You are my sweetest downfall

Trött, sliten.
Orkar inte med det här. Just nu känns det verkligen inte som om det har varit lov i en vecka. Två från the dance.
Var på dansis hängde med dem där ett tag. Och gick ner med sara och strecha lite. Det är lite hemskt när man ser hur stel man har blivit.
Tur att det blir bara mys med sara ikväll då. Eller ja, jag vet inte vad som händer egentligen. Hoppas på mys och lite snackis. Det är alltid bra.
Just nu har jag påster på tån, utanför sockan. Kommer inte ihåg varför, eller jo ellem sattade det där eftersom jag fick senadrag. Hon är snäll hon.
Ångrar att jag inte följde med till stockis. Det hade nog varit skitkul. I alla fall roligare än att vara här i lilla umeå.
Blir lite rädd när jag inser att jag inte har gjort nått vädigt detta lov heller. Inte för jag vet vad det skulle vara men nått i alla fall.
Ska nog sova lite innan jag går och duschar och gör mej i ordning infär denna kväll med sara.

Everybod´s gotta song to sing

Det vart inge maraton idag med sara. Vart konstiga grejer bara. Men sara vart det ialla fall. Dom måste fixa mer bussar till holmsund. Det är ju fan skandalt hur lite bussar det går.
Vart dansis idag. Sminkad med gult, trodde att det skulle bli fult, men så farligt vart det inte. Rikigt fint!
Gillar dagen, den var soft.
Är typ övermätt har aldrig ätit så mycket som idag. Ojoj. Men det är lov, sen efter lovet blir det inte så mycket godis och skit som under lovet. Nej då fan blir det nytt liv. Även fast intehar funkat alla andra tusen gånger man har testat så nu har jag ju Sara så det borde funka.
Måste egentligen plugga, men sånt orkar jag inte med. Fast får se, i morgon har jag ju inget att göra. Kanske tar en pluggstund då. Fast det kommer nog inte hända.
Måste skaffa pengar på mobilen, jag håller på att bli galen även. Har typ varit utan pengar nu i 5 dagar kanske. (Det är därför jag inte svarar på sms!) Har ju inte så bra inkomst just nu. Får se vad som händer efter lovet. Hoppas på mer pengar då.
Nej nu blir det Oth och kaffe. Pussa!

So you think...

Vakna halv sju idag och kan inte somna om. VIlket är konstigt eftersom jag gick och la mej halv tre. Så jag tyckte som att jag skulle vara trött, men nej inte det.
Idag har man satt upp tavlor och sånt fint på väggarna, det känns som mer trevligare då. Det tog ett tag innan dom vart raka men efter ett tag så!
Just nu peppar jag so you think you can dance. Måste ju se hur går för dom man vet vilka det är. Hoppas att dom vinner hela grejen!
Ska snart gå och möta sara. Orkar inte gå ut, det är så kallt. Men måste väl det om man ska ta en sväng förbi stan innan tv:n så... Får ta mej mycke kläder. Jag fryser ju redan här inne!
Förkylingen är bättre! Jag kan inte tro att det är sant, vart väldigt lycklig när jag vakan i morse. Woho!


Mercy

Sol. Oj vad jag gillar solen. Den är typ min bästa vän, nästan.
Var typ nästan hela dagen. Fotat lite och så. Det var väldigt mysigt. Det var som vår ute. I like it! :) Nu är det bara på att snön kommer försvinna snart. Så det kan bli sommar nån gång.
Pratat lite med freyja. Hon verkar ha det bra i sköna stockholm. Varför skulle hon inte ha det förresten? Hoppas att hon håller det hon lova. Men hon är såå bra. Har ju lånat bort min ipod till henne vilket, jag ångra extremt idag.
Menmen.
Har tittat mycker på oth har kommit fram till att det är den bästa serien som jag har tittat på. Den blir ju aldrig utdragen. Me like.
Nej nu är jag less. Vill bli av med min förkylning. Men det går åt fel håll. Har börjat hosta också. Fan också. Tänker inte vara sjuk hela lovet. Orkar inte med det. Äckel.


Dagens låt. Belief - John Mayer.


