Jag måste ersätta min plats....

Skön kväll med sara. Kollade lite på bilarna som visade upp sej, inte sådär jätte roligt. Men vart erbjudna att åka raggarbil, Men killen på subway var söt tyckte sara. Men inte tjejen som jobbade, ditt lilla pucko. Hursomhelst kunde inte sara släppa det där på hela kvällen, så lite jobbigt vart det efter ett tag. Men när hon fick i sej lite godis vart hon nog lite gladare. Ialla fall när vi komhem hit och började rita grisar och katter. Och göra massa lister eller en lista som jag ska spara eller ge bort till nån, kanske? haha. Ojoj, hon ska inte jobba på dagis, det är som inte bra för henne alls. Men hade i alla fall kul ikväll. Det behöves verkligen. Efter en vecka i stugan. Synd bara att jag ska tillbaka dit i morgon.
Men vi fick ju en del grejer utklarade, det kändes otroligt skönt.Vet i alla fall att det är mer än jag som tycker det är dumt. Nu har vi gjort det vi kan och sen så får vi prata lite med några personer och sen så hoppas vi väldigt mycket att det ordnar sej och inget ska ändra på sej. Fast vi har ju en plan b också, hehe. Även taggad på att göra det nu. På en gång, följer du med?

I do, do you?

Hemma i stan igen. Känns skönt, fast har inget att göra ikväll, fast folk tror det men så är det icke. Men det är skönt att bara vara ensam hemma och så. I morgon blir det stan  det ska bli så härligt. Var år och dar sen jag var där senast på rikigt som. Sen blir det matlagning med bästaSara. Hon ville göra gröt, men aldrig. Så jävla äckligt. Sånt kan man ju inte äta, nej får se vad det blir för mat, vet nog redan nu om jag ska vara ärlig. Menmen. Det ska bli trevligt att hänga med henne, det var som länge sen. Eller det var på midsommar, men det känns sen det var år. Det var typ år sen bara jag och hon gjorde nått. Det brukar bli kalas då. Så det ser jag framemot.
Funderar på om jag ska fara till stugan nästa vecka också. Det är rätt så härligt att vara där, om det är bra väder. Sola lite och bara slappa. Slipper man köpa mat och sånt själv, gör egna pengar. Det känns som lite tungt.
Blir riktigt stolt över susanna. Sista uttagningen. Kung! Det skulle lätt kung om hon kom in. Då skulle jag kunna bo där på alla lov, hehe. Riktigt nice.
Ängtligen lite sol, nu känns det som sommar. Får hoppas på att det håller i sej också.
Har fortfarande färg på händerna efter jag har duschat och tvättat händerna  typ tre gånger. Går färg aldrig bort? Kan testa med lite aceton senare. Allt går med det. Om nån vet så är det ju jag. Herregud. Nej ska inte gå lös på det. Men blir irreterad.
Jag hatar när allt ändrar på sej, varför kan inte allt bara va som det var. Det var ju verkligen asbra då. Inget behöver ändras eller nått. Om det bara är som det var förut så fixar sej allt, ska ni se. Vi får det att fixa sej, allihop tillsammans. Det funkar, jag lovar. Man ska inte ändra på bra grejer. Blir lite beskiven på det faktikst, om jag ska vara ärlig. Det känns inte bra nu och det har inte ens börjat. Då kan det ju inte bli bra.

Forever.

Har jobbat nu i 6 timmat. Målat och målat. Inte det roligaste. Men det är ju pengarna jag är ute eter och eftersom jag är så sen på att leta sommarjobb,fick jag måla hus.
Det har inte hänt så mycket sen sist.Det brukar inte hända så mycket här, kört lite båt. Har lärt mej the vocietvs program och tider utantill.
Åker hem på fredag, så efterlängtat. Då blir det en hel helg i stan, skulle gissa ganska mycket sara och evelina. ska ju träna med dom, det blir nog roligt. Så slipper man träna ensam det är ju som sagt ganska tråkigt. Undrar om man inte ska ta och träna lite nu. Saknar dansen grymt mycke så längtar tills man tar sej när till stockis så man få ta sej några klasser.
Har ju börjat ett nytt liv i måndags. Inge mer godis eller nått sånt och ska försöka äta lite mer nyttigare. Och träna varje dag, i alla fall varanan. Det ska nog gå bra.


