Höll på att glömma...

Jag tror visst att det är någon som har namnsdag idag. Så det är bara att säga grattis till:

FRIDA INGEBORG BORGHILD KATARINA LODELL!!

Lucky

En härlig dag idag. Solen var framme och de var väldans varmt. Synd att de bestämde sig för att det skulle blåsa också. Men mp1a hade ledig, (i alla fall dom bra, och de är de är som räknas, haha)
Dagen började med att Freyja kom förbi och vi gick ner till stan. Kollade om jag hade fått lön, men det räckte inte att både jag och freyja höll tummar. Det var tomt på mitt konto. Fuck no. Vill ha mina pengar!
Men vi gick till catarainas och åt lunch ute, bara härligt. Älskar verklien sommar. Eller ja vår är de väl nu. Vi hängde en stund på stan innan vi gick ner till dansskolan.  Där mötte vi LindaMarie. Freyja köpte sin mjukisbyxor. Vi veck kanske tre program men sen fick jag min present. Finfina skorna och finfina halsbandet. Min egna sol. Perfekt. Thank you baby.
Jag och Freyja fortsatte våran stadsvandring? Tills jag gick hem och satte mig på balkongen och njöt av solen. Lovely.
Sedan så for jag upp till Ålidhem och umgick med dom två som ska bort snart. Towie och Freyja som dom också är kallade. Men det var trevligt.
Just nu taggar jag bara helg, sol och yran. Love it!
Kom igen, jag vet att du är stark. Finns här. Love you.

You're my sunshine

You with the sad eyes
don't be discouraged
oh I realize
it's hard to take courage
in a world full of people
you can lose sight of it all
and the darkness inside you
can make you fell so small

But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow

Show me a smile then
don't be unhappy, can't remember
when I last saw you laughing
if this world makes you crazy
and you've taken all you can bear
you call me up
because you know I'll be there

And I'll see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow

Kind of miss it.

Hade en lektion, datakunskap. Inte den mest värda eller roligaste lektionen, men jag for dit. Närvaro är inget jag kan få för mycket av. Kände mig värsta duktigt med tanke på att jag vaknade halv tio och börjar fem i. Att jag som orkade skynda mig dit för en lektion,
Hur som helst for hem efter de och gjorde ingeting ett tag. Sara ringde med en skrämmande röst och sa att hon och Lindamarie ville ha hjälp att bära ner allt från fiket. Skrattade lite för mig själv och begav mig dit. Tungt som fan var det kan jag meddela. Vet de fan hur dom har fått upp allt dit från början. Och att de behövdes fyra stycken för att bära en kaffemaskin, det kan ju inte stämma. Tur nog kom vi på en smart idé på att tömma vattnet. Sen så klara jag och sara det där hur bra som helst med våran bra teknik. Vi borde satsa och bli rika!
Kom lagom hem för min tvätttid. Så nu ska jag ska gå och hämta det sista sen så är alla mina kläder rena. Tiptop!