Might have been

Hade inget att göra så tänkte skriva lite.
Ojoj, två inlägg på typ tre timmar inte bra.
Vart ingen mys kväll, hitta ingen film som jag ville se, och det gick inget på tv. Tänkte ett tag att jag skulle läsa men orkade inte det heller. Så det vart att sitta vid datorn hela kvällen, det funka också. Så länge det är bra folk inne på msn.
Har lyssnat igenom hela Kate Voegeles album och hon är inte sådär jättebra, men gillar hennes röst. Min favvo är nog It's only life.
Min förkyling vill inte försvinna, den har satt sej i halsen nu. Och den gör väldigt ont och jag orkar inte med det.
Har en annan känsla ikroppen som inte heller vill försvinna. Den är obehaglig. Gillar den inte. En har varit där ett tag också. Jag vet inte vad jag ska göra för den ska försvinna heller. Det är nog det jobbigaste. Känner den starkast när jag är ensam, men det är nog bara för att jag tänker så jävla mycket då. Ska inte tänka så mycket. Bara låta bli. Det brukar bli bäst så.

No good.

Vakna där vid elva. Det första jag gjorde var att skicka ett sms till freyjer. Såg på lite one tree hill och gick hem till freyja. Efter kanske en timme var min ipod utlånad. Inget jag kan meddela var en bra idé. Kommer typ sakan den.
Nu är den dumingen i stockholm och har det bra.
Har gjort om på rummet. Vart faktiskt ganska bra. Gillar det bättre än det förra. 
LindaMarie är söt. Hon har skrivit ett låt. Det gillar jag. Hoppas på att höra den nån gång.
Inte gjort så mycker mer i dag. Har inte varit så aktiv idag. Sett väldigt mycket på tv, kommer nog mer tv ikväll. Orkar inte vara med nån ikväll. Vill bara vara själv och mysa lite. Låter sorgligt jag vet. Men det är mysigt.
Får se vad som händer i morgon. Då ska jag fixa lite grejer, vi hoppas på att det blir bra. Och så måste jag ringa Sara också berätta lite grejer. Men det kommer jag aldrig komma ihåg med mitt minne. Får skriva det på handen. Då kanske jag kommer ihåg det. Det bärjar bli lite läskigt det där med minnet. Kanske borde kolla upp det.
Höften också. Den vill inte sluta göra ont. Fan ta den.

Feedback

Helt otroligt. Har nog aldrid skrattat så mycket åt allt. Eller inget. Helt sjukt rolig kväll ialla fall. Sara vi är ju bäst!
Kommer egentligen inte ihåg vad vi gjorde. Eller skratta mest. Gick en sväng till statiol på hem vägen så hade vi korvar med oss. Inte det godaste men det funka helt klart.
Nu är jag väldigt trött och min förkylnigen tar nog död på mej snart.  Men den kan ju glädja vissa människor i alla fall..

Lyssnar om och om på Michelle Featherstone med We are Man and Wife. Väldigt fin låt. Den spelas när Nathan och Haley gifter sej, andra gången. Har även hittat en "ny" låt. Estelle feat. Kayne West - American Boy. Vet inte rikigt om jag gillar den men den är lite rolig. Men den är lite skön sådär.
Nej men har helt klart haft en bra kväll ikväll. Behövde det. Bara skratta och ha roligt igen.


Påsk

Långfredag. Den kommer nog inte bli så lång. Hoppas jag ialla fall.
Är pissförkyld och fryser jämnt. Kul! Hatar att vara sjuk på lov. Håller på att ladda hem massa filmer som jag kan se. Det är ju bra. Får hoppas att någon av dom är bra ialla fall.
Jag, Lisa-Marie och Sara har kommit på typ det bästa någonsin. Fan vad roligt det ska bli.
Lovet ska bli så roligt. Har inte så mycket planerat. Men vet nog vad det blir. Hehe...
Hade musikcafe i onsdags. Inte för att det gick då bra, men det var roligt. Älskar min klass ibland. Det kanske inte är det bästa vi har gjort menmen.
Tycker inte om alla som ska bort. Men kommer sakna er. Sanningen är att jag också jättegärna vill åka bort från Umeå. Men det går ej.
Jag såg inte en enda påskkärring igår. Eller Karin hade ju kärringssmink men jag tror inte det räknas, om jag ska vara ärlig.

Nerstämnd.