It´s getting better

När jag skrev att jag inte kommer använda datorn så mycket, så ljög jag, eller det var ju som tänkt att jag inte skulle göra det, menmen.
Det regnar och blåser, vilket sommarväder. Hatar verkligen regn. Alla blir typ sura och så. Inte att leka med. Får hoppas på bättre väder i veckan, man måste lite på brännan. Den börjar ju som försvinna lite. Hehe
Har egentligen inte så mycket att skriva, kände bara för att skriva lite.
Såg världens mysigaste film igår. A walk to rememder. Den är som så fin. Även fast den är lite lam. Satt vid vattnet igår i typ 3 timmar. Nej men det var faktiskt ganska mysigt det med. Min stuga kanske inte är så dålig förresten.
Sov till halvett hur skönt som helst. Till mamma kom och sa att det var lunch. Är ju ingen lunchätare så satt mest och sura på lunchen tills jag fick mitt kaffe. Så värt det!
Det känns jobbigt att jobba i morgon, men vill ha pengar. Så det är väl det ända jag kan göra.
Nu vart det sol, så ska väl passa på att gå ut och sola lite.
Saknar er alla!

Stugan

Pappa har fixat ett bredband till stugan, toppen!
Jag tror inte att jag kommer använda datorn så mycket i alla fall, men det är ju sweet!:)

Today

  

I'll been waiting

Midsommar vart äldigt lyckad faktiskt. Jag hade ju askul. Balkongen är den skönaste stället att vara på, lätt!
Maten vart också god, men tårtan kunde nog ha varit snyggare, eller vad säger du grefve? Men den var ju god, eller ja nästan men kunde i alla fall äta den. Lite torr dock, men vad fan.
Lärde mej massa saker igår också. Kommer inte rikigt ihåg vad, så det kanske inte var så jättelyckad just den biten, men jag menar det är ju alltid nått!;)
Nu blir det stugan om några timmar, inget jag längtar efter. Men ska jobba lite så jag får lite pengar till stockholm, hade jag tänkt. Får se när jag kommer hem beror på hur länge jag står ut att vara där. Fast det ska bli lite skönt att komma bort från allt ett tag.

Dagen innan midsommar.

Har inte köpt nån present till mamma, vilket suger. Hon får den sen, när jag har pengar och kommit på nått.
Får inte tag på sara, nu när jag behöver henne jävlust. Eller grefve för den delen, det är ju sönder. Får hoppas på bra väder i morgon, men det är jag nog inte ensam om skulle jag tro. Det skulle vara hur härligt som helst om det var sol och varmt och bara härligt.
Måste fara och handla mat tills i morgon också, det känns drygt. Det kommer bli dyrt och tungt. Därför tänkte jag att sara skulle vara här och hjälpa mej men hon vägar ju svara så jag får väl göra det själv. Även så vet jag som inte rikigt vilka som kommer eller hur många vi blir, det känns också lite jobbigt. Men det löse sej. Orkar bara inte tjafsa nå mycket.
Själv tycker jag att jag har varit väldigt bra idag, städat hela lägenheten plus gått ut med soppor och tvättat och grejer. Helt nice.
Ikväll blir det trogligen film hemma hos Lindamarie med angeliki. Det ska bli mysigt. Hörde att angeliki var sugen på att se många filmer. Får se hur det går med det.



And I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright

Det suger

Man skäms ju. Värdo.
Igår vart det kladdis med grefve och en liten promenad på kvällen. Det var mys.
Idag vart det en lite längre promenad och choklad på maxi och sen hem igen.  Ikväll vart det fotboll med chips och cola. Vilket betyder att jag måste verkligen träna i morgon. Men det känns bra.
Även så har jag blåsor under mina fötter från våran promenad idag freyja, och vad beror det på? Aldrig ska jag låna ut mina skor igen!
Peppa ju fotbollen typ första gången i mitt liv. Och sen blir det värsta dåliga matchen. vad fan? Känner att jag vart lite beskiven, men jag och freyja hade kul i alla fall.
Tagga jävel på midsommar. Sara fick mej att tagga, bra gjort! Nej, men det känns rätt så kung. Allt är ju fixat och det är väldigt ovanligt för att vara mej och mina kompisar. Eller nästan allt är fixat.
Mamma fyller år i morgon, ingen anning vad jag ska ge. Får ta en sävng förbi stan eller nått. Åh orkar inte med folk som fyller år. Drygt att köpa present, för alla pengar jag har. Not.
Inte så värt inlägg, men ialla fall...

We all die young

Det slog mej idag att jag har faktiskt sommarlov. Lite smått efter, men det funkar. Lite sorligt att jag inte kommer i samma klass som dom jag har tillbringat 6 år med.
Har verkligen inte gjort  nått idag heller, eller jo men inte sådär jättemycket. For inte till haga heller. FIck även ett skumt samtal därifrån nyss. Dom hade nog inte jätteroligt.
Däremot taggar jag min och freyjas fotbollskväll. Kommer nog inte bli som vi hade tänkt från början, kan tänka mej att det blir popcorn och se litegran på fotbollen och mest snacka om annat. Men det är också mysigt.
Kan dock säga att midsommar kommer nog inte bli så kul som vi hade hoppas på. Det är ju inge folk som är hemma, vart fan sak alla? Vi blir ialla fall några, vi får göra det roligt. Vi brukar ju inte ha nå problem att ha det roligt men skulle va kung om kunde vara fler! Ring om du inte har nått att göra!;) Hoppas att Sara inte sköter grillen bara...
Har lust att följa med syster min till stockholm, men hon åker i morgon och det känns lite stressigt. Fast har ändå funderat en stor del av kvällen på att följa med. Det skulle vara hur roligt som helst. För hon ska ju dansa, då kan ju jag också passa på att ta en klass. Men nej, åker ner sen, det kommer nog bli bättre när man är i sthlm och har pengar.
Har redan lyssnat sönder Who´s loving her now. Vilket betyder att jag måste hitta en ny låt som ska spelas i sommar. Det suger. Aja får se vad jag kan göra.
Även var år sen jag såg Sara. Nästan så att jag måste ta och ringa henne och se vas hon håller på med. undra om det var den här veckan hon skulle jobba. Får prata med henne snart.
Vart sjukt sugen på glass, måste gå och se vad vi har i frysen hemma.

Just friends

         

Sommarplåga

Bara lyssna och njut! ;)




tack;)

Like my homie, my best friend

Värdo sommarlov utan sol och utan värme.
Men mys på böleäng ikväll med brasa och grejer alla fall. Kände typ 2 av 10 min visst det funka de med. Sen vart det stan och där fick man gratis pannkakor, bullar och kaffe av kyrkan, vem kan tacka nej? Inte så sugen på mat kan man säga.
Kände även ikväll att jag måste träna. Det var alldels för länge sist. Och nu när man snacka arvid så kände man verkligen att man måste träna;) Får ta mej en sväng förbi dansen i morgon och låna en sal och köra lite. Lite situps ska man väl orka. Det var ju inga igår så får väl ta duppelt i morgon.
Taggar stockholm som fan. Har dock inga pengar och är redan skylldig mamma 1000 spänn från göteborg så det känns lite tjärvt att fråga om man får låna mer pengar. Får jobba lite nån stans så man får ihop några tusen så man kan fara ner och shoppa lite plus ta nån klass. Det skulle verkligen vara hur roligt som helst, frågan är ju man vågar. Inte rikigt så bra att man bara kan fara ner och ta en klass sådär, ajaj får se vad som händer. Om inget kanske man ska hälsa på arvid och folk. Var länge sen man träffa kusinerna faktiskt.
Imorgon blir det firande med stort. Hela familjen plus mormor. Kanske inte världens roligaste. Men man måste ju gratta Susanna för att hon klarade av 12 år iskolan. Grattis.
Nu är jag verkligen upprörd på den fdär jävla internetaffären. Hur lång tid har det inet gått? typ 3 veckor sen jag beställde en jävla ipod och jag har inte fått nån än. Visst klarar jag med mobilen, men vill fortfarande ha en ipod, det är ju så nice.
Glömde säga att jag fick blommor av min fina bror i tisdags väldigt snällt av han. Fick också av pappa. Men det var fint av att tänka så långt. Jag undrar om jag gav han nått när han gick ut trean? Men ja, nått måste jag har gett han men vet fan inte vad..

