Stockholm.

Är hemkommen efter en helg i underbara Stcokholm.
Gick på staden med min mor, vi gick på NK och vi gjorde massa roliga saker bland annat åt världens godaste räkmacka.
Sedan blev jag en tröja rikare och 600 kr fattigare men det var det värt det, hoppas jag.

På kvällen efter några glas vin med mamma och en god middag med kusinerna gick vi hela släkten och kollade på Susanna som hade sin slutföreställning. På sista nummret blev jag alldeles gråtfärdig. Hon var så jävla bra. Kan ni fatta att jag har en syster som är proffsdansare om två dagar?! Hon är absolut den bästa syster och hon förtjänar det bästa!


You're all here for the very same reason

Slututställning i morgon, fotning på torsdag, nkbprov på fredag, stockholm på lördag, portfolio in på söndag.
Hur fan ska jag hinna med allt detta? Och det bästa är att det är inte slut efter detta heller.

Just nu i högtalarna:
Anna Nalick – Breathe (2 AM)

K-l-ä-d-p-r-o-b-l-e-m

Vad är det för väder ute? Först är det värsta sommarvärme och soler lyser som bara den. 5 minuter efter så spöregnar det? Hur fan ska man klä sig för att man ska vara klädd till båda väderskicken. Detta har blivit ett stort problem för mig. Men tillslut valde jag skinnjackan. Detta var faktiskt ett ganska bra val, detta är något som jag rekomenderar stark till alla som har samma problem som jag. (Och ni som då äger en skinnjacka!)

It feels bad now, but its gonna get better

Du kommer klara det här, jag vet det. Du är så mycket starkare än vad du tror. Ge inte upp.

Sol och ett regnmoln.

Då var denna helg slut.
I fredags blev det mys på haga, alldeles för länge sen jag var där. Det var som nästan att jag inte kände igen mig i lägenheten. Fick gå hem med en full lukas i alla fall, alltid lika spännande.
I lördags så blev det tvtittande och inte pluggning. Inte världens bästa lördagkväll, men ganska behövande för mig själv.
Idag blev det hårdarbete. Åkte ut till Rovögern för att sedan åka till Lukas mamma för att sy min klänning. Fick en väska på köpet, som jag star funderar på att ha till balen.
Men ni blir det att titta på Big Brother.
Peace!

Benen på ryggen

Sticker iväg och fotar lite på bettnäs. Är faktiskt taggad, tro det ej. Hoppas att solen håller sig och framför alt värmen!
I morgon blir det att titta på finsyter på skolan för sedan åka hem och åka tillbaka till skolan för återigen kolla på syster. Längtar så! Kanske kan få några fina bilder också, vi hoppas!

Alla som vill är välkomna att titta på "En som Vi", en föreställning av Balettakademin i Stockholm, i Valhalla, Midgård 19.30. 50 kr för barn och studerande. 100 kr för vuxna.

I said it because i can

Äntligen är PA100 över och det skulle firas med god middag med klassen och "en eller två öl". Kvällen slutade med att jag befann mig på dansgolvet på 5ive med min bästa brudar istället. Men inte var det något sämre inte!
Gick upp tidigt för att jobba och tjäna pengar, NICE. Nu väntar jag på frej ska komma så jag kan få någon mat någon gång!

Uppdateringen

Kan inte klara mig utan pa100 en enda dag så då kör vi igen! PARTY.

ps. Pa100 och jag är ej goda vänner.

Valborg

Hade en jättetrevligt valborg. God mat och helt underbara människor runt om mig, precis som de ska vara på valborg, är hel nöjd!
Vaknade i morse och huvudvärken var med dock inte så överdrivet, det kändes nästan skönt. De blev som en andledning att ligga i sängen en större del av dagen men sprang och köpte pizza för att höja humöret senare.
Lär behövas till pluggningen senare!

RSS 2.0