Alla var fan vart nerstämnd idag, har man fått höra. Vilket är sant. Det kanske inte är det roligaste men, vad gör man?
Har haft onsdag,tisdag och söndag i dag i hjärnan. Vad fan är det med mej? Konstigt önska att det var onsdag och jag hade gjort det jävla spanskaprovet. Men nej, det är ju bara måndag.
Det känns väldigt tomt just nu. Det kommer bli en jobbig vecka känns det som. Kommer vara sliten på lovet och hur kul är det är ju frågan.  Får vila första halvan sen blir det annat roligt!
Musikcafe på onsdag. Inget jag längtar efter,skulle gärna slippa om jag kunde. Men det går ej. Men det kommer nog bli kul. Kanske inte.
Lyssnar lite på Chris, han är bra. Och han är söt så man blir som glad av hans låtar vilket är bra.
Ska man kanske fortsätta i spanskapluggandet. Det känns lite onödigt eftersom jag inte lär mej nått. Kommer ändå få typ ig. Det känns verkligen så just nu. Vill inte!
Snörugby på gympan, det är nått jag inte heller längtar efter, jag kommer fan bli mosad. Inte roligt. Usch.
Hittat mitt kort, glädje! Köpt nya skor, glädje! Så nu känns det bara bra.
Fast tycker inte om min hals just nu heller. Det gör bara ont, så kan inte prata, får dricka massa te och äta halstabletter. Får se om jag orkar gå och göra gå till köket och göra te. Tror inte det. Eller jo, hur lat får man vara?

Say Good-bye

Hatar det. Hatar Söndagar. Men det var härligt att träffa Hilda på stan och käka lite. Hon är så söt så det inte sant.
Även har jag tappat bort mitt bankkort så om du har sett snälla ring mej! Jag vill gärna ha tillbaka det. Skulle vara skönt. Har dock inga pengar kvar på det just nu. Väntar nog med att fråga mamma om hon kan sätta in pengar på det. (Haha, där var jag smart!)
Mår egentligen inte bra. Mår lilla och vill typ spy. Eller den känslan är det inom mej.
Och så blir det ju inget stockholm nu heller. Fan också. Men nått vill jag göra. Vill bort från umeå. Vill bara inte.
Nej nu måste jag plugga spnaska om jag ska få g. Vill hå i engelska/svenska. Men orkar inte byta nu. Det känns lite onödigt, om man säger så.  Plus att man inte får nått betyg i det. Så det känns lite jobbigt.
Är inte på det bästa humöret för att plugga heller. Lite små purken. 
Vart schokad igår, att linda inte fick en ända röst av sverige. Ville att Dawid skulle få dansa där nere också. Men icke det. Låten var egentligen inte så  jättebra om man bara lyssnar på låten men den funka, den är väldigt Linda Bengzting omman säger så, fatta fortfarnade inte varför dom dansar hiphop till?.....
Charlottan kan ju gå nån annan stans. Om man tänker logisk så borde hon inte ha vunnit, menmen... Vad ska man göra?
Jag la min röst på Dawid i allafall. Men det räckte inte det.
Jag har inte gjort nått av det jag skulle göra i helgen. Har inte städat rummet eller pluggat spanska. Har gjort massa andra grejer som är roligare då. Så det var ju lätt värt det. Men inte i slut ändan. För man måste ju ändå göra det nån gång.
Just nu sitter jag och äter mitt sista godis någonsin. Det kanske var att ta litegran, men ska sluta. Har sagt det förut jag vet. Men nu ska jag verkligen försöka med hela mitt hjärta. Ska gå, så svårt kan det inte vara. Inge mer fika eller äcklig godis. Om jag inbildar mej själv att godis är äcklig då kanske det går lättare. Får se, får se.

I just want you to know.