For the night

Kan det blir bättre väder, tack.
Gjort lite nytta i dag. Städa rummet och grejer, inte dåligt. Vart dock ingen träning, fika istället det sög. Får i alla fall lön snart!:)
Sen vart det buss till evelina, lite nervöst vart det när vi skulle av eftersom ingen av oss rikigt visste. Men det funka ju i alla fall. Vart grillning och grejer. Kom hem med klotter i nacken, pannan och händerna. Jävla pennor!
Vill att det ska bli sommar på rikigt nu så man får känna av sommarlovet på riktigt.
Gillar även Evelinas bil. Eller musiken sk ajag väl säga egentligen. Måste få den där skivan så jävla skön.

This time

Ängtligen hemma från göteborg. Eller har varit hemma ett tag men inte pallat skriva för ens nu.
Det var faktiskt ganska trevligt, roligare än vad jag trodde att det skulle bli. Även lite bräns, men det är sånt man får ta.
Vann en sån här 2kg mjölk choklad på liseberg, så värt det. Har forfarande typ 10 kvar. Börjar bli lite less, får börja bjuda ut lite eller nått så jag blir av med dom. Orkar inte skriva nå mer vad som hände i gbg, men ja.
Inte mer grubbeskolan! Känns så jävla skönt, det är inte sant. Vädret kunde har varit bättre. Regn är inte det bästa skolavslutningsvädret. Men det var lite mysigt. Synd att det inte var så mycke folk på kvällen.
Kvällen slutade hos evelina. Med massa prat och så. Det var härligt. Väldigt surt att hon skulle upp så jävla tidigt, men sov en några timmar när jag kom hem också. For till dansen sen, fikade lite bulle. Måste verkligen träna. Det har gått alldels för lång tid sen sist. Får dra med mej sara, och köra lite. Måste även strecha och grejer.
Känns verkligen inte som om det är sommarlov, jag vet inte vad som gör det. Skulle nog tro vädret kanske. Kan inet heller fatta att jag inte ska gå med samma klass igen efter lovet. Kan bara inte fatta det. Har ändå gått i samma klass som dom i 6 år. Helt sjukt! Men det känns ändå inte som om jag kommer sakna dom, eller jo litegran, kommer jag nog sakna dom.
Ikväll blir det mys med freyja, var år sen vi sågs sist. Så det ska bli fun, fun.
Taggar verkligen stockholm, det spelar ingen roll om vi dansar eller inte. Bara vi åker ner. Det var för länge sen jag var där också. Har varit nära på att fara väldigt många gånger, men har aldrig blivit av, är för lat. Men nu i sommar då ska det bli av! Peppad så mycket!
Har inte städat mitt rum än. Evelina fick mej att inse att var mycket stökigare än vad jag tridde. Har inte packat upp från gbg heller, det kanske jag borde göra innan jag går iväg. Ajaj får se om jag orkar.
Men nu har freyjer kommit så det är väl bäst att jag går iväg ;)

Göteborg

En timme kvar tills det bär av till göteborg. Då taggar vi då! Känns underbart helt enkelt.
Kommer dock sakna er, ni får som sagt mer än gärna ringa i morgon!

Take a bow.

Sista vårkonserten någonsin. Känns lite sorgligt faktiskt.
I morgon bär det av till göteborg med natttåget.
Kommer sakna alla otroligt mycke, men ni får ta i för mej och sms:a ibland hur läget är och grejer så läser vi nog det där. Puss på er! Fan att jag missar den där workshopen.
Känner mej stressad måste skriva svenska grejen, packa och grejer. Får bli skrivarkväll inatt.
Det är bara att sms:a om det är nått eller ring, det är också mysigt.
Ha det så bra i umeå!

Here i am

Hade kul på carlshem med evelina och sara. Vi skratta åt typ inget, helt sönder. Men det var mysigt. Vart bara massa tjockheter. Inte så bra.
For till stan på lördagen med mammi, shoppade lite kläder och grejer. Gjorde inte så mycket mer på lördagen förutom att steka. ;)
Idag hängde jag med grefve på stan, sjukt varmt. Men mysigt. Köpte onödiga grejer, kanske måste lämna tillbaka så man har lite pengar till gbg, får se.
Har fortfarande inte packat eller skrivit uppsatsen. Eller har ialla fall skrivit litegran men ska nog ta bort det så det räknas inte...

RSS 2.0