Times when i hate you

En dag närmare helgen. Nej men helt okej dag i alla fall. Gillade hiphop, när jag satte den. I like, gjorde typ min dag, haha. Prövade även stepp, de var ju typ hur kul som helst!
Kom hem hur trött som helst. Och också även ont i huvudet. Ska nog kolla om de finns nå alvedon sen. Eftersom nån har käkat upp alla på dansen. Nej men jag tycker synd om dej. Hoppas att de går över snart!
Lite nervöd
Och ni är verkligen de bästa man kan. Båda ni två är säkert dom starkaste människorna jag känner. Ni är bara bäst bäst! Utan er, ja då vet jag fan inte.


To get close to you

Hade skidor på gympan och även att vi hade skidteknik. Och fick den skönaste komentaren av sara. Är de inte sånt man går när man går i ettan typ?
Men hur som helst så gick jag hem efter de och råkade inte gå tillbaka. Utan sov ett tag och begav mej till dansen sen. Där vart det hiphop och jazz. Bara nice. Det är synd att man har denna träningsverk och de verkar inte som att den vill försvinna heller. Eller den försvinner men de kommer som tillbaka. Men de är väl sånt man får ta så här i början av terminen, är ju fortfarane inne på första veckan.
Måste välja vad jag ska läsa snart. Blir ju helt stressad. Vet typ att jag ska läsa foto som profil. Och sen inge mer. Ska nog kolla in allt. Eller ja matte och engelskab också. Funderar på dans, bara för att de är som lätt. Men vet inte sen.
Du har mej brevid mej varje steg du tar och inte tar. Och jag hoppas att du är med mej. För de behöver jag, verkligen nu.

Run away

Måndag igen. Gillar inte måndagar, de är alltid nått som går fel. Jag vill ha helg! Moa fyller ju vuxen och allt. Plus jag är taggad på helg bara!
Men idag kom vi ialla fall igång med fotogrejen och de var ju bra. Men har inte börjat med bokomslaget än och de suger. Har ju som en ide men vet som inte hur jag ska göra de.  Det känns ju lite jobbigt. Har som tre veckor på mej att klura ut de, de borde gå. Annars kan man ju alltid göra ett fult. Eller nej eller jag vet inte.
Har inget mer att skriva egentligen så..  Peace mannen!

Away from you.

Har så jävla stor lust att åka bort från Umeå. Det spelar egentligen inte nån större roll vart. Eller ja kanske inte till Holmsund, utan längre. Typ till övik kanske. Fast helst ett annat land. Synd att jag har noll pengar. Det skulle ändå vara skönt att bara åka och inte veta vart man är på väg. Typ bara sätta sig på en buss och kliva av nån stans, där man inte vet vart man ska och så. Sjukt less på fuckingumeå.
Om jag åker följer du med då? För jag klarar inget utan dej.

I say it too

Har sjungit idag. De var som för länge sen jag sjöng seröst. De var som roligt, alla var ju lika kassa så de var inget att skämmas över heller. Man kan kanske komma tillbaka de där, när man alltid typ sjöng seröst. De är som lite roligare och de låter ju abslout bättre. Hehe.
Har även städat mitt rum idag. Sist kanske var innan jul typ? Så det känns otroligt skönt. Tog mej två timmar. Var väl inte så aktiv hela tiden dock, men ändå. Hittat 20 kr också. Vart typ hur glad som helst. Eftersom jag inte har några pengar alls just nu. Men snart är de sista och då jävlar!
Hann även med en mysfika på Wayens, med underbara människor. Så jag fick min efterlängtade latte.
Har ändå gjort mycke, med tanke på att de är söndagar och brukar vara typ skabb och död på söndagar och jag vakna ett!
Så jävla omget. Blir fan förbannad på sånt folk som du. De ätr inte okej. Vad har hon gjort mot dej? Jo inget alls. Du har ju förstört de. Fan vad less jag blir på dej. Du tror att du är så mycket mer än vad du är. För du är inget, inget alls.

Vi tare en gång till...

Jobb och dans för första gången idag det här året! Sjukt kul, känner att mjazzen kan bli tokbra den här terminen.
Jag kom nyss hem från Frida. Där myste jag med Josefine, Freyja och Frida såklart.  I morgon så blir det en städning på rummet, det behövs verkligen! Och sen blir de en sväng förbi dansskolan och sen kanske en fika, eller hur vart de? Men just nu vill jag bara sova. Är för trött för att ens veta vad jag skriver känner jag litegran. Ska se om jag hittar nån bra film som jag kan sova till. Hehe.

Im gonna ask you to night

Tänkte bara slänga in ett till inlägg nu när jag har borstat tänderna och ska göra med ordning för sängen på riktigt.  Jag valde en låt till slut så nu är de bara kvar att göra en dans. Tänkte börja ikväll men det kommer inte fram nått så de är lika bra att lägga av nu innan jag får damp på mej själv.
Peace!

