You're an angel

Spelar spel på msn. Inte jättebra. Mycket liv kan man också säga. Men jag borde egentligen plugga. Men jag skyller på att klockan är för mycket. Fast insåg just att den inte var så jättemycket, men ändå. Fast jag borde typ sova ändå. är så jävla trött.
Nice dag i morgon, jag slutar 11. Om jag skippar elvan, vilket jag tror att jag gör. Jag mena orka vänta till halv ett. Nejnej. 2 cool 4 school heheh ;)
Men har i alla fall pluggat matte idag så något bra har jag gjort och det känns väl typ bra. Jag skulle ju även göra meku men så vart det inte alls. Jag fastnade framför tv:n. Lika bra det. Jag mena man lever ju bara en gång, folket! Nej nu ska jag ge mej.
Jag tror att det blir sängen för mej. Och innan 12, det måste vara nå slags rekord för mej.

So much for my happy ending

Fittjävla mattebok. Jag hatar matte. Jag fattar som inte själv grejen med det heller. Det räcker väl om man kan typ plus och minus, Kanske också delat och gånger. Men sen räcker det väl? Jag kommer aldrig klara av matte b. Herregud. Jag fattar inte folk som läser matte d eller matte e. Vart får dom allt ifrån? fy fan.
Jag skulle även behöva träffa dej och få prata på riktigt. Vi kan inte ha det så här. Ingen av oss mår ju vidare bra utav det. Plus att jag tänker inte förlora dej. Aldrig. Det skulle inte alls gå. Inte för mej i alla fall. Vet inte vad jag skulle göra dåe. Det skulle bara bli fel, alltihop.
Ska väl återgå till mitt mattepluggande. Fast först blir det att sätta på bra musik. Yesyes. Cya

Don't matter.

Är jävkigt less på att min mobil stänger av sej själv och hänger sej typ hela tiden. Så jag ska ta en break från den nu. Ska även säga det till mina päron så att jag kanske lämna den och fixa den. Eller kanske få en ny? Jag röstar på en ny. Det skulle vara sweet. Har ändå haft den snart ett år. Så det är på tiden, kanske.
Men annars jag och Frida är hur duktiga som helst. Är redan klara så vi får chilla i en halvtimme. Och det kommer bli asbra, är fan taggad på rikgit. Något jag inte taggar är dock matten som jag kommer ha från 14.40 -16.00. Jävla extraskit. Jag skulle inte ha tackat ja. Då hade jag slutat halv tre istället. Det skulle äga.

Eyes on fire

Värsta mysiga söndagen.
Det började med frukost på Plaza med Freyja, Lindamarie och Sara. Riktigt gott och mysigt. Det fanns typ god mat också. Ja, typ allt man kan äta tull frukost och lite mer. Man fick även göra sina egna våfflor, väldigt spännande. Men efter det, där vid ett så gick vi in till stan. Där jag köpte ett par skor, jeanskjol, en tröja, nagellack och örhängen. Så nu är jag riktigt nöjd. Det där sparandet gick väl inte jättebra, men jag får pengar på tisadg igen. Plus att jag och Ellem har köpt stopp till på fredag, så det kanske går bättre nu till veckan. Eller ja vi får hoppas i alla fall.
Det vart även bio. Kenny! Lätt värd film. Den var ju hur rolig som helst. Plus att det var länge sen jag var på bio så det var roligt.
Den här söndagen har varit den bästa på väldigt länge. Jag tillbringade jue hela dagen med mina favoriter.

Complicated

Har varit duktig och hade inga lampor tända mellan halv nio och tio. Visst jag år middag så det var inte så jätteanstärngade att släcka alla lampor. Det vart bara mysigt. Och jävligt god mat, om jag får säga det själv.
Fick ett snabb besök, men det är alltid uppskattat. 
Det skulle ju ha varit nice att gå på open. Men min ekonomi sa skarpt nej. Men nu har jag fått lön. Så nu är jag lite rikare ialla fall. Ska försöka spara så inte allt tar slut typ på måndag. Men snart så får jag ju även studiebidraget, så jag borde kunna ha pengar i slutet av månaden också. Annars är det illa.
Funderar på att gå och lägga mej nu. Det skulle vara riktigt sweet. Eller kanske se på film. Har ju faktistk dom två sista avsnitten på gossip girl kvar att se. Så det kanske blir så att jag sätter mej och ser det innan det blir sömn.
Just nu taggar jag frukostbuffén med Ellem och Sara. Det ska bli fett nice!

I don't have to try

Har jobbat och även städat mitt rum. Så jälva bra är jag. Nej men känner mej lite duktigt faktistk och lite rastlös också..
Och så har jag egentligen inget att skriva, men något ska de bli.
Som sagt så hängde jag med Finfrida igår. Det var mycket trevligt och mysigt. Vi kollade på folks bloggar och så. Och sen vart det även film. Benjamin Buttons otroliga liv. Jag såg då inte hela i alla fall och inte Frida för den del heller. Nej men jag var så jälva trött, ni fattar inte. Så när jag kom hem där vid halv två typ så somna jag på en gång, helt sjukt. Och det var trögt att gå upp i morse, halv elva.

Superstar

Just nu sitter jag hemma hos frida och lyssnar på bra musik medans hon gör sig fin inför kvälla. Själv är jag då redan fin, nej men.
Hur som helst är jag typ fortfarande irriterad för svenskan, kan något funka nån gång eller? Jävlar på skolans datoter säger jag bara usch. Men resten av dagen har varit rätt så okej. Mina barn var estermt duktiga idag. Det är som synd att vissa av dom bara går n. Dom borde typ f. Det skulle vara bra för dom. Jag hejjar på dom.
Nej de var sllt för mej för den här gången.

Baby, I Know That You Like Me

Det gick inge bra med det där "styra upp" Jag tycker att vi försöker ta tag i det där igen i morgon, eller vad säger du min coola vän? Vi ska fixa det i alla fall på något sätt.
Hur som helst så var gårdagskvällen än av dom bättre. Lekar med dryck och trevligt sällskap funkar alltid och även goda chips i alla lägen.
Idag har jag typ inte gjort något värt alls. Sket i bibblan, så cool som jag är. Och hängde på dansskolan istället. Med trevligt skällskap även där. Dansade även 3 klasser och nu sitter jag här. Tröttare än vad jag brukar vara. Men det funkar, sängen är kanske bara en halvtimme bort, så jag ska nog klara mej.
Fredag i morgon. Jobb, jobb och även träning. Det blir party. Ska nog se till att hitta på något rolig på kvälla. Det brukar inte vara något problem. Eller inga problem som man också kan säga. Ska väl hinna med att städa mitt rum i helgen. Det ser inte jätteroligt ut just nu. Så det ska jag nog styra upp snarat, när de nu blir.

livet leker nej det är ej kleter

hej min kära vän jag älskar hsm det är så bra och jag är inte emo på riktigt det är bra som sara tror. fast jag va det när jag var en yngre människa. hehhhehe eller nu ljög jag jag är visst emo speciellt på den här coola bloggen. jag har köpt en ny klännig i dag är jätte nöjd över köpet hoppas du också är det.

nej nu är det dags för mig att dra några stockar men vi ses i morgon puss och hejs leverpastejs

Take me away

Värsta dramat på g. Eller ja det är väl värsta dramat just nu. Och jag vet inte om jag tycker att det är jätteviktig grej. Men tydligen är det ju de. Är inte så jätteinsatt i det hela om jag ska vara ärlig. Fast det blir ju lite roligt av det hela också.
Hur som helst, onsdag i morgon. Lillördag, som den även är kallad. Jag gillar som onsdagar, fast nej skolan på onsdagar är inte jätteroliga. Jag tycker försig aldrig att skolan är rolig. Den är även fettdryg just nu. Så det känns som bara jobbigt att gå dit i huvudtaget, eftersom vi typ inte gör något på lektionerna heller. Men ja närvaro..
Jag borde sova nu egentligen, men har som ingen lust att det ska bli morgondag så stannar uppe ett tag till. Fast jo nu kom jag ju på en rolig grej med morgondagen så jag taggar! Det ska bli fettroligt.
Kan någon ta mej härifrån, från all den här skiten och allt detta tjafs, från den här onda cirkeln som aldrig vill ta slut. Orkar inte vänta längre. Det tar för mycket energi, precis den energin som jag verkligen inte har.



Belief

Då var det tisdag. Ska snart bege mej till dansskolan. Ska bara sova lite till först. Somnade tyo vid fyra och vaknade nyss. Det är fett skönt att sova. I like it. Det är bara synd att man blir typ tröttare av att sova. Inte okej.
Och jag behöver verkligen aciton nu, nu! Mina naglar är inte att leka med nu. Om det skulle vara någon snäll som kan köpa det till mej så skulle det vara guldvärt.
Har inte så mycket vettigt att säga så det är lika bra att ge mej nu.

