Just a day

Solen skiner och det är varmt ute och är galet glad. Bara bra grejer. Love it. Och jag taggar tillcohmed valborgg. Och jag berätta att det var väldigt länge sen jag gjorde det. Men det känns som att det kommer bli roligt. Det är ju faktistk bara gött folk som ska vara med. Så det kommer nog blir supeer.
Nej nu ska jag börja röra på mig så jag kanske kommer in till staden så småningom.
See yah. Peace out mannen!


Gives you hell

Det känns jävligt skönt att få långhelg. Två hela dagar längre. Wiho! Nej men det känns jävligt skönt. Ska försöka styra upp livet under denna helg. Får se hur det går. Undra hur många gånger man har sagt så egentligen? Men nu har det gått för långt känner jag. Om jag sjunker så långt, då har något gått fel. Det är fan inte okej. Det känns som att vakna på fel sida varje dag.
Jag tänker inte skriva något namn i denna blogg, så nu får du gissa moa, sorry. Jag vet inte varför jag stör mig på dig. Men jag har som alltid gjort det och kommer nog ändå alltid göra. Det finns nog inget du kan göra så att jag kommer gilla dig mera. Du har som sjunkit så lågt man kan göra och det spelar ingen roll vad dina ursäkter är, fast samtidigt så vill jag ge dig en till chans. Men jag vet fan om du är värd det. Jag vill som tro det, men just nu är det jääävligt långt borta.
Jag borde nog gå och sova nu istället för att sitta här och klaga på livet mitt.


The fucking rain

Vill bara gå hem, men eftersom att det regnar så väljer jag att stanna inne. Men jag, josefine och freyja är väldigt duktiga som gör det vi ska göra på datakunskapen. Har egentlien inget mer än att skriva än att jag hatar när det regnar!


Happiness

Frågan är ju vad som hände med solen? Jag väntar fortfarande på den. Inte okej.
Är jävligt trött just nu, så jag skulle gissa att det blir sängen om några snabba minuter.
Hur som helst, snart är den här måndagen över, vilket känns bara bra. Gillar inte måndagar och inte när det regnar heller så det var inte bästa blandningen jag kunde få när jag vaknade i morse.
Skolan var väl inte heller jättelyckad. Extra matte på sluet är bara drygt. Vet inte varför jag tacka ja till det. Man borde kunna få gå när man vill. Då skulle jag nog aldrig gå, men ja. Jag okrar inte bry mig så jättemycket, Om jag ska vara helt ärlig.
När jag kom till dansskolan så hittade jag ett födelsedagsbarn, 20 år Jorunn, grattis! Och vissa andra gick och busade och grejer. Som sagt det händer alltid något coolt där.


Do you hear me,
I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky oh my, baby I'm trying
-
Hallå, vad hände med den egentligen?

Hahahahaaaha!

Sitter på skolan och klockan är kvart i elva. Hade hoppats på att klockan skulle vara fyra så jag skulle få sluta, min icke det. Men dagen ser inte ut som att dagen kommer vara jättetråkig och det känns väl skönt. Jävligt drygt att gå till fyra dock. Men nu har man inget fint väder att gå ut till längre. Vilket suger. Jag var astaggad på sol i morse och sen när jag tittar ut genom fönstret så duggar det ute. Hur kul känns det?
Ny vecka= ny start. Snälla, säg att den här veckan kommer bli bättre än förra. Det skulle kännas bra om det var som vanligt någon gång. Att få le och verklien mena det, typ. