Say what you need to say

Har pengar på kontot igen. Och mycket pengar, känns fettskönt. Men har väl tänkte att spara lite, men vi får se hur det går. Det är ju inte riktigt så att jag är bäst på det där att spara, men ska fan göra ett försök nu! Får se hur länge de håller. Hoppas längre en två dagar i alla fall!

I morgon så kommer bror och hans familj hit. Det ska bli mysigt, det var alldels för länge sen man träffa dom. Men det känns som att jag borde ta reda på hur gamla barnen är. Är nog inte den bästa fastern. Men ska i alla fall köpa presenter till dom! Men jag taggar faktiskt! Har inte träffat dom sen förra sommaren? Kan det vara så länge sen? Herregud..
Så det blir inge göteborg för mig den här gången. Ingen större skada dock. Så nu tagar jag stockholm istället! För visst far vi, sara?

Annars så har jag städat mitt rum idag, kände att det var som dags. Insåg att syster min har nästan tagit med halva min garderob till stockholm. Eller så har jag varit duktig och tappat bort massa grejer. Skulle inte förvåna mig, om jag skulle vara ärlig.
Nu tycker jag att solen kan komma tillbaka på riktigt, tack!

The shape of thing to come

Kom hem från stugan och begav mig till dansen för att göra ordning tjejorna för tävlingdags. Och sen vart det torget för att kolla på det hela. Och dom kom trea inte alls illa! Och dom vann en mobil, kanske inte de bästa priset till två personer men ändå. Trea av nio stycken och dom var yngst. Även bara dom som dansa.
Sedan vart det tacobuffé på nattöppet med finellem. Helt okej. Gott med mat och bra sällskap, sitter aldrig fel.

Är för jävla trött, så borde egentligen så skulle jag gå och lägga mig nu. Men har tänkt att försöka se 2 and  a half men först i alla fall.
Morgondagen bjuder på sällskap av Nine! Får se vad vi hittar på för något busigt. Men det blir säkert awesome.

Peace up, A-town down!

I'm shakin

Idag har det varit en sån där dag när man typ inte orkar göra något alls egentligen. Har sett en massa oc och nu väntar tredje säsongen också.
Har även polisanmält min mobil, tror dock inte dom kommer hitta den. De är ju inte precis som att dom går runt och letar efter den, men man kan ju alltid hoppas. Ska även ringa halebop och se om man kan spärra kortet utan att ha mobilen bredvid sig. Om man skulle göra de på deras hemsida så skickades lösenordet till mobilen, mindre lyckat med tanke på att den är borta.
Jag hoppas även på bättre väder! Svensksommar är inte de bästa. Men det kanske bli götet nästa vecka. Men har ingen större kärlek till just Göteborg. Vi får se, vi får se. Men nästa vecka så kommer det besök från götet däremot. Inte illa alls. För länge sen sist. Så det ser jag fram emot, det ska bli awesome.

You got to love the summer people

Ja, nu var det ett tag sen sist jag skrev. Men har som inte känt nå större behov av att skriva eller vad man ska säga. Kan väl också skylla på att jag inte har haft tid.
Men just nu sitter jag i stugan och där kan amn inte göra allt för mycket på kvällarna. Det står typ mellan datorn och tvn och ikväll blev det datorn, hehe.
Min mor och far har kommit hem från grekland och dom är brunare än brunast i alla fall min mor. Det är sådär lite äckligt att kolla på henne. Men hon lagar i alla fall god mat och tar hem fina presenter till mig, och det gillas.
I veckan så blir det att vara ute i stugan, kanske åker in till stan om jag blir allt för less eller om det blir grillning och de hoppas jag på om det blir bra väder i alla fall. Börjar som få lite ångest nu. Det känns som att sommar börjar ta slut och jag har ännu inte varit i stockis. Det var ju som mitt ända mål med sommar; att besöka huvudstaden. Och det vore så som väldigt fail om jag misslyckas med mitt ända mål. Men har halva augusti på mig så jag borde nog komma dit på något sätt. 

Grattis på namnsdagen, Sara!

RSS 2.0