Lördag. Gillar dem!
Hade en hel lektion idag. Mycket roligt. Gick dock sämre än vad jag hade hoppas, men Ellem sa att det var bra så jag får väl tro på henne. Skulle vara as some att undervisa jazz nästa termin. : )
Har ängtligen frågat. Så nu peppar jag. Ska så hilma roligt.
Är väldigt glad, det kanske märks. Men det är bra.
Ikväll blir det holmsund. Tänkte hälsa på Sara, och se melodifestivalen och äta nötter enligt henne, får se hur det blir med det. Jag är sugen på vindruvor, eller njaa, inte efter typ förrförra helgen. Men lite.
I morgon blir det städa rummet, orkar inte göra det nu. Har ju jobbat hela dagen. Eller nästan. Och så blir det lite espñaol. Tro det eller ej. Men så blir det.
Ingen dans nu på två veckor. Det känns inte bra. Kommer att kännas tungt. Och tomt. Men det är sånt man får ta och så blir det massa vik vecka 14. Woho! Jag älskar det! Längtar nästan redan nu.



-We take it from the top, top

Torsdag, en dag kvar till helg. Tappat räkningen hur länge det är kvar till påskolvet, kan försig räkna men det orkar inte jag. Glöm det!
Hade Otto idag. Ja han är väldigt fin. Och rolig, det gjorde min dag. - Jag lovar jag lyssnar inte bara på hårdrock, nästan aldrig.
Nu är det dags att fråga igen, måste bara hitta ett bra tillfälle. Men det kommer aldrig och jag blir så less. Men i morgon då jävlar! Då ska jag har frågat. Vill även gärna ha ett ja. Det skulle vara det bästa.
Annars har dagen inte varit så märkvärdig, inte hänt så mcyket. Men det har varit skönt.
Har ingen ide vad jag ska göra i helgen, har verkligen inga planer, men om jag känner mej rätt så kommer det bli nog att jag ringer någon vän på lördag och tittar på melodifestivalen. Det är ju framför allt final. Och Dawid ska dansa så, måste rösta på han också.
Freyja är borta. Ingen vet vart hon är, men om du har sätt henne så kan du ju alltid ringa mej och säga det, jag börjar bli inte orolig. Hon svarar inte heller på sin mobil. Inte bra det här! Om inte vi träffas i morgon så får jag väl gå hem till henne. Tar med Sara så får vi snacka allvar med Freyjur. Så passa dej!
Måste städa rummet, ser för taskigt ut nu. Men orkar inte. Får göra det på min helg. Roligt!
Vill vara sjuk, eller vill inte vara i skolan. Har kommit på att jag hatar den. Inget är roligt där. Blir bara på dåligt humör när jag är där. Nej, jag tycker att jag inte behöver vara där nå mer.
Hilda ska börja bojkotta vinter, vilket jag tycker låter som en skit bra ide. Less på vinter nu, var det för 5 veckor sen också. Så nu är jag bara äcklad av den. Vill att det ska bli sommar nu!

Someone to save you.

Trött, vill bara sova. Har även sovit till teep nu från när jag kom hem. Det blir mycket sovande idag.
Sitter och just nu och småsjunger lite för mej på en väldigt bra låt av One Republic. Dom är så jävla bra. Har laddat hem deras senaste album. Jag vet att jag är lite efter. Men det var väldigt bra. Även börja min dator dampa sej. Jag tycker verkligen inte om min dator. Hoppas på en ny, på födelsedagen kanske?
Hänt ganska konstiga men bra grejer. Det dåliga var att både och Linnea och Josefin och Jessica efter en stund var borta från skolan idag. Men jag och hilda har haft roligt. Det bästa var nog på matten idag. "Skööön". Haha. Det bästa på länge faktisk. Ingen fattar jag vet. Det är nog bara jag och hilda, men ändå... Det andra som hände var att musikcafet vart framflyttat, det kändes inte bra att det var i morgon. För det första var typ ingen låt klar. För det andra så slipper jag missa dansen. Woho! Partyy. Nästan.
Allt känns som en ända stor dimma. Och den försvinner inte, konstigt nog. Jag önskar att den gjorde det snart. Så jag kan gå vidare, men icke det. Den ska vara där, tycker du. Fan ta dej.
Vill inte vara med nå mer. Allt känns bara jobbigt. Orkar inte ens att gå ut, eller jo. Men ni fattar känslan. Jag vet inte varför den finns där. Det var bra nyss men nått hände men vet inte vad. Hatar det. Det kan inte vara den som man inte får nämna eftersom du alltid finns där. Och nu är det ännu tyngre, måste få reda på det.
Älskar verkligen er, som finns där. Ni är underbara!