Sunshine, baby

Helgen har varit så underbar kan jag berätta.
Det hela började med att skolveckan vart kort. Bara tisdag och halva onsdag. Hur bra kändes inte de på en skala?
På fredagen så vart det att åka och kolla på en ny mobil. Och den kommer på fredag. Så nu taggar jag jävel. Är fucking less på min fula gula noika just nu. Gillar den inte alls, nog för jag aldrig har gjort det men ja. Efter det så tog jag cyklen upp till berghem och där gjordes de ordning för födelsedags firande för mig och Ellem. Vid halv sex så hade våra gäster gått på skattjakt och var något purkna, men som tur var gick det över väldigt fort när dom hade fått i sig lite av bålen, som jag och ellem slängde ihop. Supergod! Hur som helst så vart det en trevlig kväll med grillning, kortspel och massa prat och fina bilder.
Lördagen började väl kanske inte jättebra. Det började spöregna jag fbegav mig in till stan. Kände kanske inte jättestor tagg på att dansa på scen just då. Men som tur var så sluta det och det vart uppehåll fram tills kvällen. När jag hade kommit fram till dansen så möttes jag av massa grattis och kramar. Sen vid halv fyra stod vi allihop på kulturnattas kanske sämsta scen. Ja, den var i alla fall inte att leka med. Själv dansen gick väl inte sådär jättebra för min del heller. Men det var inte så jättemycket folk, tur de. Efter dansadet vart det att skynda sig hem och ta en snabbdusch och göra sig i ordning för att äta gomiddag hemma hos Frida med massa mysigt folk. Fick också en present av frida. Bara bra! Vi satte oss i en park och myste. Fick även sällskap av ett antal folk. Efter ett tag så cykla vi ner till stan. Där vi träffa ännu mer folk. Och lyssnade på lite musik. Kan tycka att det var lite dåligt med bra musik. Vet även några som håller med mig. så nästa år så hoppas vi bara på bättre.
Hur som helst så hade jag en väldig trevlig kväll med folket. Så det är väl bara att tack alla dom som gjorde min kväll till den bästa på länge!
Idag, söndag. Jag vakande vid halv elva av solen i ansitket. Gick upp och hade lite smått ont i huvudet. Följde med mor min till ica maxi. Sen så vart det städning av rummet. Kan säga att det behövdes. Har varit varit duktig och gjort min ajävla listor. Nu är det bara en kvar. Yey.

Have some fun

Nu är det bara sällskapet som inväntas och sen så blir det grillning på hög nivå! Det är perfekt väder, eller ja nästan. Det kunde ha fått vara lite mer värme ute så skulle det ha varit helt perfekt, fast åt andra sidan så kan man ju inte få allt man vill ha. Men solen är i alla fall framme och det känns bra.

I could hold you

Dagen började mindre med ett nationella prov i matte som inte kunde ha gått så mycket sämre. Men jag gjorde det i alla fall. Men med tanke på att min dag inte började bra alls så vart den bara bättre och bättre. Fick ledigt från datakunskapen och det vart tårta på elvatiden. Håll ett tal på svenskan som gick hyffsat bra. Det vart kort och lite soling på dansen sedan. Efter jag kom hem så cyklade en vilsen elink till bäcklunds och hämtade upp frida. Sedan så for vi till grubbe var fett tidiga med tanke på att klockan var sex när vi var där och grubberevyn börjar sju. Men vi satte oss på en bänk och efter kanske en kvart så kommer fridas pappa förbi och bjuder oss på en pizza. Bara nice. Man kan ju inte göra så mycket mer än att se glad ut och tacka så mycket. Fett gott var det i alla fall. Sedan så vart det grubbeskolan alua för att se grubberevyn "sändning pågår" Helt okej och nu taggar jag nattinen i morgon! Det ska mest bli roligt att få träffa lite folk som jag har hört ska komma! Party säger jag bara.
Och det är även bara en skoldag kvar på denna vecka. Love it. Älskar långhelger.
Vissa far då till stockis, önskar verkligen att jag kunde följa med. Visst ingen vikrigt stoppar mig egentligen. Men det kändes som fel att fara nu, just den här helgen. Det går som inte bara. Men det skulle som har varit nice att få vara lite i fina stockholm på födelsedagen.
Nu ska jag gissa att det blir sömn för mig. Har varit trött hela dagen. Sov för lite, som vanligt. Inget jag rekomenderar till folket.


A simle is a amazing

Du har så rätt. Ingen kan rymma från sina problem. Men om man inte hittar någon enegri så finns det inte så mycket mer att göra än att försöka rymma. Det kanske kan funka i alla fall, det är nästan så att jag vill att det ska funka.
Hur som helst så har jag haft den bästa helgen på länge. Den har dock varit väldigt lång. Men helt klart värd. All denna stress är som värd den där helgen. Fett med nice. Jag kan väl säga att själva dansen inte var det bästa jag gjorde. Men det är bara så jävla roligt att stå på scen det är helt sjukt. Love it, oh yes i do.
Nu blir det bara två dagars skolvecka för mig. Älskar lång helg. På onsdag blir det grubberevyn och sen blir det grillparty på fredag. Födelsedag och kulturnatta på lördag. Så den här helgen kan ju inte bli så mycket mer än jälvigt nice!
Har nu bestämt mig för vad jag ska köpa till solen min. Frågan är ju bara när jag ska bege mig till stan. Är jävligt less på staden nu i huvudtaget. Behöver som paus från den och inte bara från själva stan och hela staden Umeå samt några få människor som ska vara bråkiga.

