Det nya året har börjat

Känns som att de är dags för en uppdatering, lite för längesen jag blogga sist..
Får se, vad har hänt sen sist egentligen?

Har äntligen fått flytta till min alldeles egna lägenhet, trivs hur bra som helst här på tegsidan, kopralsvägen var inte så dum, har ju dessutom världens bästa granne så! Nu är det bara soffan och tvn som saknas sen då jävlar!! Ska få tapetsera om också så de känns bra.

Har också fått jobb på Olles och har aldrig trivs så bra som jag gör där på något jobb. Sjukt sköna människor och de där med att kliva upp på morgonen har aldrig varit min grej så att jobba natt passar mig perfekt!

Har också bestämt mig för att starta det nya livet, börja träna regelbundet, äta bättre och nyttigare mat. Än så länge så går det bra,( om man räknar bort chipspåsen i fredags hihi)

Veckan för mig:
Måndag - jobb på kvarken
Tisdag - försöka fixa lite smågrejer till lägenhet och sushi middag med fina Lodell
Onsdag - försöka dra med Camilla på bodypump, jobb på Olles
Torsdag - dö av träningsvärk och trötthet
Fredag - jobb på Olles
Lördag - fika med Grefve?, jobb på Olles
Söndag - ligga i sängen hela dagen..


Know what i'm about

Väntar på att min hyresvärd ska ringa och säga att jag kan komma och hämta nyckeln. Hallen är proppfull med massa påsar och väskor som är fyllda av kläder, skor och köksgrejer. Bredvid väskorna och påsarna står de få möbler jag har inhandlat.
Kan inte riktigt hjälpa att jag känner en extrem tagg men att jag även är lite nervös. Men de är så det ska vara. Plus att jag får ju faktiskt den bästa grannen!

RSS 2.0