Mycket konstiga tankar..

Håller nog på att bli sjuk. Men jag får inte bli sjuk, inte nu, Och jag som inte brukar bli sjuk. Eller ja.. Förkyld är det typ det värsta man kan vara, det går aldrig över och det är bara jobbigt att vara det. Inte så fräscht om man säger så. Men får hoppas på att det går över väldigt snabbt. Typ över en dag eller nått sånt, då blir jag glad. Man känner sej så slö också när man är förkyld, det är det värsta. Orkar typ inte göra nått. Det är så jobbigt. Men om man inbilar sej själv att man inte är sjuk brukar det bli bättre. Det testar vi!
4 dagar kvar nu. En till har gått. Har inte gått så snabbt som jag hades hoppas på, men det funkar. Pluggat lite no, men fattar typ inget. Det är inte mvg på det här provet i alla fall. Snarare typ nästan g. Jaja, det funkar väl också.
Vill gå lägga mej nu och bara skita i allt annat. Men det går inte. Men det är nästan så att jag kommer göra det i alla fall. Önska att det var fredag imorgon. Och att jag inte behövde göra nått dumt noprov. Fuck it! Nu ska jag dricka kaffe. Ska fråga om min fader vill göra det åt mej, vill inte göra det själv. Känne mej så gammal då. Fast undrar om jag kanske göra det själv, för om jag inte gör det kommer jag nog känna mej ännu äldre, för jag inte kan gör adet själv. Nej nu blir det köket sen kaffe med lite mjölk och friends som skällskap!


Så långt jag kan se

Trött..... Konstig nog så blir jag bara ännu tröttare av att sova. Gillar det inte alls.
Jag hatar måndagar också. Den enda dagarna jag gillar är nog fredagar och lördagar. I alla fall dom måndagar man har bad med skolan på. Usch vad jag inte gillar det. Men nu är det bara en badgång till det överlever man.
Nu har jag även gjort hk och lite no. Jag får som inte ork över till pluggandet när det är som det är. 
En vecka sen lov! Räknar dagar. Faktisk gör jag det. 5 dagar kvar. Räknar med lördagen eftersom jag jobbar då. Men det är bara kul, men ändå. 5 dagar är inte mycket. Men det ska var 2 prov på dem och massa äckliga lektioner på skolan. 
Just nu lyssnar jag på Daughters med John Mayer. Min nya favvo låt. Väldigt bra. Kanske inte favvo låten men, i alla fall.
Måste palla mej bort från dator och till noboken och läsa lite mer och fatta lite mer. Det kommer nog inte gå bra. 53 skoldagar kvar till sommarlovet. Det är ändå inte så jätte mycket. Typ 2 månader. Om det ändå var 2 månader allt som allt. Då skulle jag vara lycklig. Har ingen sommar känsla alls nu. Kanske inte så konstigt om man kollar ut men älskar den känslan. Den där känslan av att inte ha någon skola och att det är varmt ute och att kan vara ute hur länge som helst på kvällen och att det fortfarnde är ljust ute. Bara älskar sommaren.
Bara Kärlek.


Cause you make me smile.

Fan vilket liv jag har...
Bara less på allt just nu, är typ inne i en depp period känns det som. Där inget går bra. hur mycket man försöker. Typ madrömmen har kommit, jag visste inte att det inte gick att ungå det hela. Var så nära. Nej helvete.
Gillar verkligen inte söndagar, det är ända dan man verkligen hinner tänka. Det är inte bra, man ska bara köra på. För när man tänker så inser man bara vad man håller på med. Inte bra alls, i alla fall i mitt läge.
Det har inte hänt så mycket i helgen, förutom att jag fick träffa sara! Det  var det bästa som har helt på länge. Hon var inte lite brun heller. Lite jobbigt. Peppar till vi ska hitta på nått riktigt. Kanske i helgen?
Sovit kanske mycket, men fortfarande trött. Pluggat lite idag orkar verkligen inte no. Eller Hk, usch nej. Bra att det är lov snart, så man kan komma bort från allt sånt skit. Bara vara med dom bästa. Men vissa far bort, inte bra det heller. Vill också fara. Men kommer nog inte bli så. Fara på påsk istället. Planerat ju att fara utolands med Towa, Freyja och Sara. Hoppas att det blir nått. Det är ofta mycket prat, men aldrig att nått händer. Skulle verkligen behöva komma på bort från allt. Och inte behöva tänka på nått.Veckas låt var det länge sen jag skrev. Den här veckan är det nog Bubblie med Colbie Caillat.