Baby, seasons change but people don't

Just shit

Det var länge sen jag var vaken så här tidigt på en söndag. Har kanske sovit 5 timmar i natt. Inte jätte bra eftersom jag skulle behöva välidgt mycket enegri idag då. Men det ska nog gå det här också.
Så sista dagen på idun. Det känns alltid lite sorligt, men samtidigt är det så jälva roligt att vara där så det är inget man tänker på sådärjätte mycket.
Det kommer som kännas tomt sen, men som tur är så kommer det tillbaka så det är ok.
Nej men nu ska jag gitta till idun och öta upp lite coolt folk för att sen kanske kunna läramig danserna som inte riktigt än sitter. Ja ibland eller rättasre sagt ofta är man ganska dålig på komma ihåg eller på att kunna danserna. Men dom ska sitta, i alla fall till den sista föreställningen. Punkt slut.
Peace out mannen, vi ses på idun!

My long lost love

Jag känner bara hur trött man egentligen är just nu. Fast jag måste verkligen fixa typ 1000 grejer innan det blir sängen för elink.
Kan inte fatta att det är fredag i morgon och sen är det föreställningar. Det är helt sjukt. Känner som ingen vidare tagg heller. Kan ha något med att jag inte kan en enda dans, och det finns ingen tid för att öva heller. Känner endast stressen och pressen. Men taggen brukar komma kvällen innan så det är ju faktistk i morgon. Får hoppas på det. Det är ju faktiskt en av dom roligaste grejerna jag gör på året. Så nog ska det alltid bli kul.
Det känns ändå skönt att reklamtjafset är redovisat och det gick ändå hyfsat bra för gruppsex. Så nu är det bara ett få tal grejer kvar i skolan. Men det är ju redan bestämt när dom ska göras. Så det kommer gå super det där.
Kan fortfarande inte bara släppa det. Jag vet att jag borde ha gått vidare för länge länge sen. Men asså det går inte. Inte när du tjatar om det och sen inte låsas som någonting. Blir allmänt less på dig och på hela grejen. Kan du bestämma dig? För för mig spelar det fan ingen roll längre. Bara du säger till mig så jag vet. Orkar inte med att det ska ta en massa enegri heller, helt onödigt. Som min vän och jag skulle säga. Fuck livet.
Jag borde ta och käka något också innan jag går och lägger mig. Jag känner hur magen bara skriker efter mat. Inte den skönaste känslan inte. Men först blir det att se till så att alla kläder är där dom ska vara.Och att dom kläder som ska med i morgon är i väskan osv. Som sagt typ 1000 grejer att göra, så det är väl bäst att sätta igång antar jag.

I run away but I can't let go

Är för jävla trött, men har grejer att göra innan det ska sovas. 1.Försöka få nå ordning på mitt rum. 2.Se oth 3. Kanske även ska kolal igenom matten kan vara rätt så bra eftersom jag har mattenationella i morgon. 25 äver 8. Vilket gör så att jag missar mina enda sovmorgon på hela veckan. Aja, jag antar att sånt är livet.
Känner att tiden inte riktigt räcker till. Har verkligen massvis att göra men noll tid att gröa den på. Det är nästan så att jag inte vet vart jag ska ta vägen längre.
Orkar inte ha det så här längre. Mår inge bra av det alls. Det tar för mycket enegri specillt när jag vet hur bra det kan vara också. Det gör för ont att se dig som du är nu. Och nu, nu när det är så här. Så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Vågar inte chansa heller, med tanke på hur fel det kan bli. Usch, nej. Det orkar jag inte ens gå in på. Varför kan det inte bara vara bra? I miss you.
Forever and almost always


