I try to run but I don't wanna leave

Det slutar aldrig att hända dåliga saker, visst de händer bra saker också, men de dåliga saker tar som över på något sätt. Alltid lättare att tänka på de dåliga som händer runt en än dem få bra saker som också händer.

Men på något viss så har jag lärt mig hantera "the bad stuff",fast ändå inte, men jag vet hur jag ska göra för att inte visa att jag är ledsen när jag är på jobbet osv, men de farliga med det här att de blir lätt så att jag tar med det hem också.
Visst det är skönt att inte tänka på sånt som är tråkigt, men jag tror ändå att på något sätt är det bra att tänka på det också, att få ut det på något sätt. Gråta, skrika, vara arg eller något. Men just nu är jag för svag för att göra något av det. Låsas som att de inte har hänt går bra ett tag, tills jag kommer på mig själv vara glad och då smäller det till i mitt huvud vad som har hänt.
Är som less på att vara arg, besviken och sur. Så ska inte livet vara. Man vill ju inte tänka tillbaka på livet och bara se att man gick runt och var arg och besviken, det håller inte.
Önskar jag var lika stark som dig, önskar att jag var lika obrydd som dig. Önskar nästan att jag kunde sjunka till dig nivå ibland.

Onsdag.

Gjorde någonting för första gången i dag, beskita en bil. Gick hur bra som helst, inge fel alls. Försökte va rolig när jag ringde jobbet och sa att de var körbud på bilen, det var ingen, ingen som uppskattade skämtet, nästan så att dem blev sura.. så lyckat!
Just nu sitter jag och tänker på att jag måste städa, men vill som inte göra något åt saken, så om någon känner sig sugen på lite städning så är det bara att komma förbi!
Snart väntas mera jobb, men den här gången på olearys, så måste släppa ögonen från one tre hill och göra lite mat, så man överlever natten.
Imorgon får jag finbesök av Lodell och Camilla, middag och mys, låter helt underbart!

These days

Suger verkligen på att blogga, men nu jävlar ska jag försöka!

Hänt sen sist då?
Jobbar och jobbar typ, umgås med nära och kära, älskar livet, hatar livet, försöker bli en bättre människa, är ute och skakar rumpan, ser på oth, ser på the big bang theory, dricker lite bira och annat gott såklart, skrattar, surar och åter igen jobbar.
Just nu är jag mest avis på mami och papi som är i marocko och solar och njuter, blee. Kul att de är 27 grader där och här snöa de igår(?) Trodde vintern var över och att den underbara våren var på väg, men tydligen inte. Får hänga tillbaka skinnjackan i garderoben igen då..

What am I supposed to hide now?
what am I supposed to do?
did you really think I wouldn't see this through?
tell me to stick around for you
tell me I could have it all
I'm still so tired to care and I gotta go

RSS 2.0