Oh yes

Grattis till Solen på två månader kvar till födelsedagen!  Partye!

When you came to my defense

Har då varit ledig idag. Eller hade utvecklingssamtal där vid halv ett, men de kan vi räkna bort. Gick helt okej, så det känns bara bra. Hade mindre frånvaro än vad jag trodde så det gillade jag.

Även what's up with the fucking snow? Ska det inte vara vår nu? Jag taggar fortfarande sommar som en jävel. Men inte kommer den för det. I stället kommer det jävla snö, det är inte okej.
Frida och jag har en nyttighets vecka. Vi får se hur det går med det. Ärligt så känner jag att inte kommer gå. Fast nej, nu ska jag vara positiv. Vi taggar ju beatch 09! Eller sommaren i huvudtaget, kan man säga.
Lätt en av dom bättre dagarna. Det går ut rätt håll. Jag älskar det. För  i miss you, i really do.


From the inside

In this farewell there's no blood, there's no alibi.
Cause I've drawn regret from the truth of a thousand lies.
So let mercy come and wash away .What I've done I'll face myself.
To cross out what I've become.
Erase myself and let go of what I've done

A beautiful lie

Helt okej dag idag.
Har dock bara jobbat. Men det funkar. Det vart en "prommenad" med två stopp på kvällen, ett lite mindre lyckat stopp kan jag tycka, men det ena stoppen erbjöds det chips på och det tycker jag om så jag slog på stort och köpte dipp till.
Annars så har sett på the hills typ hela kvällen. Har kommit fram till att de är inte så bra egentligen. Fast det funkar som.
I morgon blir nog en bra dag. Det blir ju mysdejt. Och det kan inte bli fel. Waynes med bästa Sofia, det låter inte fel någonstans. Det var ju som ett tag sen vi träffades nu, så jag tror nog att vi har mycket att ta igen. Bra att vi träffas tidigt, hehe ;)
Är även ledig på måndag, fett skönt. Eller har utvecklingssamtal halv ett. Är typ lite nervös, har ingen aning hur mycket frånvaro jag har. Känner på mej att det kan vara ganska mycket, men vad fan orkar inte bry mej riktigt egentligen. Bara jag får pengarna så ska det väl gå bra. Eller något i den stilen.
Nu finns det bara två vägar jag kan ta. Men den riktiga frågan är vilken jag ska ta. Är egentligen för feg för båda två. Men någon måste jag välja. Vet dock inte när, men ganska snart skulle jag tro.


Scream

Fredag i dag dåe. Och helg känns bara underbart. Eller ja om jag ska vara ärlig så känns allt bara för drygt. Jag och Frida kom ju som på det idag. Vi slutade hoppades när vi började om på kapitlet på matteboken. Så nu ligger vi typ kanske 20 sidor efter och fattar inget ting. I alla fall inte jag. Men det är lika bra. Vi ska ju få en extra timme matte på måndagar, så då kanske man blir lite smartare, eller ja något i den stilen.
Har annars jobbat idag. Jag älskar det verkligen. Blir hur glad som helst, men bara för att dom är så jälva duktiga. Och dom är ju bara 10-12. Och det är ju inte så gammalt. Nej, men jag gillar dom i alla fall.
Det vart även mat idag på mcdonlas. Allt för gott, som man kan säga. Men med mycket trevligt sällskap så det kunde inte bli mycket bättre.
Nu är det väl tänkt att jag ska planera lite inför i morgon. Men om jag ändå kommer ihåg vad jag gjorde förra gången. Men bli bättre på det här. Ska börja skriva ner det jag gör på mina lektioner. Ska bara köpa mej ett sånt här block innan. Och ja, mina pengar.. Det är väl inte de jag har mest av allt just nu. Men jag önskar dock.