I just keep go round and round

Kan börja känna den här pressen som man alltid känner den här tiden på året. Det blir som för mycket av allt och till slut så blir det bara för mycket. Allt går inte att hålla i huvudet. Plus att hålla humöret uppe samtidigt. Usch nej det går inte. Försöker att inte bara tänka på det dåliga och gå vidare. Men det är så mycket svårare än vad folk säger att det är. Och det är så mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Det är ju som ändå en stor grej. Men om alla andra kan släppa det så kan jag väl också släppa det, right?
Måste även införskaffa mig en ny mobil. Det går inte längre än att ha den där, fettless på den. Plus att mina pengar bara rinner bort från mig. Det är fan inte okej. Försig så är det mitten av maj. Kan bara säga att majmånad har fan gått snabbt. Det känns som att det var igår jag fick min lön. Med tanke på vad jag har mitt konto så är det ganska tydligt att det inte var så. Haha, skum tjej.

Jag kan ju passa på att säga lycka till Karin i morgon. Jag hejjar på dig!
 

En helt vanlig månad

Sitter på skolan försöker jobba med reklamtjafset. Ska snart gå och limma. Känner det är som min grej, kanske. Vad vet jag, inte mycket skulle jag säga.
Har haft ont i huvudet ända sen jag vakna och det vart då fan inte bättre av att en viss "bröstis" slog mig i huvudet heller... Det är bara måndag idag och är redan less på att det är vecka och skola. Det känns väl inte sådär jättebra. Men den här veckan ska nog rulla på också. Dem alla andra veckorna i mitt liv har ju som gjort det. Så varför skulle denna vecka inte göra det?
Kom även på att jag har nationella i matte på onsdag. Visst det är matte A men jag kan nog ändå säga hej till ett ig. det känns lite kört för min del. Och även det på min ända sovmorgon, så det gör saken lite mer surt helt klart. 
Nej nu är det åter to school. Peace out!

Why is the world so bad to us, when i know it could be so good.

Det kommer nog inte vara någon som orkar läsa alla mina konstiga tankar. Men here it goes:

Jag har inget att säga. Är bara chokad. Helt tom på ord egentligen. Det finns inget som förklarar något längre. Har bara för många frågor i huvudet just nu.
Har under en längre tid trott att det alltid ska finnas en anledning till varför allt händer. Har också trott att man mår som man förtjänar. Men varför mår då så jävla många fina människor dåligt? Varför får inte dom också må bra?

Det gör ont att se när bra och fina människor mår dålig. Men vad du än gör, känn dig aldrig ensam. För ensam är en sak du aldrig kommer vara. Jag vet att det är jobbigt just nu. Men finns alltid där för dig vad det än är. Vad du än behöver, när du än behöver det.
Låt inte andra personer stå ivägen för att du ska må bra. Låt inte andra personer trycka ner dig. Va så stark som jag vet att du är. Var inte rädd för att göra ett beslut. Våga tro på dig själv.

Många säger att man mår efter hur sin inställning är. Men då är frågan, vem fan vill må dåligt? För vem är så dum att man har en dålig inställning för att må dåligt? Känner många med en dålig inställning som ändå mår hyffsat bra. 
Jag tror nog inte att det sitter i inställningen. Visst det kanske hjälper att må bättre om man har en positiv inställning. Och att man tänker nu ska jag fan må bra och vara glad. Men det är ju ofta att man tänker så när man mår dåligt. Så jag vet inte om jag kan tro på det där. Kanske det är därför det inte funkar på mig. Jag tror däremot på att vissa människor är bättre på att vissa hur man mår än vissa. Och vissa är bra på att fejka hur man mår. Att när man mår dåligt så visar man att man mår bra. För att slippa ta skiten. Eller för att slippa tänka på hur man mår egentligen. Och visst det kan vara väligt skönt men samtidigt om man gör det så blir saken mycket mycket värre när man väl ska ta ta i det. Då är det som att man måste gå tillbaka från början och tänka efter så noga. För om man som "visar" att man mår dåligt. Så är det lättare att gå och tänka på det. Där med så kanske man hittar en lösning lite fortare och då mår man bättre fortare också. Men jag ska egentligen betona kanske. För det är aldrig något som är säkert i denna värld. Lite synd det.

