Almost everything i wish i'd say the last time i saw you




Breathe me

Det känns så jobbigt när man är kass och inte kan göra något åt saken, saken blir bara ännu värre då.

Balen!

Nu är balbiljetten köpt så nu kan jag och min älskling gå på balen. Vi har till och med fixat en bil. En röd ford mustang men vita lädersäten. Det ända som fattas nu är min skor och kanske en väska också...


Just want it all.

Byten av däcken gick bra. Provkörde lite idag och däcken sitter kvar och det är ju det viktigaste!
För att fira att det vackra vädret äntligen har kommit till kalla Umeå så blir det lunch i solen och inte med vem som helst och inte vad som helst. Utan med Hilda som jag inte har träffat på år och dar och såklart blir det suhi! Kan nog inte bli bättre än så här!

Nu ska jag borsta tänderna och klä på mig lite kläder sedan blir det dags!

Dynamite

Det blev utgång igår. Var hos dedi med trevligt folk. Det blev att vi åkte till Corona och idag mår man som man förtjänar, men det är de värt det.
Råkade även ställa in min träning i morse, fick lite dåligt smavete så det kanske bli ett pass i stället eller kanske två stycken i morgon, om de har öppet ens?

Idag är det plugga-städa-dag. har börjat med pa100rapporten och den vill aldrig ta slut. Det blöder nästan från mina fingrar för orden tar nästan aldrig slut. Ska ta en paus och skriva lite religion istället, går förhoppningvis lättare..

Älskade Stockholm var hur underbart som helst. Värsta sommarvärmen och bara bäst. Var lite jobbigt att sätta sig på bussen och veta att kylan väntade på mig där. Men men sommaren kommer väl hit så snart?!

Söderut

Nu sticker jag och världens bästa Frida söderut. Det blir lite som en Sverigetripp! Först ut är Ö-vik, sedan blir det Sundsvall för att sedan ta oss det vårt mål Stockholm!
Är grymt taggad. Väskan är packad, bara det lilla sista nu. Det ända jag väntar på nu är att Frida ska ringa och säga att de väntar utanför!
Dock så kommer jag sakna min älskling otroligt mycket.

Peace and love.

Tisdag.

Det här med bloggningen är inte min grej, men ändå så kan jag inte sluta. Det är ju roligt ibland, men bara ibland.
Så vad har hänt sen sist? Jag har varit förbannad på min dator, är förbannad på datatekniker och har älskat lukas till tusen.
Jag har även börjat träna på riktigt nu, det känns jävligt bra. Beach 2011 here I come!

Nu till veckan blir det Stockholm och sedan är det faktistk lov, vilket kommer bestå av massvis med pluggning, utgång och myspys med bästa lukkeluk.

Det börjar ta sig!

Nkbprovet är gjort. Studentklänning fixad. Balklänning fixad (tack så hemskt mycket moa!!)
Stockholm på torsdag. Sedan påsklov.

Ah, just de! Idag är det 10 månader för mig och lukas! <3


RSS 2.0