Nothin' Can Stop This Burnin

Du har rätt det kanske skulle vara bra. Men känner som att jag inte har tiden. Ja, fast det skulle nog änså vara värt det. För du har ju rätt i allt de du sa. Det är väl lika bra att testa. Jag menar det kan ju inte skada? Fast jag vet inte om det skulle hjälpa. Tänker ju som bara att man gör det när man har nått fel eller är dum. Men så är det ju inte.
Sluta upp med det där. Kan du ge dej? Snart blir jag less på dej också. Du vet själv att ingen tro på dej. Att ingen orkar lyssna på ordenligt på dej eftersom man ändå får veta en dag efter att de inte alls var så utan att det var tvärtom. Så ge upp, det tar bara massa engeri.
Ängtligen fredag i morgon. Men veckan har inte gått så sakta och det är skönt. Nu när jag tänker efter så har jag typ inte gjort nått. Skolan har inte varit jättejobbig. Men nästa vecka har jag minst fyra grejer jag ska göra. Och har jag börjat med nån? ehm nej. Bra elin, det där med planering är du bra på..
Nu har jag pengar på mitt konto igen! Så nu är jag glad. Dock kommer alla pengar gå till julklappar och kläder till föreställningen. Så det blir inte så mycket pengar över.
Kan inte fatta att det är typ 1 vecka kvar tills de är föreställning. Har som inte fattat det. Har inga kläder som jag ska ha eller nått. Så det lär bli shopping i helgen. Och plugg. Ja inte jätterolig helg. Men det blir ju bio i morgon. Vilket ska bli kul.


Holding on

Borde sluta bry mej om det som är onödigt och dom små problemen. Och ta tag i dom stora i stället.  Men det är ändå dem små som är dem jobbiga, dem är små men ändå så många. Och ord gör ont, fast dem som gör ondast är dom tysta. Eller dem som säger en sak men menar precis tvärtom.
Onsadg idag, torsdag i morgon. Veckanhar ändå gått ganska fort. Och det är inget jag klagar på. Svenska prov i morgon. Känner mej inte så jättepeppad precis. Men börjar halv ett ska skriva ett prov och sen så slutar jag. Så det är väl inget jag kan klaga på.
Det finns ingen verklighet där längre. Men det har de väl aldrig gjort, men de är tydligare nu än förut. Det är som att det är bara det och det finns inget liv utan för det. Men samtidigt så måste man ha det aldrig skulle det aldrig gå, man skulle bli hur knäpp som helst. Så det är bäst att ha det. Men det är som jobbigt och bra på samma gång vilket gör att det bara blir knäppt hur man gör. Som vanligt.
Känner hur stressen bara växer och växer inne i mij. Får ondare och ondare i magen för varje dag som går. Har ont i huvudet. Känner mej bar lugn när jag dansar. Men innan och efter så är jag stressad igen. Är det meningen med livet att det ska vara så?
Förstår fortfarande inte hur du tänker. Det är sjukt att du får det att funka fortfarande. Men jag är för svag för att säga emot.
Jag vet att det är fel och jag ska inte göra det igen, men det var som skönt på nått sätt. Få det ur sig på nått sätt.


so what, im not with you

Du gör mej glad, och det gör så att jag orkar lite till i alla fall. Och det gör så mycket, mer än du anar. Nu var det ett tag vi hördes på ett riktigt sätt. Men det vi hörs är så bra. Jag behöver det.
Jag vet inte vad de är med mej längre. Det som gick så bra förut. Det gick i all fall uppåt litegran. Men nu går det bara neråt hela tiden. Det finns inget som att det går uppåt. Det finns dock saker som gör det lättare, mycket lättare. Men sen finns det saker som gör att det blir tyngre och då blir det för jobbigt igen. Det är ingen balans mellan dem och oftast så blir det att det går mot de jobbigare grejerna och då går det neråt. Behöver komma bort från allt, det kan inte vara bra nånstans att vara här för länge utan en paus ibland. Det var senaste i sommras som jag hade en paus från detta ställe, och det är alldels för länge sen.
Saknar dej att det gör ont i hela mej ibland.