Bad habits

Måndag. 1 vecka och 3 dagar kvar till lov igen. minus 2 dagar som blir helg. Så det blir egentligen bara 8 skoldagar kvar. As some! i like! Och då blir det stockis, nu är det besämt egentligen. Fyfan vad nice, tagga jävel!
Det känns lite smådrygt att skriva här, eftersom det är typ 4 snälla männsikor som läser det, men det är skönt att bara skriva av sig ibland.
Kom nyss på att jag har spanskaprov vecka 12. Vilket känns väldigt bra eftersom jag inte har gjort nån spanska sen jag börja nian. Typ. Mina spanskaböcker har inte varit hemma den här terminen ialla fall. Men jag orkar faktiskt inte bry mej. Kanske borde plugga lite gran, så man inte får ig.
Det känns också drygt att det är dans den här veckan. Eftersom det nyss var lov och snart är det två veckor lov. SÅ ovärt! Känner att jag börjar bli lite irriterad. Också irriterad på människor som inte kan släppa nått och människor som blir sura på männsikor som är sura på ens kompisar. Jag tål det inte! Så ni hatar jag en viss del människor.
Helt sjukt.
Har även hittat min plånbok nu. SÅ nu är jag glad. Nu kan jag köpa grejer igen. Woho! Moneymoney. I love it. D är det då ett problem att jag har inte så mycket pengar jag önska att jag hade. Vill shoppa. Men måste spara. Det kommer inte gå bra. Inte alls.

The second chance.

Jaha, då var det söndag igen. Lite ångest faktiskt. Har inte gjort det jag hde tänkt mej att jag skulle göra på lovet. Men har haft roligt och det är väl själv grejen? Har i alla fall ätit en massa onyttiga grejer. Jag som skulle sluta med det, det gick ju jätte bra. Hehe. Nej nu efter lovet så ska det bli ändring på det. Herregud så här kan man ju inte hålla på. Inte bra. Men höll mej längre än vad jag trodde. Kanske 2 månader. Ganska bra för att vara jag. Men nu ska det bli ännu längre. Hur svårt kan det vara? Måste ändå spara pengar så, kan inte köpa nått sånt äcklig. Är faktiskt ganka less på godis, just för stunden, men har inte ätit godis på 3 dagar. Så det är ju bra. Men åt onyttig senast  igår. Så det håller inte. Nej nu ska det bi ändring.
Såg på andra chansen igår med syster. Den var väl inte den bästa. Är inte så insatt i det hela egentligen så det spelar inte så stor roll.
Läste en tiding idag där det stod att britney skulle ha ett till barn. Bra! Eftersom det gick så bra förra gången hon skaffa barn. Herregud.
Jag vet inte hur jag mår. Det är fortfarande den här konstiga känslan. Att jag är glad men längst inne så känns det bara jobbigt. Att allt är som en jävla film typ. Det jag inte behövde nu var en stor diss av dej, men tack. Där kom den.
                      
You have changed so much that I don't know,If I can call you and tell you I care.....
                                              

Så ska det vara

Fredag, helg och lycka.
Var på dansen i dag också. Vart smikad idag varrt det grönt, igår vart det rosa. GIllar nog det gröna bättre. Ska öven ha en grön balklänning när jag går i trean, för det har ellem bestämt. Jag kanske tyckte att det var lite tidigt, men inte hon.
Sara gjorde även en kortlek idag, så vi spela lite kort. Vann inte första gången, men andra! Vart lyckig! Fikat chokladbollar, väldigt mycke, men det är gott och det är lov. Så vi säger att det är okej. Hehe.
Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra. Men det blir nog Sara Gahnström från Holmsund.