I've been travelin' on this road to long

Började dagen med att gå och steka till skolan. Fick även sällskap efter halva. De gillar vi. Börjde klockan nio och slutade tolv. Kan säga att jag inte gjorde ett enda jävla piss. Min skoldag gick typ ut på att spela tette, lyssna på musik och snacka skit. Aja, det är i alla fall närvaro. Men jag borde börja, med den där hemsidan, innan den ska in i alla fall. Vill inte sitta typ kvällen innan och ha allt kvar som det alltid blir. Näe, ska fan börja nästa gång. Hur som helst så vart det lunch på vildmannen. (Som tydligen har bytt namn?) och sen vart det staden med Linus och även en kaffe på waynes. Det var bara mysigt.
Begav mej sedan till dansskolan och hängde ett tag innan de börjades dansa. Kan väl säga att det gick sådär. Fast de var som kul ändå. Gillar ju att dansa. Blir som bara glad, så det gillar vi. Yes, we do.
Och i morgon är det äntligen fredag och det innebär helg! Det ska bli fettskönt. Vet inte rikigt vad som händer. Det får ja se. Men något spännande ska det väl i alla fall hända.
Näe, nu ska jag se om jag hittar mej någon slags mat här hemma.

Kommer du ihåg hur bilarna lät för?

Nu sitter jag på skolan och muma. Fyfan vad jag inte tycker om det ämnet. Ska göra någon hemsida, som jag inte riktigt  fattar. Men jag och Frida är coola (som vanligt) och sitter och spelar tette! hehe. Frida lekar även lite med spotify och lyssnar på Mora Träsk som jag försöker koppla bort. Men en aning omöjligt.
Nu det till lite bättre i livet. Jag slutar om en och halv timme och det är sol. Så då blir det steek igen. För tredje dagen, om jag inte minns fel. Nej, men jag gillar det. Eller rättare sagt jag älskar det.
Och så ska jag väl gitta till dansskolan och hänga med det coola folket som är där. Och är även hur peppad som helst! Det känns fan bra.


Beautiful

Värsta finvädret idag också. Hur glad som helst. Snön smälter bara mer och mer. det blir dock mer och mer slask, men vad fan det är smällar man får ta. Jag lovar sommar är lätt värd de!
Hur som helst, hade hälsa idag på idrotten. Så det vart hål från 11 till halv två. Jag och frida. www.lodell.blogg.se gjorde om våra bloggar, som ni ser hehe. Och sen köptes de godis och vi gick ut och schteekte i solen! Åh, vad jag älskar den.
Sen vart det engelska och sen en vandring till dansskolan. Är verkligen hur peppad som helst att dansa nu. Jag älskar det. Helt sjukt. Och Sara, visst paktar vi?! Det blir awesome.
I morgon blir det en kortis dag på skolan. Börjar nio och slutar tolv. Så jag hoppas på sol då också! Så håll tummarna!
För övrigt så är det snart helg. Och jag taggar som vanligt. Har väl inga större planer den här helgen heller, kan jag berätta. Men det kommer, det kommer. Det brukar som lösa sig tillslut. Så det är inget jag är orolig för om jag ska vara ärlig.
Idag har det verkligen varit en bra dag. I like it.

     
                      Vi ba schteekte!

Baby goodbye

Ja, det gick väl som väntat. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Utan är bara less och återigen less.
Vart fan är du? Jag behöver dej mer än någonsin och du lovade, lovade att du skulle alltid skulle finns där för mej. Ja, det ser jag verkligen nu. Tack för den.
Men värdet, blir typ bara glad av att tänka på det. Helt underbart! Mer såna dagar tack och då är jag lycklig. Ja, eller lyckligare i alla fall. Och det är ju aldrig fel! Nevahh.
Är verkligen hur trött som helst på dagarna. Jag måste sluta upp med att gå och lägga mej sent på kvällarna. Jag gör som inget vettigt heller, så jag fattar som inte varför heller, men ja.


Jag och coolsara schhteek!

Stay the night

Solen är framme och jag vart överlycklig när jag vakan i morse. Och jag vart på fett humör på en gång. Jag gick till vasaplan för sen ta en buss med busfolket för att sedan gå runt nydalasjön. Och nu har jag ont i lår och knän. Men så farligt var det inte, faktiskt ganska mysit. Och nu har jag nyss ätit lunch och nu blir det att fara till stan med coolsara och stcchheka lite till! Det är ju även sånt här möte ikväll. Det ska bli lite spännande. Har ju till och fått en grej ja ska säga. Men tror ni inte att jag har glömt de? Men något ska jag väl kunna hitta på. Det finns ju hur mycket som helst jag skulle kunna ta upp. Men det brukar bli att man glömmer bort allt när man sitter där. Aja, får styra upp det där!
Men nu ska jag gå och njuta av solen! See yaah!

