In this together

Då var det måndag igen. Helt trött efter helgen. På fredag så vart det att gå hem till Hilda och där vart det party med Sofia och Amanda och Hilda och Hilda. Alltid lika trevligt att vara hemma hos Hilda.
På lördagen så gick jag förbi en sväng på dansskolan och checkade läget på öppet hus och grejer. Vid tre så fick jag besök av Free och vi gjorde oss i ordning för kvällens äventyr. Vis 6tiden så kom också nine och vi käkade middag och grejer. Vi gick till haga en stund för att sen bege oss till gimonäs. På söndagen så vart det jobb ända till klockan halv sex. var helt trött med tanke på att jag sov typ högst 3 timmar. Fick i mig lite mat och sen vart det haga (igen) men den här gången för städning och film. Hilda är ju bäst!

Blöjan, burkan och lillknutas!

Nu har som skolan dragit igång på riktigt. Det känns väl inte toppen, men funkar som ändå. I alla fall nu. Och snart så drar även igång så då får man äntligen röra på sig. Det ska bli fettnice!
Just nu sitter man hemma hos petter och tittar på när Hilda diskar och petter letar skivor och själv sitter man vid datron, hehe.
Idag vart det middag med Sabina och Hilda och sedan även mysfika!
Jag tycker att de mycket klagande på min dåliga uppdatering. Men nu ska jag väl försöka styra upp det hela!
Men nu blir det tetime! See ya.
Peace up, a down!


Blame it

Sista dagen på sommarlovet. Det känns väl inte jättetaggat. Men det blir i alla fall lunch på stan med evelina. Och senare på kvällen blir det So you think you can dance med Ellem och Sara! Så det låter fsom en bra dag.
Ska se om jag kan fixa min mobil också när jag ändå är på stan och grejer. Hmm

But someone's gotta go

Kom mig i väg till dansskolan idag för att jag skulle träna. Men icke vart det så. Tog typ 400 bilder istället. Men lärarbilder är nu fixade på i alla fall tre lärare. Gjorde också en av mina uppvärmingar med Ellem. Så nu är man i alla fall igång. Så det känns väl bra. Men har en större del kvar. Måste välja musik och grejer. Och de är typ de jobbigaste! Får se om jag orkar ta tag i det i morgon, kanske? Vi får se. Det skulle vara skönt att ha det gjort som.

Börjar fan skolan på torsdag. Två dagar kvar på sommarlovet. Men om dom kommer se ut som jag har planerat så kommer dom bli toppen! Så nu hoppas jag på att dom blir så också.
Men måste också städa mitt rum, men det kanske blir så att det får bli en annan gång.


We're happy in the rain

Måste bara börja med att skriva. What's up with the fucking rain? Me don't like.
Kom hem från storstaden i fredags. De var fett med nice där nere. Träffade härligt folk, chillade och shoppade och en massa mer coola grejer. Men inte så konstsigt med tanke på att jag åkte ner med coolsara.
I fredags så träffade jag en nina på staden och även frida på kvällen. Free happy hour at nine! Det var trevligt och mysigt. I går så vart det haga hos hilda med sofia och Ida. Riktigt trevligt de med serdu.


Här har vi då coolsara på arlanda!


Hela dagen, hela natten.

Morgondagen blir det fan stressigt. Det blir först att packa alla grejer som ska med, sedan fara handla mat med far min. Sedan fara ut till stugan för att äta lunch med mormor, mamma, pappa, 2 av mina bröder, Mirna samt mina syskonbarn. Sedan ringa försökringsbolaget(eller pappa får nog göra de..) och sist men inte minst boka biljetter till fina stockholm. För att sen sätta sig på en båt, Holmön ftw! En hel vecka. Taggar väl inte sådär jättemycket. Men pengar, pengar. Plus en ny mobil och det är ju något som verkligen behövs i dags läget.

Men idag så hittade jag en Nina i de "fina vädret". Vi gick på staden ett kort tag. Vi insåg efter en kort stund att stan är som dött på söndagar, fast fick dock hem en kjol(det går ju bra för mitt sparande) så vi gick och handlade och tillagade mat, som vart hur gott som helst. Eller kanske var att ta i. Men det funka helt fint! Sen vart det lite stekt och kortspel på balkongen när solen tittade fram. Sen vart det som lite bråttom till Nine's buss. Så då var det bara att traska till den på en gång.

Tänkte att jag slänger in en bild på mina syskonbarn som jag har tillbringat en stor den av veckan med. Hur underbara som helst!

RSS 2.0