Hate this part

Insåg nyss hur mycket jag har. Och vad vad gör jag? Jo inget alls. Orkar inte ens kolla på böckerna som ligger framför mej. Kul elin, bra att det går så bra för mej.
En månad kvar till julafton, det betyder att det är inte mindre än en månad kvar till lov. Har sagt till mig själv nu flera gånger att jag ska vara duktig den sist månaden. Och nu har den börjat. Kan väl säga att början gick åt ett helvete, minst sagt. Fan.
Du mår inte bra av de, jag mår inte bra av det. Varför blir det så? Jag vill att det bara ska sluta nu, på en gång och gå tillbaka det gamla vanliga. Det var ju så bra då jue.

Scared

Jag tog mej till skolan. Men det var väldigt onödigt. Har inte gjort nått alls. Helt ovärd skoldag, med andra ord.  Slutar om en timme, men undrar om jag inte ska mej en tidigare dag kanske, det skulle vara skönt minnsan.
När jag tittar ut så blir jag ännu mer less. Jälva snöström typ. Tycker inte om snö, inte alls. Det är det värsta som finns. Det blir bara kallt och grejer. Måste köpa mej en vinterjacka, för de har jag ej gjort än. Det suger.
Jag behöver nått som gör mej på bättre humör. NU. det här går inte, inte alls.

Karma police

Jag ångrade att jag ens öppnade munnen den dagen och sa orden som jag sa. Varför skulle jag säga så? Det var ju helvetes dumt av mej. Om du ändå visste att de inte var så utan helt tvärtom. Det skulle verkligen vara toppen, varför kan jag inte tänka innan jag säger nått för? Varför ska det alltid bli fel för?
Skola i morgon känns väl inte sådär jätte taggande just nu. Men ska i alla fall försöka ta mej upp. Får se hur det går, nej men jag ska till skolan. Jag måste i alla fall vara där ett tag.
Josefine gjorde så att jag vart astaggad på bio, men vet de fan om jag har tid. Fast jag vill se den! Det börjar som bli dags att fixa allt till föreställngarna. Sy och köpa grejer. Brukar bli en ganska stressad tid. Men samtidigt typ den roligaste på hela terminen, så det är värt det. Och efter föreställningarna är det bara tre veckor kvar på skolan och de kan få fort, hoppas jag i alla fall.
Måste börja köpa julklappar. I morgon är det en månad kvar tills julafton. Jag vet vad jag ska köpa till fyra personer. Det är ju en början men långt ifrån alla. Hatar som att lista ut vad jag ska köpa till alla. Plus att det blir så dyrt. Men man får ju som igen så, det brukar bli bra. Har fått värsta julstämmningen. Och det brukar jag ju inte få, så det gillar jag men. Men kylan får gärna försvinna nu!

I'll be



tell me that we belong together

Är hemma efter fikat. Det var otroligt mysigt faktiskt. Synd att bussarna inte går som man vill.
Har funnit städa rummet idag också. Känns rikigt skönt. Plus att i morgon så får jag nya gardiner och så ska det hängas upp tavlor också. Så nu blir det fint på rummet mitt. Måste också försöka läsa i min svenskabok. Har typ 200 sidor kvar i den och den ska vara klar på tisdag, känns lite jobbigt. Så i morgon kväll så blir det en dejt med boken.
Är väldigt taggad på att jobba i morgon. Jag undrar om någonsin har varit så här taggad? Men det känns faktiskt skönt att vara de. Hoppas bara inte att det går dåligt. Vill att det ska bli en bra dag i morgon.
Vänta nu, så här kan det ju inte vara. Det vara precis tvärtom. Vad har jag missat?
Jag vill inte att du ska känna så. Vill inte att du ska behöva säga det, det gör ont i mej varje gång du säger det. Du förtjänar bättre än så. Jag vet inte vad jag ska göra för att göra det hela bättte.