Komigen Umeå, nu kör vi!

Sett på one tree hill nu, åttonde avsnittet. Såbra fast ändå dåligt. Varför ska han gifta sig med henne? Helt dumt. Fast han är bara söt hela tiden. Har just sett på Gilmore Girls och han var med där också! Åh, gud vad jag vart glad då.
Typ den roligaste läraren jag hade idag på hiphopen. Han var som mysig på nått sätt, haha. Nej det var roligt. (Så går det freyja när man stannar hemma och pluggar...)
Ledig eftermiddag, härligt. Tycker inte om skolan längre. Eller har aldrig gjort det men börjat tappa modet eller vad man ska säga för att gå dit litegrann. Tur att det finns bra människor i skolan annars hade det inte gått.
I morgon så blir det filminspelning. En kille i film ska filma. Känner att jag inte rikigt vill, men aja. Tur att det inte är allt för konstigt folk som ska vara med. Och även i morgon så kommer världens bästa Sara hem! Ojoj, vad jag har saknat henne! Helt otroligt! Trodde även hon skulle komma idag, men så var det inte. Aja är inte så långt till i morgon. Hon kommer vara hätte brun, lite jobbigt för min del..


Men Karin sa cooling....

Åh, typ roligaste jag någonsin har gjort! Barnen vad typ så söta också. Lite småjobbiga men söta. Kan typ leva på det hela hur länge som helst, vilket är bra.
Ängtligen är det tisdag i morgon och ledig. Ska nog sova mest. Får se om det blir en sväng förbi stan också. Kanske. Måste köpa nya skor. Hittar ju aldrig några. Aja, får se.
Mår fortfarande "konstig" fast på ett annat sätt. Jag vet som inte om jag ska vara glad eller inte. Allt har löst sej men på det sämsta sättet det kan ha löst sej.  Men det är bra allt är över. Kan som leva vidare nu. Eller inte...

Helgen.

Mår så där konstig. Känns som om jag har feber eller har feber men är ändå sådär glad som om det skulle hända nått jätte roligt. Det får det gärna göra. Längtar ialla fall till på tisdag. ledigledig. Ska nog sova hela dagen. Har varit en härlig helg, har inget att plugga till. Känns jävligt bra.
Ska vika i morgon. Oj vad jag peppar. Är lite nervös dock. Det känns inte så bra. Ni kommer säkert få höra om det sen.
Såg på schlager igår med Freyja. Jag tror att jag inte heja på nån av dom som sjöng. Jag hejade på björn gustafsson, han var nog bäst. Fast förra var nog bättre. Läste även i tidingen att det var hans sämsta framträdnade någonsin. Men jag tyckte att det var bra. Som sagt "rösta" ju på han.
Idag vart det att jag var på dansen hela dagen. Ganska skönt. Skulle ta en sovadag men så vart det inte. Vakna typ halv 10, men trodde att klockan var 12, asså min klocka har slutat fungera, kanske byta batterier det var länge sen.
Jag har kommit på att jag älskar mjukisar, det är det bästa som finns. Även om det inte är det snyggaste så är det så jävla härligt att ha på sej. Använder nog mjukisar 85 % av all min tid. Tycker egentligen om jeans. Dom är så osköna.
Kommit fram till att det kanske inte blir göteborg på sportlovet. Har inte bokat resa än och så kan det bli lite ensamt. Får se om jag orkar. Annars blir det bara att vara hemma och hur kul är det? Nej men kan göra det roligt.
Då är även sara hemma. Då blir det partyparty! Nej men alvarligt nu hon komma hem, hur länge kan man vara borta egentligen? Hoppas att hon har köpt nått roligt till mej. Haha nej bara hon kommer hem så.
Skulle ju till House of metal. Men frågan är ju varför? lyssnar inte på nått av banden. Men skulle nog ha gått dit, fick ju gå in gratis och träffa roligt folk(?) Fast hade kul med freyja också.

