Jag svär.

Hej!
Dålig uppdatering som vanligt, hehe. Ska nu försöka göra ett ärligt försök att styra upp bloggen.
Så, sist jag skrev här bodde jag hos syrran vid tekniska, vilket jag inte alls gör nu. Efter att ha bott där i en månad så flyttade jag till kransen för att göra Vanessa och Malin sällskap i dryga en månad. Åkte hem till Umeå under julen och rockade där. Vi jag var tillbaka så blev det att jobba några dagar äta nyårslunch med Malin och sedan ta farväl av henne. Hon och Vanessa åkte då till Olso för att förhoppningsvis tjäna ihop lite pengar. Men jag stannade kvar i underbara-stockholm och fick flytta in hos Världens bästa Tilda. 
Riktigt nice lägga som ligger i Mälarhöjden, plus att jag får spenadera ännu mer tid med Tilda och Hampus och de är verkligen inte fy skam.
För en och en halv vecka sedan så åkte dem jävlarna till Thailand, ( inte alls avis...) så nu får jag ta "över" Tildas roll här i höjden, hehe. Plus med de dock är att jag fick en helt ny garderob, Thank you honey!
 
Jobbar kvar på Buco Nero, trivs riktigt bra.Var lite jobbigt i början med alla konstiga namn och konstiga vanor(Var ju van med olles-rutiner) men så fort det var inlärt så var de bara att köra på. Har verkligen utvecklas där och de känns som att jag kommer kunna utvecklas ännu mer om jag vill. Personalen är jättegullig och hur snälla som helst, vi har blivit en liten familj och vi ser efter och tar hand om varandra. 
 
Annars så är de fortfarande snö kvar, vilket jag hatar. Men de börjar bli lite varmare här faktiskst, tror man kan ta fram vårjackan snart, (TA I TRÄ!) Blir mer och mer kär i staden, ju mer jag får uppleva. Älskar att få träffa nya människor och kunna gå på stan och inte känna igen varje jävla själ. Dock så är de fan många umebor här, ser dom överallt! Haha 
 
Så saknar jag Umeå? - Nej inte de minsta faktiskt.. Saknar jag människorna i Umeå? - Ja, och ni vet vilka ni är!
 
 

RSS 2.0