I gotta start belive

Yes yes fredag. I like.
Nu när jag tänker efter så har det blivit en dyr dag och de har jag verkligen inte råd med egentligen. Men ibland måste man vara dum också.
I morgon blir det mysfika med bästafreyja. Fast nyttigt fika såklart. Ingen cola eller nått annat skit. Nyttigt ska det vara.
Kan verkligen inte bestämma om jag ska skita i det eller inte. Kommer nog må dålig hur jag än gör och det är den sugiga delen. Vet inte hur jag ska tolka allt längre. Allt blir bara som en dimma och jag kan inte tänka alls.
I morgon måste jag städa rummet och sen blir det dansskolan. Funderar stark på att stanna kvar en stund efter och bara vara för mej själv. Inte göra nått alls. Får se hur mycket folk de ärkvar och så men det skulle vara otroligt skönt.
Du får mej att skratta det när jag verkligen behöver det och det uppskattas väldigt mycket. Mer än vad du anar.
Ändå att det var bättre idag. Jag vet inte vad som gjorde de. Men det var bättre och jag vart så glad över det. Verkligen. Kändes hur bra som helst. Så nu tycker jag att vi fortsätter på samma väg. För vi måste, det kommer ju inte gå annars. Det kan du väl hålla med om?

I'd rather be with you

Men varför?

listen to me say

Kallt och kallt igen. Tycker inte om när de är kallt ute. Visst är det mysigt med halsduk och vantar och så. Men inte kyla. Usch nej, det gör bara så att det blir ännu jobbigare att gå till skolan. Och hem för den delen!
Det känns skönt att lyriska är klar, då är det en dans man slipper oroa sej för. Och det är ju bra. Vissa har man ju knappt börjat med känns det som. De gillar jag inte. Skulle inte vilja stessa mer än vad jag behöver, tack.
Jag vet inte vad känslan komm ifrån. Vad den vill att jag ska göra, eller inte göra. Har bara konstigt ont i magen. I dont like it. Men den brukar försvinna när jag pratar med dej ibland. Men inte nu längre.
Har läst lite i svenskaboken, känner mej duktig faktiskt. Ska vara klarläst på tisdag, vet inte om jag kommer hinna med tanke hur mycket jag har kvar. Menmen.
Ska väl säga grattis till finfreyja igen. Sweet 16. Ängtligen ska jag väl säga. Du ska få present snart, snart ska bar fixa först. Du också lisa. Fan vad jag är dålig på att köpa presenter. Måste skärpa mej.
Har inga planer alls inför helgen. Möjligtvis bio någon dag. Det skulle vara mysigt. Fast det känns bara dyrt för min del just nu. Får se vad min ekonomi säger.
Ska väl försöka hinna städa rummet innan helgen är över också. Det ser inte bra ut någonstans alls. Illa.
Vart råpeppad på att följa med dej ner sen. Skulle vara skönt att komma bort lite ett tag. Helst längre. Men de är ju ialla fall nått.
Peace!

Like you shot something crazy in my mind

Kommer du någonsin bli nöjd, det är ju den svåra frågan.
Nu var det länge sen igen. Det blir som luckor ibland när man inte gör nått som man säger att man ska göra. Och i sem luckorna så blir allt bara mer och mer jobbigt också. Kan inte sova på nätterna heller. Utan sover på dagarna och blir bara less på allt och typ alla.
Jag orkar alltid lite mer än vad jag borde. Varför kan jag inte bara sluta? Jag behöver ju inte alls sådär mycket. Men ändå så gör jag mer. Förut kunde jag i alla fall sluta mej själv. Nu är det svårare. Jag vill ju inte ens ha sådär mycket jue. Mycket mycket mindre. Fast lite behöver man ju för att leva, men inte så mycket som jag. Herregud elin, ta och skärp dej.
Motivinden är som en strom ibland. Fast så ska jag inte säga. För det har blivit bättre får inte den där känslan längre när jag träffar dej. Den där jobbiga känslan som att det är fel. Och det är ett framsteg. Så jag jobbar på det.
Behöver träffa dej oftare än vad jag gör. Jag behöver dej mer än vad jag trodde. Så det skulle vara bäst om jag flyttade här ifrån för då skulle vi ses typ varje dag kanske. Och det skulle vara supert! För att jag saknar dej mer än någonsin nu. Plus att du kanske jag kan få se nån annan rolig människa också.
Hatar vintern. Har inte hittat nån vinterjacka än, så går med min gamla och jag gillar den inte. Okej, har inte letat sådär jättemycket men jag tycker inte om vinterjackor inte alls så det känns bara jobbigt.
Vet inte om jag fixar det längre om jag ska vara ärlig. Orkar inte fejka att är bra längre. Det tar upp så mycket enegri. Och min enegri är inte toppen just nu. Men det känns bara jobbigt hur jag än gör. Alltid nått som blir fel eller kommer i kläm. Inget blir som jag har tänkt eller hoppas på.
Långdagen i morgon då. Fast det ska ju bli pannkakstårta på dansskolan så då har jag nått att se fram emot.