Jag har också hört att folk säger men hon/han mår ju dåligt i onödan. Kan man må dåligt i onödan? Det måste ju vara något som gör att personen mår dålig. Och då är det väl inte onödigt? Om det tar så mycket på en person så det gör så att personens humör blir dåligt. Visst jag kan hålla med om att vissa människor kanske överdriver och gör det till en stor grej och då kanske det är "onödigt".
Och sen finns det dom människorna som vet precis vad som ska göra för att må bättre. Men inte vågar göra det för dom är rädda för att såra sig själv eller andra. Eller att det bara ska gå fel. Men då skulle jag vilja säga så här. (Och jag vet att jag inte ska säga något egentligen, men tyst nu) Varför inte ta det "steget" och se vad som händer? Eftersom ni mår dåligt av att inte göra det? För då har man i alla fall testat. För nu kan ni gå runt och tänka vad skulle hända om jag tog det där "steget". Och om ni tar det så vet ni precis vad som har hänt. Våga ta chanser. Även om det blir fel så har ni i alla fall vågat gå så långt att ni tog steget. Och om det nu vart fel så får du/vi hitta en ny lösning som är den rätta. För det ska finnas, det finns en bra lösning till allt. Även fast om man inte alltid ser den på en gång. Någon stans där ute finns den. Det handlar egentligen bara om att hitta den. Och det tar längre tid för vissa än för andra. Men alla kommer hitta den tillslut.

Är less på att det alltid, vart man än går finns folk som ljuger. Även om man ljuger för att inte skada eller såra någon. För det kommer alltid fram. För då när man har fått reda på att dom har ljugit så blir man ännu mer arg, ledsen och besviken. Och det finns ingen värre blandning än dom tre tillsammans. Plus hur ska man kunna veta att ni talar sanningen när vi väl gör det eftersom ni bara kan ljuga om det också? Man brukar ju som säga att lönger är för dom som inte vågar vara själv själva. För dom som inte vågar säga vad dom egentligen tycker och tänker om saker. Och om ni inte vågar säga det. Så är det så mycket bättre att ni bara är tysta och nickar. Men till slut så kommer ni till en situation när ni måste säga vad ni tänker och tycker. Och snälla vad ni än gör så ljug inte. För jag lovar det kommer bli så mycket sämre av det. Även fast ni sårar någon om ni säger saningen.

Egentligen så ska man egentligen inte sätta några krav på någon. Det kommer alltid någon gång när en människa sviker än. Och om man inte har några krav på någon så kan dom inte svika än. Fast vet dock inte hur bra det är egentligen. Man kanske kan börja med att inte ha så höga krav. Och se hur det går. 
Jag vill tro att vänskap är  till för att man ska kunna ge och ta emot. Och då menar jag inte typ presenter eller jo visst det också. Men jag menar mest sånt som omtänksamhet, funderingar, tankar, tryggsamhet, förstålse och kärlek. Men vad gör man om det är bara en person som tar och tar och aldrig ger? Är den inte värd den enegrin då? Ska man sluta att ge då också, eftersom man inte får något tillbaka. Men det kan ju egentligen bara innebära en sak att man kommer tappa kontakten helt med denna människa. Men eftersom man ger även fast man inte får något tillbaka så måste ju den person på något sätt betydda mycket för en, varför annars stå ut med det? Och sen finns det väl olika tankar på hur mycket man orkar lägga ner på den andra personen, men det är helt en annan grej.

Det är också det här att visa personer att man gillar dom. Jag vet måna personer som har svårt med det. Även jag. Det är som att man glömmer bort att visa att man verkligen gillar dom och uppskattar dom. Vilket kan leda till missförståndelser och grejer som inte alls är roliga. Det krävs inte mycket för att visa att man tycker om en männsika. Det kan vara en kram eller bara ett leende. Det är allt. Man behöver egentligen inga ord.