Broken strings

De var en trevlig kväll igår. Härligt sällskap och kanske mindre bra melodifestivalen. Inte helt rätt låt som van om du frågar mej. Jag mena som vi röstade på emd så borde dom vinna! Dåligt sverige, dåligt! Skäms lite ju att vara svensk, om jag ska erkänna usch, nej. Jag trodde nästan att folket skulle fälla en tår
Annars så idag så har jag känt mej duktig. Jag har städat rummet, tvättat och skrivit mekugrejen. Så det känns typ hur bra som helst. Lite stolt över mej själv om jag får säga det.
Inte alls taggad på morgondagen, eller så här. Skolan känns inte alls lockande. Bara skit! Men nej jag får ju träffa härligt folk, och det är ju alltid ett plus i kanten!
Kommer inte på något mer att skriva så det är lika bra att jag lägg av nu!

Easier to run

Sitter och väntar på min coola vän Sara. Ska faktisk bli hämtad av henne för att sen fara till grisbacka(?) där moe bor för att kolla på melodifestivalen men lite annat coolt folk. Ja, det är ju tur att man är cool. Nej men det ska bli roligt!
Annars så har jag jobbat idag. Gick väl ganska bra om jag får säga det själv. Blir typ glad av mina grupper, så det känns bara bra. Fast börjar typ bli lite stressad av att halva terminen har gått nu. Och snart måste man börja med föreställningsdanserna,  visst jag har lite små planer, men vet som inte hur jag ska sätta ihop allt och så. Plus att det är inte rikgit bestämt vilket tema det ska vara än, så de är lika bra att inte planera för mycket!
Nej men nu ska jag nog allt göra mej klar på riktigt, så jag kan fara någonstans i kväll! Ha det nice så länge.

Hold me

Ledig idag då. Jävligt skönt skulle jag säga. Igår så var det "partyonsdag". Haha. Nej men det var jävligt roligt. 
Min plan med dagen var att göra lite skolarbete, har inte gjort något. Så nu ska jag läsa sveskabok och skriva ihop mekun. För hoppningsvis så tar de inte allt för långt tid. Kom också på att jag har inte gjort muman än, aja den skiter jag i kväll. Skulle helst vilja gå och sova nu på en gång. 
Fredag och helg nästa nu. Har dock inget planerat än. Hoppas dett det dyker upp lite planer i morgon. Fast det skulle vara skönt att typ bara vara, ja eller något.
Och jag är på väg med bloggen. Som den ser ut nu, är inte riktigt meningen att den ska göra. Men de kommer, det kommer. Ska ta tag i det där i morgon!
Nej nu borde jag återgå till mitt pluggande, så jag blir klar idag. Det skulle inte sitta fel!

Never gone

Jävligt värd kväll kan jag bara säga! Love yahh!

Frida och Elin fixaar

Bloggen blir snyggare. Brb!

I'm ready to go.

Måndag idag. Sket i att duscha i morse för att sova en halvtimme extra. Men det var värt det, Även fast jag fick den "extra sömnen" så var det trögt att gå upp. Kom ialla fall till skolan. Jag och linus gjorde i alla fall klart bildspelet, det kanske inte är det bästa man har gjort i sina dagar. Men vad fan, det får funka. Gjorde också klart planschen. Så nu känns det typ bra. Men ligger fortfarande efter i typ alla ämnen känns det som. Men det känns som att jag inte är ensam om det heller.
Gick även till dansen idag och kom fram till att det är som jobbigt att dansa, but i like it. Men lov, som är ju som bara onödiga kan jag tycka. Man blir ju bara helt stel och grejer, inte okej. Inte alls okej.
Finns väl inte så mycket mer att säga förutom att nu ska jag nog gå och duscha, och sen blir det sängen för min del!

You're my heaven

Inte alls pepp på skola i morgon. det känns jävligt drygt att gå klockan sju i morgon för att gå till skolan, vill helst ha lov en till vecka. Det skulle vara sweet!
Har väl inte gjort något sådär jättevettigt på detta sportlov, men det var förjävligt skönt att vara ledig ett tag från skolan och från dansen och ja bara vara ledig. Men lite vettigt har jag nog allt hunnit med, så ska inte klaga så mycket. Men det känns förjävla dygt att gå till skolan i morgon.
Borde också gå och lägga mej typ nu, men funderar stark på en macka först.

Hoping for a better world

Vill inte behöva ha dej i mitt liv,längre. Vill leva själv utan dina ord och utan dej.