Dagens

Humör: Jo de är väl bra. Fast trött och less
Gjort: Gått/går i skolan. Slutar om 45 minuter. Kom igen stå ut!
Planer: Försöka hitta en vinterjacka och något mer nice. Dansen
Ser på: Malin som sjunger och mickis som skrattar åt sitt ljud
Lyssnar på: Malin som sjunger. Och mickis ljud i bakgrunden
Läser: Inget just nu.
Dricker: Kaffe
Äter: Inget just nu. Äckel lunchen på skolan. Är sugen på nötter dock.

Bästa: Att det är dans
Sämsta: Att jag är sjukr trött så allt blir jobbigt.
Väder: Kallt som is. Men jag tror att jag har sett solen idag, men det kan ha varit bara nått som jag ville se.


Meku

Kommer till skolan och har inga nycklar. Eftersom jag har glömt mina nycklar hos freyja. Men som tur var så kom nina coh räddade min dag genom att jag fick låsa in mina grejer i hennes skåp.Sen kommer ett viss antal x och säger att Ingela är sjuk. Blir aslycklig. Och sen så kommer en annan lärare och låser upp klassrummet och skriver ett antal uppgifter på tavlan. Sen går härifrån. Okej, har gjort alla uppgifter. Och vad nu? Vi slutar om en timme och 10 minuter. Vad fan ska jag göra? Och vart fan är freyja, josefine och frida? Folk kan inte vara borta utan att meddela mej om det först. Speciellt inte om dom har mina nycklar.
Men nu sitter jag här inne och har inget att göra. Skit trött och less. Men mickis är söt och säger att det snart är helg. Och det är ju egentligen bara fyra dagar. Men det är fyra dryga dagar kvar. Och sen är det helg i två bra dagar och sen är det skola igen i fem dryga dagar. Sen så håller det på så i 5 veckor sen så kommer det efter längtade jullovet. And i ilke it. Julen är mysig men jag gillar inte snön alls. Måste börja köpa julklappar snart. Har inte alla pengar i världen så det är lika bra att börja i tid och sen så får jag mer pengar snart så det ska nog gå bra. Fast då var det ju de här vad man ska köpa.. Jag vet en av kanske typ femton. Bra gjort elin, bra.

It´s a rush i cant explain

Ja, nu har snön kommit. Det är jag väl inte så glad över, men det blir ljusare ute och det är helt okej. Men snön gillar jag inte, inte alls.
Skoltrött som satan. Orkar inte med skiten. 5 veckor känns som en eveighet om jag ska vara ärlig.  Att det ska vara så jobbigt.
Har ont i nacken fortfarande. Känns lite jobbigt. För orkar inte gå runt och ha ont i nacken. Jobbet idag gjorde nog inte det hela bättre heller, men jag måste ju göra de. Plus att det är roligt. Och jag älskar det. Så de är värt det.
Okej, nu räcker det. Kan vi återgå till det vanliga vi nu? Snälla. Behöver det mer än aldrig nu. Plus att nu ska jag prata. Tillochmed kanske lite för mycket. Eller det kan jag inte lova. Men jag ska fixa det. Fast ska kanske säga vi.
Kan väl passa på att säga grattis till finlisa. 18 år grattis sötis! Så jävla skönt för dej, som du har väntat.
Vill flytta härifrån, som satan att jag vill. Nu spelar det som ingen roll vart längre. Utan bara flytta hårifrån. Helst kanske utomlands. Eller inte alla fall söder ut. Fast det skulle var skönt att kunna språket dock. Men götet eller kanske stockis? Det skulle vara nice på rikigt.
Blir mer och mer irriterad. Kom igen vad fan är felet?