Jag har ingen aning vad jag ville säga med det här, men ja.


Solsken i regnet.

Okej, fine nu har du sagt hur du tycker om saker och ting. Så vad nu? Vad vill du att jag ska säga? Ska jag tycka synd om dig? Ska jag säga att allt kommer bli bra, även fast jag vet att det kommer bli ett helvete. Jag tänker då fan inte ljuga. Jag vet inte hur jag känner längre. Vet inte ens om jag kan lita på det du säger. För i morgon så kan det lika gärna vara så att allt är okej och att inget har hänt. Du är väldigt bra på det här med dubbla budskap. Det är det som gör det så svårt att lita på dig. Att man lägger ner enegri på dig och sen nästa dag så får man inte ens ett hej. Det känns ju verkligen underbart eller inte alls. Man skulle kunna säga att allt är ett fucking skämt, som min kära vän LisaM skulle säga.
Har för mycket i huvudet så det blir alldels jobbigt att tänka. För mycket i skolan, dansen och allt annat skit. Känner mig mer och mer svag för varje timme som går. Och jag vet att jag har sagt att jag ska skärpa mig, men det går inte. Det går inte att släppa allt och bara gå vidare. Även fast det just precis det jag vill göra just nu.

coolflicka som ingen vet vem det ä har bloggat åt emoelin pece out ma man

dagen gryr mot sitt slut. men inte är jag ledsen för det inte. jag är en sån positv människa emoelin kan gå och lägga sig och tänka på nåt trevligt om hon nu kan det? tror dock inte det hon är ju aningen konstig. nog om henne

jarunnnn har varit kaxigare än fan själv idag jag har varit hjälplig och klippt biljetter som hon får betaltför men istället surar hon i hop och klagar på att jag stökar ner. men jag busa till det lite och la en avgådd gummisnodd i hennes hår. sen lurade jag henne att den va kvar fast den hade fallt av. hon trodde mig. hehe jag är en sån plansmidare

nej nu kom karin och brölt av mig och jag kommer inte på vad jag ska skriva lagomt less.

elin kallar hon bra ko låte rätt nu ska jag ner och hiphoppa have a nice day motherfuckers- lika bra att va ärlig hoppas ni får en lika "cool'" emodag som elin har ///////////ANONYM

Like you said, one step at the time

Nej nu är det verkligen dags att skärpa sig på riktigt. Nu finns det inte ens någon mening till det längre. Eller har jag missat något? Less på att det alltid ska vara något som tar emot. Som något som står i vägen så jävla mycket, så att det tillochmed gör ont. Så att det blir mer trasigt på insidan.
Jag ska inte klaga egentligen, i guess. Ska egentligen inte sura till, men det är svårt att det inte göra det i vissa stunder. Men om man skulle tänka till på riktigt någon gång så ska man helst låta bli. Så nu, elin skärp dig.
What's up with the fuckin rain? Det är fan inte okej. Hade förberätt mig på sol idag. För det var det när jag begav mig till skolan i morse. Men icke, nu när jag skulle cykla hem så spöregnade det. Och jag som hade cykeln, kan tycka att det var lite jobbigt. Hatar att cykla i regn. Regn är bara mysigt när man är inne och kan som typ se film eller något. Då är det okej med regn, men annars inte alls.


Why can't i just move along?

