It's so beautiful

Då var midsommar varit iår, igen.
Detta år var väldigt lyckat om ni frågar mig! Hade riktigt roligt med ett härligt gäng. Vissa var mer på hugget än andra, men det är så det ska vara.
Vi hade dock inget kubb, men vi var spelsugna så vi gjorde ett eget av tomma ölburkar och glasflaskor och tro det eller ej så funka det nå jävlust bra! Om jag kommer ihåg rätt så gick det jävligt bra för mig. Mitt lag vann alltid! haha
Denna dag bestod av städning som gick över förväntan, riktigt bra. Sedan blev det middag hemma hos Hilda med  go folket.
Och i morgon blir det att ligga och sola på Rovågern och bara ta det lugnt med min älskling och såklart mami och papi som jag inte har träffat på nästan hela veckan.
Livet känns jävligt bra nu. Lönen kommer in på kontot på måndag och har en jävla massa bra vänner och den bästa pojkvännen. Kunde inte bli bättre.

Hey baby!

Är nykär på nytt. Att en kille kan ta upp så mycket av mina tankar och hjärta. Jag har världens bästa pojkvän. Punkt slut.
Efter en otrolig jobbig jobbdag så kommer han hem till mig med en godispåse. Inte nog med det, i denna godispåse låg världens finaste ring. Hur kan man inte älska pojken?!
Sedan så kom han ut till mig till Rovågern bara för att sova med mig.
Älskar dig Lukas, mest av allt! Du är min bästa.
Tyvärr jag har noll bilder på han..


Update

Väldig dålig uppdatering.
Men har haft så mycket för mig. Jobb, STUDENTEN men framför allt så har jag inte haft någon dator. Men idag kom den till jobbet, så Jipppi!
Bilder från studenten kommer senare och även bilder från annat kul. Först och främst så ska jag kadda ner allt på datorn så den känns som min. Men den är i alla fall blank och fin och alldeles min.

Balen och resten av helgen

Ett tag sen jag bloggade men har haft annat för mig. det har ju varit bal och har jobbat en hel del faktiskt.
Men balen var riktig rolig och trevligt. Alla var uppklädda och fina på sitt egna sätt. Tack en gång till Hilda för det fina sminkningen och tack till ellem som lånade ut sitt smink!

Resten av helgen bestod som sagt av jobb. Men jag tackar aldrig nej till mera pengar, så det var väl värt att stå inne en hel dag när det var 30 grader  varmt ute.. Dock på lördagkvällen fick jag njuta av bra sällskap hemma hos Hylander med andra sköna brudar med några öl!

Pojken min och jag innan balen

 

 

 

 


Hoppas hoppas!

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag Fredag Lördag
Delvis skyet Delvis skyet Klarvær Klarvær Lettskyet Delvis skyet
16° 19° 21° 25° 26° 25°
mm mm mm mm mm mm
Svak vind, 3 m/s fra sør Lett bris, 5 m/s fra sør-sørvest Lett bris, 4 m/s fra sør Svak vind, 2 m/s fra sør-sørøst Svak vind, 2 m/s fra sørøst Lett bris, 4 m/s fra øst

Susanna Knutas

Nu har min bästa syster blivit proffsdansare. Kan inte fatta det. Hur många kan säga att min syster är proffsdansare? Det kan jag i alla fall!
Det bästa av allt är att hon är så jäkla bra och hon kommer rocka hela världen!
Kan inte säga något annat än att jag är jävligt stolt lilla syster och jag älskar min stora syster!

RSS 2.0