Take some time to pray for me

Jävla nacke. Jag fattar inte ens hur det hände. Jävlar. Orkar gå inte runt och ha nackspärr. Det är väl sjukt onödigt ändå.
Min engelskabok kan gå och ta sig. Hatar engelska. Har försökt plugga hela dagen har väl gått sådär kan jag säga. Har ingen ork. Det vart en sömnlösnatt i går. Vilket suger eftersom jag verkligen ville sova länge när jag fick det. Men icke.
Nu var det för länge sen. Jag undrar om det ens går att fixa nu. Det är jobbigt att sträva i motvind och det har vi gjort nu för länge. Men jag skulle göra allt för att få tillbaka det.  Men nu känns det långt borta. Lite för långt borta. Men tro inte att jag slutar kämpa för det.
Jag hoppas att du förstår att jag älskar dej för du orkar. Att du okrar stå ut med allt. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur du gör. Men såna här små grejer kan göra mej hur glad som helst. And i love it. Kommer bli tungt utan dej sen. Inget jag längtar till.
Borde sova, borde plugga. Tycker verkligen inte om orden borde. Det är ju bara konstigt. Det är som att det bara finns för att man ska kunna använda de när man är lat. Och eftersom jag är så otroligt lat så använder jag det ofta. Och då blir jag så jävla irriterad på mig själv.
Jag vill också vara duktig. Vill också kunna. Jag blir bara mer och mer less på mig själv att jag inte klarar av nått. Och när jag blir less så faller allt. Verkligen allt.
Sjukt less på skolan. Jag fattar inte att jag fortfarnade går dit. Eller om jag inte går dit så får jag ännu mer att göra sen och det orkar jag verkligen. Vill bara vara klar med skolan. Och kunna göra vad jag vill. Dansa. Endast dansa. Och vara bra på det.

Is it not over yet?

JAG HATAR SKOLAN
JAG HATAR RAPPORTEN
JAG HATAR ENGELSKAPROV
JAG HATAR SKINKSÅS MED PASTA
JAG HATAR ATT GÅ UPP TIDIGT PÅ MORGONEN
JAG HATAR FOLK SOM ÄR KLAR MED RAPPORTEN
JAG HATAR ATT PLUGGA.
och jag saknar dej.

I wish i knew

Tack för hjälpen, det gjorde mycket mer än vad du trodde. Och de vart väldigt snällt. Thank you darling.
Är så jävla skolless nu så de är inte sant. Orkar inte med skiten. Det är helt sjukt. Och det blir bara mer och mer grejer jag ska göra och jag blir bara bättre och bättre på att skjuta upp grejer så jag sitter kvällen innan med det. It sucks.
Är less på en massa skitprat. Vill ha det som var förut. Så nära vi var, som på rätt väg och nu känns det bara som att det blir sämre och sämre. Fast blir fortfarande lika glad att se dej som förut så det finns fortfarande kvar. Jag vet inte om du tycker att de är nått kvar att kämpa för. Det tycker i alla fall jag. Och de tänker jag göra. Även fast du inte är med. Men vi är bättre än så här. Så mycket bättre.  Du är ju ändå den som förstår mej bäst.
Har egentligen inte att berätta alls. Min helg har inte varit så intressant. Idag hade jag min roligaste balettklass på den här terminen. Det är såna klasser som gör så att man verkligen fattar varför man dansar och varför man tycker det är roligt. Så mer såna lektioner tack.
Jag älskar mitt ljus. Fast de inte riktigt är som de ska vara nu. Så älskar jag dej.