Jag som sa att ny månad = ny start.
Men inte fan vart det så. Orkar inte, varför ska det vara så svårt? Jag som inte skulle bry mig. Men hur kan jag inte bry mig när det är precis framför varje sekund av mitt liv. Sen så skulle jag även ta det där steget. Men den drömmen kommer bara allt och allt längre bort. Det är ju inte ens en tanke i mitt huvud. Jag vågar inte ens gå så långt. Och hur ska jag då kunna sätta ord det. Hur ska jag kunna sätta ord på allt de här hela.
Det är som en mardröm som det inte går att vakna upp ur. Den tar aldrig slut. Men det måste ju finnas ett slut, eller? För om det finns en början är så det mest troligast att det finns ett slut också. Eller nej egentligen inte. Men vill som tycka det. Och vill att det ska komma nu. Det har som gått överstyr. Om det är typ det ända man kan tänka på, så kan det inte vara bra.
Jag kan känna att jag egentlien borde bara släppa allt. Inte bry mig om vad någon tycker och göra precis som jag vill. Inte bry mig om någon kommer bli sårad.  Men hur kan man inte göra det? Eftersom jag vet hur jävla ont det gör själv. Så skulle jag aldrig kunna såra en människa med flit. Det spelar ingen roll hur mycket jag ogillar den eller hatar personen.
Men det skulle vara skönt om du bara kunde försvinna ett tag. Bort från mig och bort från världen. Så kunde jag i alla fall tänka klart. Det skulle nog vara nyttigt.
Det är jävligt tur att det finns ett antal personer som jag verkligen älskar. Ni som gör min dag. 

Stay true

Typ ändå värsta bra söndagen. Den började väldigt segt dock. Men det är väl lite så söndagar ska vara ändå litegran typ. Men efter ett tag så tog jag mig till dansskolan och hängde med det folket ett tag. Sedan bar det av till Olle's för mig och Ellem. Riktigt god mat och trevligt sällskap. Alltid en bra kombo, tyck jag. Synd att det var lite kallt dock. Vill ju som att det ska vara sådär varmt så man kan sitta ute och inte frysa. Fast om man tänker efter så är det ändå bara början av maj, så det kommer nog.
Dock när jag kom hem så bestämde jag mig för att ta på mig mer kläder och ta en prommis. Och det var helt okej. Få andas lite och så.

Dry your eyes

Första maj. En ny månad. Gillar maj månad. Jag och Ellem fyller ju år. Kulturnatta, brännbollsyran, dansföreställningarna kommer snart. Plus att det är vår och nästan sommar. Så det är inget fel på majmånad alls. Love it. Valborg var ju bara trevligt. Inget fel det heller kan jag lova. Mycket som var roligt osv.

Hade ju som sagt tänkt att styra upp det här nu. Nu på en gång, nej men nästan. Det känns som bra. Men frågan är ju hur länge det kommer göra det. och det är just därför jag tänker styra upp det här nu. Det skulle vara så jävla skönt att få det uppstyrt och att det kunde hålla sig till det också. Men den riktiga frågan är ju egentligen vart fan ska jag börja. Det finns så mycket att som välja på. Borde kanske börja med det minsta. Fast ändå det som tynger mig mest. Ja det låter fan bra det där. Nu fan ska det bli ändring i livet mitt. Det känns ändå skönt på något sätt. Mitt mål kan jag säga är väl att egentligen leva nuet. Se det positiva i saker. Ta vara på dom människorna jag har runt om mig. Försöka hjälpa dom människorna som behöver och vill ha hjälp. Att vara en bra vän. Inte lägga mig i någon skit som jag inte behöver. Sluta upp med allt det där dåliga, onödiga. Våga ta det där steget, som jag aldrig har våga tagit. Våga vara mig själv i alla stunder. Inte vara rädd för mig själv. Typ ta bättre hand om mig själv i huvudtaget. Och att vara som glad och typ nöjd hela tiden. Det kanske är lite omöjligt. Men det är lika bra att sätta höga mål. Och om jag skulle lyckas nå det en dag, så skulle det verkligen äga.  Nu går jag bara hoppas på att jag orkar hålla fast vid det här hela vägen ut. Men jag vill som så gärna tro det. Der borde gå. Som en ång för alltid. Sen så slipper jag att detta skit. Jag vill, jag vill, jag vill.

I morgon blir det i alla fall jobb som vanligt och även lite städning. Jag vet inte riktigt vad kvällen erbjuder än. Det får jag som se då. Just nu så skulle jag tro att det blir sängen för mig. Jag fick inte för många timmars sömn igårnatt.

RSS 2.0