlägg med att säga att jag är trött. Hmm intressant blogg. Inte för att den har någonsin vart intressant men ändå.
Det är redan onsdag idag. Vilket betyder att mami och papi kommer hem ikväll. Jag hoppas på att jag har fått en present, men de tvivlar jag stark på, men kan alltid hoppas.
Just nu har jag svenska med världens drygaste praktikank, men nästa vecka ska hon tydligen bjuda på tårta. Men nu: tillbaka till skolan!


Out from under

Helt sjukt trött. Fotolektionen ville ju aldrig ta slut. Det kändes som att den var minst 6 timmar, men egentligen så var den typ 3 men 40 min lunch i mitten också. Helt sjukt.
Annars så har de väl inte hänt något alls idag. Hade tänkt att vara duktig och pluggisch litegran. Har redan gjort en av två artiklar, så är ju på g.
Taggar även moses fika ikväll. Har hört ett rykte om att de ska vara bullar, ska bli spännade och se. Moa brukar ju som vara fancy och göra riktigt goda matlagningsgrejer!
Nej, kanske ska gå tillbaka till pluggningen, måste ju tydligen läsa en bokjävel också. Känns inte så jättetaggat. Men tiptop.


The weekend of nothing typ..

Livet leker, fast typ inte, men litegran, jag är ju på haga. The place to be!
Morgondagen är efterlängtad så otroligt, det blir nice. Tror att de är första måndagen som jag har längtat efter på väldigt länge. Men ja..
Helgen har varit rätt så skönt. I fredags så vart det bio, den nya Fame. Vet som inte riktigt om jag kan säga att den var bra. Men nästan se värd. Men gick med finfolket så det gick prima. På lördagen så vart det jobb som vanligt. Fick även besök på vägen dit. Det skulle man vilja ha varje dag. På kvällen vart det rullkebab och mys hemma hos hildis med Karro och Emma. Och idag så vart de väl typ inget egentligen. Jag och Ollonberg skrev klart skoltjaffset och vart typ nästan nöjd över det. Så de känns väl bra.
Nej men så boooring man kan vara, nu blir det snart sängen!
Peace up, a down!

Hard to handle

Ännu en kväll hemma i täfteå. Jag känner verkligen hur jag inte vill bo här, eller nu ljög jag men jag vill inte bo här på heltid så att säga. De är som mysigt att komma hit då och då, men inte för ofta.
Men jobbet gick bra idag. I alla fall ena halvan, sista halvan. Stackars barn, dom måste tro att jag är helt konstig i huvudet ibland. Men de är väl sådant man får ta antar jag, hehe.
Även är jag typ rädd för att var här just nu. Är helt själv i huset och det blåser och regnar som fan. De känns som att väggarna ska gå sönder snart. Jag ska nog kika vart resten av min familj gick, så kanske jag kan gå och hänga med dem ett tag, de vore väl väldigt coolt, right?

Du är så jävlust söt!


RSS 2.0