How many times?

Inte vart det så. Inte förvånad heller som. Eller jo lite irriterad av att de inte vart av. Men vi hinner nog med det också.
Imorgon blir det ej nån dans. Vilket betyder att jag få en ledig, oj vad de var länge sen. Har inte haft en dag när jag inte har gjort nått på sen skolan började. Om man inte räknar med lovet då. Så de tycker jag att jag är värd;) ska dock endast plugga. Men aja.
Pakten går ju skitbra, än så länge i alla fall. I like it! Det känns som att den har varit aslänge, men kanske typ 2 dar har den varit. Men ändå..
Jag behöver dej som du var förut. Vad är de här för skit? Ja, visst det var länge sen men det är ju fortfarande vi. Inget har ändrats, eller okey en massa har ändrats men fortfarande de är du och jag.
Jag vill få till de rätt nån gång. Hur svårt är de? Vem som helst kan ju göra de, ja nu säger jag inte att jag är nått men jag borde. Och jag blir bara så jävla irriterad på mej själv för varje gång. Är ju bara så jävla feg. Det är ju bara att göra det. Kom igen nu, Elin. Skärpning.

Tell the hood i'm back.

Lite dryg dag idag. Började 25 över åtta och ade föreläsning till halv tio. en hl till 20 över 1 och sen har en till föreläsning och sen sluta.
Mp1a bestämde sig för att gå ner till stan och käka på frasses, igen. Asså de här är inte bra. I måndags och iah herregud. Men väl där inne så bestämmde jag, Freyja och Linus för att vi ska vara nyttiga. Så hejdå godis och allt sånt. Fast de är ju bara tills skolan slutar så typ två månader, de är ju som inget. Det klarar vi.
Är sjukt peppad på att dansa hela tiden. Blir glad av att bara stå i en danssal. Och de känns verkligen bra med lyriska nu.  Det blir nice. Hiphopen blir också riktigt bra. I like. Är inne i en period där jag inte kan få nog;)
Ja, men fredag blir nice. Det känns som att de bättre. Men ändå inte. Svårt att förklara, men jag ska klura nått bra sätt. Vi ska fixa det. Fast de är ju klart att vi gör.
Inge tjafs idag. Fast vi pratade inte alls idag. Men de är bättre. gillar inte tjafs. Blir bara så less då. Och de har jag varit för länge nu.
Tjejorna vart ju hur snygga som helst. Finhåret. Känner att jag också  måste göra nått med mitt hår och typ nu. Gillar de inte nånstans nu.
Tänkte lägga ut lite bilder från lovet bara. Gillar dem som, vet dock varför.


                            


When I talk to you

Ja, jag skäms. Så nu har jag sagt det. Eller skrivit.
Ängtligen. Vet inte hur glad jag blev. Men glad i alla fall. Tvivlar dock fortfarande men de är inge att göra åt. Sånt är livet.
Känns fettdrygt att börja 25 över 8. Ha lektion till typ 10 och sen har hål i 500 timmar. Nej men till halv 2. Frågan är ju om jag kommer gå på första lektionen. Fast jo jag ska. Annars kommer jag inte kunna skriva den där raporten.  Då var de ju bra att jag fatta så mycket. Hehe.
Kände de idag när jag snacka med dej. Jag bryr mej inte ett skit, frågan är ju varför jag går dit. Jo för att kunna göra de jag verkligen vill sen. Och då måste jag gå dit. Det är lite synd. Men så farligt är de inte än. Och de är inget jag klagar på, inget alls.
Tycker synd om dej. Men de är bra att du kämpar och inte ger upp. Och de gör så att jag blir stolt över dej. Vill bara att du ska veta det. Finns också här om det är nått. Vi måste ju ta hand om varan vi är ju som en stor familj.
Less på att höra samma tjat hela tiden. Så fort jag kommer innan för dörren så är du där och gnäller på mej. Inte de roligaste att komma hem till om man säger så. Tur att jag har blivit bättre på att stänga av örorna. Och att jag kan gissa vad de är om. Så då slipper jag i alla fall höra det. Alltid något, om jag får säga så.
Nej nu blir det sängen för min del.
Peace out!