Tacos och konstig bussis

Dagen började med jag vakna och såg sara ligga i sägnen brevid mej, vart först lite smårädd men kom på varför hon log där efter några sekunder.
Var och hälsade på dansen sen. Det var Karin som jobba, fick massa bullar och en macka. Gottgott.
Sen vart det holmsund där vi lagade tacos och såg en väldigt äcklig film, fast fatta inte så mycket. Jag tror att inte nån av oss fatta nått. Men den var äcklig. Saw 4 usch, usch. Köpte även nötter, det kanske inte var mitt bästa köp eftersom jag inte tycker om nötter sådär jättemycket, men var visst sugen på det i affären, vilket va andledingen till varför vi köpte nötter, skulle jag kunna tro. Har fortfarande inte öppnat påsen.
Även när jag tog bussen hen var det en jätte konstig bussis. Han var inte svensk fick jag höra precis innan jag klev på bussen. Och när jag skulle betala så, kolla han konstig på mej och sa: Är det lugnt om jag genar lite, det brukar inte vara så mycket folk som åker den här bussen?
Jag tänkte javisst varför det inte vara det? och ja, okej.
Nästa gång stanna han, innan han öppna dörren sa han fan sådär lite halv högt. Öppnade dörren och fråga vart dom skulle.
Sen gasa han på som en jävel. Skulle vara på stan kvart över. Var där prick, bussen gick även från holmsund 10 i.
Har inte gjort nån nytta idag alls. Inte för jag har nån nytta att göra egentligen. Men man känner sej alltid extra bra när man har gjort nått bra. Får hitta på nått bra att göra i morgon. Frågan är bara vad. Det kommer nog bli en slöadag i morgon, bara vara hemma och inte göra någonting. Det tycker jag låter jättebra. Kanske ska ringa nån och fråga om den vill vara med, det får jag se i morgon.

Yttligare en söndag.

Söndagar blir alltid slöa. Fast har ändå städat rummet. Det behövdes. Men nu är det fint.
Igår vart det melodifestivalen med sara. Såg på dawid och mario och nån konstig kille. Dom gick även vidare! Eller ja Linda Bengtzing gick vidare till globen.
Skulle bjuda b3 på fika i fredags. Alla hade bakat väldigt mycket. Jag tror att jag aldrig har varit så mätt som jag var då. Var typ fortfarande mätt på lördagen. Helt sjukt. Det var nog sockret, men det konstiga är att jag brukar kunna fika mer än så. Aja det var gott i alla fall.
Imorgon blir det träning på dansen. Jag taggar faktiskt. Det ska bli härligt. Blir nog mest snack eftersom.. Ja, det brukar bli det. Men om man bara går ner så blir det nog lite styrka. Det behöver man verkligen. Bio sen på kvällen. Jumper. Ska bli roligt. Det var evigheter sen jag var på bio. Det nog på höstlovet senast jag gick. Kommer inte ens ihåg vad jag såg om jag ska vara ärlig, men förvånar mej inte eftersom minnet mitt är inte det bästa. Eller det var nog Hairspray. Kolla jag kommer ihåg!
Känner bara hur skönt det känns med lov. Inget plugg eller nått tråkig. Plus att jag har typ inget prov veckan efter lovet heller. Men vecka 12... Spanskaprov, inte det roligaste. Frågan är om man ens orkar bry sej. Skulle inte tro det.
Just nu lyssnar jag på Chris Brown - With you. Vilket jag har gjort större delen av min dag. Väldigt bra låt faktiskt. Många låtar av killen är bra. Så det var inte så förvånadat. (Är det ens ett ord?)
Ätit sista glassen idag. Ben & Jerry´s Fossil Fuel. Min nya favoritglass. Helt klart.
Min kväll har kanske inte varit den bästa. Ätit glass medans jag såg Alpha Dog. Log i början och grät i slutet. Så är det i många filmer för mej. Men jag gillar det. Då får man gråta av sej lite, eller nått?
Saknar stockholm, vill väldigt gärna dit. Men inte det. Kanske på påsk då. Men kommer nog inte ha råd då heller. Ska nog fråga fader min om han kanske kan betala en resa ner till Stockis. Hoppas hoppas. Så jag kan få vara lite i stockholm.
Måste köpa nya kläder, men har egentligen inga pengar till det om det ska bli nå stockholm på påsk. Måste spara lite så man kan shoppa där istället. Tusen gånger bättre. Gillar det.
Ja vissa är i Stockholm nu. Lyckohilda säger jag bara. Man får väl hoppas på att hon har det bra i bästa stockholm.
Ska se en till film sen så blit det sängen. Måste bara välja film. Det blir nog en till med Justin Timberlake. Eller kanske One Tree Hill jag får se, hur länge jag orkar vara uppe. Man blir trött av att vara hemma hela dagen. Även fast man inte gör nått. Konstig nog.
Aja, ses.

RSS 2.0