Bra stämning?

Har varit otroligt glad idag. Tycker att alla har varit på bra humör. Sånt gillar vi. Har varit bra stämning på skolan i dag också som Hilda sa.
Har fortfarnade inte tagit nån bild till bilden. Måste fota nån gång! Glömmer kameran jämnt, det kan bli ett problem! Men jag och Freyja får ta en dag där det ska fotas som satan!
Snart lov. Efterlängtade lov. Typ 2 veckor kvar. Hoppas att det går fort till dess. Vill ha lov ju!
Saknar världens bästa sara, vill att det ska bli fredag så hon kan komma hem! Bara en vecka kvar. Men allt jag kan göra är väl att hoppas att hon har det bra och solar lite åt mej också.
Ändå härlig nästa vecka. Ledig tisdag och elevfri eftermiddag på torsdag så slutar typ 12! härligthärligt.
Peppar lördag som satan just nu. Lördagar är nog min nya favvodag. Alltid roligt med lördagar nu förtiden.



Don't you wanna be more than friends?
Hold me tight and don't let go

No you hang up

Tog en hemma dag idag. När jag vakna i morse var mitt huvud inte på det bästa humör. Hade ont och såg typ inget. Paradisbadet var inget jag längttade efter heller. Hilda är så söt att prata med i telefon. Vart även sugen på makaronpudding, eftersom hon skulle göra det till lunch, men vart 2 mackor och te för min del. När ska vi hitta på nått så Hildi?
Skulle också plugga matte, har inte kommit så långt på den biten. Ska försöka snart igen.
Sett mycket på one tree hill. Chad är så söt. Var nära på att börja gråta, när han grät. Kanske är att överdirva lite men ändå. Han är så snygg!
Ojoj i morgon blir det en långdag på skolan. Först till halv tre sen öppet hus typ i 3 timmar. Inget jag längtar efter sådär jätte mycket nej.
Kanske ska ta och baka en kladdis nu. Jag och hilda prata om det. Men det vart som aldrig att jag fick orken att göra det. Men är hungrig nu, så det blir nog en kladdis snart. Eller ja får se...

Like a heartbeat.

Fortfarande lite suddigt, men inte lika just nu. Vet fortfarande inte vad det som gör det rikigt. Men funderar på om jag nästan har listat ut det. Då kan jag ju göra nått åt det. För såhär ska det inte behöva vara. Eller hur? Det tycker jag inte.
Helgen har inte varit den bästa. Såg på melodifestivalen i lördags sen titanic. Började gråta som vanligt. Det är nog min favoritfilm. I alla fall en av dom bästa. Den är så fin.
Tycker synd om Clara och hennes vänstra axel. Hoppas att det är bättre nu.
Jag och Freyja skulle ju sluta äta godis. Vet inte om det vart så lyckat. Ändrar regler hela tiden och så det är inge bra. Men nu bara äta på helgerna och sen bara varanhelg och sen ingen helg, och då blir det inget. Och det är lite det som är meningen. Fast fått klagomål på det. Men aja det är ju ändå jag som bestämmer.
Längtar till nästa måndag.

I can't see you?

Trött och sliten på allt. Och väldigt förvirrad eftersom jag inte hur jag mår rikigt. Och ännu mer förvirad när någon frågar hur det är och jag vill verkligen svara me kan inte så, antagligen blir det bra eller så blir det inget svar. Men vill ju svara. Det här sk ainte hända. Men om det ska hända så ska det hända i slutet på terminen och inte början, verkligen inte. Fattar verkligen inte vad som kan göra det hela. Stress? Ja kanske men jag har varit mer stressad än så här och då vart det inte så här. Fattar verkligen ingeting.
Hade i alla fall en bra dag. Eller ja sådär kunde nog ha varit bättre, i alla fall på slutet om man säger så.
Känner mej dum i huvudet för jag sa så där till dej just nu. Eller jag är dum i huvudet rättare sagt. Men gjort är gjort, går inte att ändra nu.