And i feel fine.

Är fettförbannad på folk. Eller på en männsika egentligen. Eller egentligen ingen alls. Eller nu vart de fel. Är irriterad på mycket folk men inte förbannad. Men när de blir för mycket så blir jag bara förbannad till slut.
Idag var en härligt dag. Var på bildmuseumeet i kanske 50 minuter och sen sluta vi. Härligt. Det vart en tjockisdag för vi åt på frasses och sen kansek 2, 3 timmar senare så köpte jag och freyjer en kladdis att dela på. Men vi orkade inte hela. Vilken tur att Sara kom och upp den. Eller ja, de vet jag inte.
I morgon börjar jag 11. Så då blir de sovmorgon. I like i like.
Promenaden igår. JA vad ska jag säga. Ja visst de var skönt. Men jag kan verkligen inte säga allt som kommer upp i mitt huvud. Kommer inte på orden som jag ska använda som. Vilka ord jag ska förklara med eller hur jag sak förklara. Men de är alltid nice att gå promenader jue. Synd bara att de är kallt ute...
Blir lite avis på dej, men samtidigt tycker jag synd om dej. Men ska inte ta upp det för mycket. Mitt huvud blir bara snurrigt när jag tänker på dej. Är så mycket jag vill säga. Men ändå inte. Du har inget med mej att göra så varför ska jag berätta de?
De har ändå varit en ganska okej dag. Insåg att jag köpa nya kläder bara. En jacka och ett par skor och tröjor. Och jaa en massa helt enkelt. Det är ju då lite otur att min ekonomi inte riktigt klarar det då. Och om jag ska till draggen i onsdag så kommer de verkligen inte alls gå. Haha. Jag kansek måste råna en bank eller nått. Eller bara fråga min moder om lite pengar. Det kanske känns lite tryggare. Så jag kör nog på det.

Tell me all you need and I will try

Sista dagen på lovet. Känner ingen pepp alls på att gå till gamila klockan nio i morgon. Nog för de är bättre än mediakunskap med ingela 25 över 8 som jag har i vanliga fall. Men de känns ändå lite jobbigt att ta sej upp ur sängen före 11. Långt före 11.
Skulle plugga i dag med Feyjan men så har de ej blivit. Då tänkte jag att jag skulle plugga själv. Så har de inte heller blivit. Eller jag har läst ett kapitel i boken. Inte mer. Måste skärpa mej för jag har fått för mej att den ska vara utläst snart. vet dock inte vilken vecka precis de var men nått med 40 tror jag och de är inte så många såna veckor kvar. Så ska väl läsa mer ikväll. Om jag hittar den orken nånstans.
Såg även oth idag. De var ju väldigt konstigt avsnitt. Ska inte förstöra de för den som inte har sett de. Men väldigt konstigt att hon ens fråga han. Aja, nu lämnar jag det.
Herregud jag vad saknar dej. Har lite lust att ringa, men är ju inte sådär jätte bra på att prata i telefon. Antagligen blir det för mycket prat eller för lite prat. Aldrig mittemellen. Och de är ju lite synd kan jag tycka.
Jag vet att du är less nu. Det syns i dina ögon. Men vi klarar det. Hur skulle de annars gå?
Känns som att jag vill gå och lägga mej nu. Men klocka är ju som bara 8. Så de känns lite fel. Men grejen är att jag vet inte vad jag skulle göra annars som. Jo kanske läsa i den där boken. Men de känns inte så lockande just nu.
Men det känns ändå bra att komma tillbaka de vanliga. Skolan och dansen och normala tider och så. Det är ju bra 7 veckor kvar tills jullovet. Om man tänker att vi redan har gått 10 veckor. Så är inte 7 veckor jätte mycket. Så de klarar vi. Ojoj, man måste ju typ börja köpa julklappar och sånt snart. För snön ja den har ju redan kommit.

Belief


RSS 2.0