No music

Ja, du bloggen. Jag är för trött för att ens veta vad jag ska skriva. Men idag har jag inte gjort nått. Det var ändå skönt att bara vara hemma och chilla. Det vart skön musik och en härlig film. Men just nu besätmmer jag vilken musik som ska användas i morgon. Vet inte om jag kommer fram till nått bra. Så jag tänkte skriva ett inlägg här istället.
Ja, så i morgon drar de igång igen. Jobbar först, två lektioner och sen jazz för hanna. Är astaggad på att dansa. Bara om jag kan sluta ha ont i ryggen nån gång? Det skulle vara nice. Förlåt frej.
I morgon blir det myskväll med tjejfilmer med favvotjejerna. Josefine, Freyja och Frida. Så det ska bli skönt efter en dag på dansskolan. Så det ser jag fram emot.
Annars så lär de inte bli så händelserik helg. Hörde talas om nått fika. Och jag säger ju inte nej till en latte i första hand. Speciellt inte om de blir en på waynes, men vit choklad. Fyfan vad gott!
Skriver det här för det finns en så liten chans att du skulle läsa det här. Vissa människor kallar de svek, men jag vet fan inte vad jag ska kalla de där. Och att du inte ser nått jävla fel med det heller. Det är som inte okej nån stans och sen att du försöker få det låta som mitt fel också.Det är som så lågt. Jag trodde inte det här om dej. Aldrig. Men jag hade tydligen fel om dej, väldigt fel.
Har fan mcyket att göra i morgon. Eftersom jag inte kommer nån vart med musiken nu och de ärlikabra att ge upp. Så måste jag göra de i morgon innan jag börjar jobba. Vilket betyder att jag måste kliva upp tidigt i morgon. Men vad fan, de är ju typ värt de.


It's never to late to try

En lektion idag. Något skönt. Fick veta hur jag log till med gympan. Jo, de var en bra början och blablabla. Orkade inte riktigt lyssna på allt hon sa, men de lät ju typ bra. Har varit borta 2 av alla lektioner. Ganska bra av mej kan jag tycka.
Sen vart det stan med josefine. Måste bara säga att hennes skor som hon köpte var hur snygga som helst. Lite avis på henne är jag allt!
Men gick till the dance sen. Där jag bar vara typ i evigheter och sen så träna vi i några timmar. Gick inte sådär jättebra idag. Blir som bara så less ibland, för att jag inte klarar grejer som jag verkligen borde klara av. Eller grejer som jag vill klara av som jag inte klarar av osv. Men de är tur att man har bra vänner iallafall.
Allt som går igenom min hjärna om och om igen är de som kommer hända. Borde sluta tänka på framtiden och bara leva i nuet. Men det går verkligen inte att sluta att tänka på det heller. Det är som att de vill säga mej nått, men vettefan vad. Går inte att släppa.
När ska de här bra livet börja? När ska allt gå över så man bara kan leva?
Alone and alone all over again.

I dont wanna love you in no kinda way

Jag kollade på idrottsgalan, jag tror inte att såg syster. Är dock inte helt säker. Men om jag ska vara ärlig så kan jag ju tycka att hela grejen inte var sådär jättebra. Jag kollade ända fram till efter björn sen så stängde jag av och då had ejag ändå kollat typ en timme bara för att se nått som inte syntes. Så ja jag vet inte, kan tycka att det var lite onödigt. Och är ju inte sådär tok intresserad av sport i huvudtaget så.
Vad är det som är fel? Prata med mej, eller prata i alla fall med nån, Du är ju inte ensam inte alls utan tvärtom. Och de vet du jue, så de är ju bara säga till nån och dem kommer att lyssna, de vet du också. Man mår ju inte bra att bära på allt skit själv, man måste dela med dig av de lite. Så det blir lättare att bära.
Min plan att gå lägga mej tidigt ikväll har redan gått åt fel håll, jag är smart och atr en kaffe så här på kvälla. Kommer inte kunna somna för ens om länge. Tur att jag har serier som är goa att titta på.

Im going under underground

Känner mej helt trött typ hela tiden tror att jag ska satsa på att gå lägga mej typ 10 i dag i stället för halv fyra som de oftast brukar bli.
Vill bara att dansen ska dra igång igen. Så man kommer in i de "normala" livet. Det är som bäst då. Hinner inte tänka så mycket då, vilke kan vara bra. Nej men är astaggad at börja jobba igen. Blev astaggad sen öppethus lektionen, dock fick jag ju bara en lektion, men ändå! Så på lördag gäller de. Måste bara dra ihop nå koregrafi. Ska helt ha en bra låt också och så ska jag väl helst ha planerat klart också. Inte så bra på improgrejen jue. Men de går som bra när man väl har börjat, måste bara börja.
Tänkte checka in idrottsgalan ihopp för att se syster min.
Peace out!

Someone else's arms

Borde sova nu egentligen men vill som inte riktigt. Är lite nervös inför i morgon. Men har att det ska vara typ bra. Eller ja jag vet inte, minns inte riktigt vad hon sa men nått iden stilen. De där vart bara konstigt.
Aja, idag hade jag en mattelektion på 50 minuter sen så sluta jag. Började 20 i 9. Jag vaknade halv 9. Det kändes lite jobbigt att skynda sig till skolan och vara där i 10 minuter så jag bestämde mej för att stanna hemma. Gjorde i alla fall klart mekun. Och funderade om jag skulle göra muman de vart ett nej.
Palla mej ut i kylan och gick till berghem. Där fick jag laga mat, men det var mysigt. Senare på kvälla så vart det film. Inget fel på de alls.
Det behövs inte mycket alls. Kanske nått ord och sen är det över. Så det är inte mycket för att fixa det hela. Tänk på de nästa gång och sen så ska du se allt blir bättre.

In loving memory

Borde verkligen styra upp skolan. Vara duktig och lyssna på lektionerna och göra de man ska göra där så jag slipper sitta hemma och göra nått skit jobb som jag knappt får g på.Jag skjuter bara upp dem också och till slut har jag typ 40 olika grejer jag ska göra. Hur många gånger har jag inte sagt de? och sitter ändå här och pluggar och pluggar. Skärpning.

Time wont let me go

Dans idag. Det kändes som bra att få börja nu igen. Och jag ska klara hoppet, fan att jag ska. Eller ja de är väldigt många grejer jag ska klara av. Vissa är ju lite mer troligt än vissa men ja. 
Har inge ork för att plugga. Vilket betyder att hela min morgondag kommer gå till pluggande och att planera lektioner. Kanske inte den roligaste dan, men de funkar. Ska väl försöka hitta på nått roligt på kvälla i alla fall. Har även en lektion i morgon, 50 minuter. Känns lite ovärt att gå dit. Men jag ska se om jag orkar palla mej dit i alla fall. Lite närvaro skadar jue inte, menar jag.
Jävligt kallt är de också, vad fan?

Blood

Har egentligen inget att skriva.
Är pank, är fett less på allt.
Har ingen inspration för att jobba.
Har ingen lust att gå till skolan.
Allt är bara fel just nu.


Share with you

Fick nyss veta att jag skulle jobba på lördag. Värsta pressen jag fick på mej. För de måste ju som vara bra också och har ju som inte börjar planera nått alls och inte fick jag göra de idag heller. Ska nog göra ett nytt försök i morgon. Vet dock inte vilken musik jag ska ha, och de är väl egentligen de största problemet, just nu i alla fall.  Om de är nån som har värsta bra förslaget på musik så kan dom ju höra av sej, tack?
Första dagen i skolan idag. Jag vill inte, jag vill verkligen inte.Vill ju dö så fort jag kom till skolan. De ända som får méj att gå till skolan är ju ni mp1a, ni är helt underbara. Jag tror inte att jag har varit i skolan och inte skrattat en enda gång. Och när jag går till skolan är allt jag kan tänka på att nu är en mindre dag kvar till sommarlovet. Oh yes jag taggar redan. Fast nej de gör jag ju inte, men ingen skola är ju bra i alla fall. Eller taggar väl mera sportlov, de är ju lite närmare.
Aja, idag vart det myfika med Dedi, Linus, Frejya och Michaela. Det var mysigt och roligt. Men nu är det nuttigt som gäller igen. Fram till sportlovet i alla fall. Får ju se vad som händer sen. Eftersom jag klara de förra gången, så borde jag ju verkligen klara de nu, eller? Är ju typ taggad på de också.
Nejnejnej, inte igen. Vill inte gå igenom samma grej en gång till. Så sluta nu. Inte tro nått som är helt tokigt.
Längtar tillbaka till stockis. Vill inte vara i umeå, gillar inte umeå, inte alls. Fast de är ju inge fel på människorna, i alla fall dom flesta.

Harar i stureby

Ett tag sen jag skrev.
Har varit i de finaste stockholm och bara varit. Behövde som komma bort från Umeå ett tag så tog ett flyg ner för att tillbringa fem dagar där nere. Gjorde väl inte såjätte mycket där. Shoppade, gick på ikea, träffa lite folk. Men de var som ändå mys på nått sätt. Däremot nuss resan hem var inte rolig alls. Min ipod hade inga batterier så det vart en väldigt lång lång resa hem.
Och schemat är ängtligen ute. Bra jobbat Karin;) nej men de var nice. Nu ska man bara bestämma vad man ska dansa den här terminen. http://umeadansskola.com
Säger bara så jävla skönt att jag börjar skolan på måndag. Så man har några dar att typ inte göra nått på. Utan bara vara.
Är egentligen så jälva trött just nu, så jag borde bara sova men känner som inte riktigt för de. Är lite orolig för dej. Hoppas att det löser sig.
Det känns bra att vara hemma på ett sätt. Eller kanske ska säga att det känns bra att träffa dej igen. Även fast de bara var typ en vecka sen vi träffades sist så känns det som att jag har varit borta en månad. Men nu ska de bli ändrig på de allt!
Imorgon då jävlar. Längtar som lite, eller ganska mycket kan jag säga. De var ju som ett tag sen sist nu och vi båda behöver det tror jag. I alla fall jag.

RSS 2.0