Torsdag

Feber igår. Varför? Vill inte bli sjuk. Det är bara jobbigt. Hade det också idag, men till skolan i alla fall och hade Nationellaprovet och gick hem sedan. Har dock inte feber nu vilket är ett hurra. Det betyder väl att jag blir frisk igen då?
Ska jag foto i morgon till gymnasiet, det blir nog väldigt roligt. Spec. när man har varit sjuk, då man ser som mest fräsch ut. Roligt roligt....
Annars är det bara slitet och tröttsamt på att det aldrig går framåt. Eller bakåt det spelar egentligen ingen roll bara det inte så står still som det gör nu. Fan.
Nej hade inte så mycket att skriva idag.


                                                                                                                       I know that hate is a strong word, but i hate you

Fettisdag

Denna dag har inte sugit så mycke. Som jag hoppasdes. Det är bra, då blir vi ännu bättre. Då blir jag glad.
Fettisdag. Tycker nog egentligen inte om semlor. Tycker i alla fall inte om mandelmassa och det är aom halva grejen med semlor. Men måste i alla fall äta en. Hade då nationella idag. Gick väl sådär, hade lite annat att tänka på, som jag inte ska tänka på, men gör det i alla fall. Aja det får väl så som det går. Orkar inte rikigt bry mej så mycket.
I morgon åker då världens bästa sara bort i 2 veckor. Känns lite tungt och jobbigt. Typ saknar henne redan, så undrar men ju hur mycket man kommer sakna henne om typ 1 vecka? Men hon får har det så bra i thailand och sola mycket, även lite för mej.
Måste egentligen plugga matte isället för att sitta här. Men det är mycke jobbigare att plugga matte, blir bara så trött på den jävla matten. Vill bara sova massa. Men de dej nu, fokus nu elin.

Let me go

Har varit på bättre humör idag det är nästan som om det känns som att det kan hålla, kankse en dag till i alla fall. Vilket är bra.
Måste på stan i morgon, känns lite sådär småjobbigt faktiskt. Det avr typ ändå länge sen jag avr där nu. Lite hemskt att tänka när det var. Men i morgon blir det i alla fall. Sen semla med freyja och towa, det blir nice.
Idag var det ju första dagen utan godis. Det gick väl bra. Känner mej nyttig med mina frukter och mitt vatten, fast det bara gått en dag. Men är postivt i alla fall!
Är dock inte pepp på Natiollenaproven i morgon... Svenska läsförståsle. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag.


Kom igen då brittan! http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1752359.ab

Half of the time were gone but we dont know where

Har den där känslan i magen, den där känslan som säger att det inte kommer funka. Den där oron, som säger släpp det, det kommer aldrig funka hur mycke du än försöker. Jag vill släppa det, men det går inte. Trodde att jag kunde, men tydligen inte. Fattar verkligen inte. Fattar inget just nu. Är bara borta hela tiden. Kommer aldrig ihåg nått. Är helt borta jämnt och ständigt. Försöker dölja det så gått det går. Även för mej själv. Det har ju gått bra. Kanm inte lura nån med: jo men det är bara bra, hur är det själv?  Är jag så öppen? Eller har jag bara dom bästa vännerna som jag inte kan ljuga för? Dem ser bara igenom mej. Men vill inte prata om det. Inte än i alla fall. Det kommer. Fast det blir bättre av att prata om det, så orkar jag inte. Vet som inte vad jag ska säga för att dem ska förstå. Vet inte hur jag ska förklara för dem. Och då blir det bara jobbigare, vilket jag inte orkar med.
Det jag inte förstår jag är nog vad som gör det hela. Jag har inget jag ska skylla på. Det måste altså vara fel på nått som inte jag kan fixa. åh ja, vad roligt! Allt man kan göra är bara att hoppas att det går över, snart. Heöst nu på en gång.


                                                       I hope you find somebody who loves you like i do

RSS 2.0