Together we cry

Som sagt så for jag till berghemmet för att se film med min sol. Jag vet inte om filmerna gav så mycket eftersom jag har sett filmer tusen gånger och Ellem också. Men det var ändå bra. Han är ju söt. Det är alltid okej att se dem filmerna.
Dumdum. Det var inte meningen, jag kan inte styra över det alls. Nej, nu ljög jag. Det kan jag visst. Men det är svårt. Beslutångest, kan man säga.


Is there anyone?

Seg på att blogga, men tycker inte som att det har hänt så mycket nu på lovet.
Hur som helst så har jag dansar mån-ons både med stora barn och småsöta barn. Tema sportlov. Kan tycka att den bästa dansen gjordes av sara. Helt underbar bara. Men också många bra danser av Ellem. Angeliki kom även och hälsade på från storstaden. Mcyket roligt. Jag, ellem och ange gick ut och åt på maxim. Riktigt trevligt med god mat och bra sällskap.
Idag har hängt lite på dansskolan med Amanda och frej som jobbade. Gick även på stan och inhandlade mej en skinnjacka, jeans, två short, halsduk och fyra st tröjor och även lite smick om jag inte minna helt fel. Så nu är jag glader. Ikväll blir det film på berghemmet med Lindamarie. Tema highschool. Det ser jag framemot.
Halva sportlovet har typ gått och börjar känna sådär, ni vet typ stressad inför skolan igen. Och det gillar vi inte. Hade ju tänkt att jag skulel få njuta av att vara ledig en hel vecka. Men aja, får göra det bästa av den här veckan som är kvar.
Dum dum dum dum dum dum dum dum in the head.


What hurts the most
Was being so close
And having so much to say

I remember smiling

Jag vet att jag egentligen borde veta bättre. Borde inte alls göra det här, borde ha slutat för länge sen. Inann det gick för långt. Det är jävligt lätt att säga nu, men då vad fan tänkte jag med. Jag önskar att det kunde sluta nu. Men jag är för svag, det skulle inte gå alls, det skulle sluta med att det bara vart värre och de vill jag inte alls. Om allt bara kunde sluta. Jag kan inte ens tänka klart längre.

I'm gonna leave this world for a while

Har redan lyckas att vända på dygnet och hur länge jag har varit ledig? Jo, i två dagar. Bra jobbat elin, grattis!
Jag som skulle styra upp mitt liv idag på riktigt, jag kan ju säga att det gick år helvete på riktigt. Är för feg, en liten jävla mes är de jag är. Jag behöver dej vid min sida om jag ska lyckas med det och de hade jag inte hlet idag. Men jag lever fortfarande ialla fall.
Jag lyckades i alla fall få fint mitt rum. Och skriva klart apu-rapporten så det känns jävligt skönt. Började ävem lite smått med muman, men har gett upp för länge sen jag fattar verkligen inget av det där. Så kom och hjälp mej smarta folk! Jag har heller ingen aning om när det ska vara klart. Lika bra att ge upp. Ge upp med allt, som inte är roligt.
Men om jag skulle sammanfatta min helg så har den varit galet sweet, behöver inte säga något mer. Men vissa människor glömmer och säga hejdå när dom far hem, så det är ju mindre roligt. Tur för dej att vi ses snart igen.
Just nu ligger jag i min säng med tända ljus och bara mysig musik kommer ut ur mian högtalare. Skulle vara skönt att sova lite. Fast är som inte trött och nu vet jag inte vad jag snackar om längre.

Columbus

Det är lov och det känns bara för skönt. Har inga större planer på lovet, men det bli trevligt.
Lovet invigdes med lite partaj. Det vart typ 4 timmar sömn för att sen gå till jobbet. Visst jag började klockan halv ett och var där kvart i nio. Men jag gick med Freyja dit, så jag tänkte att det är lika bra att jag gör henne sällskap, plus att jag fick lite nytta gjord. Ja som sagt så jobbade jag den dagen, var lat som vanligt. Men jag blir glad av min sitsa jazz. Dom är ju så bra! Efter det var det att gå hem och duscha, för att desan möta Linus och Freyja för att laga tacos. Riktigt gott om du frågar mej. Sedan gjorde vi inte så mycket, men det var dock mysigt. Bara sitta och prata typ. Själv tror jag att jag var otroligt trött och jag tror att jag inte var ensam om det.
Idag blir det städning och ligga i soffan och lata sig. Kanske inte den roligast söndagen,men den funkar.
Och förörvigt, helt fucking dum dum dum dum dum dum dum i huvudet.

RSS 2.0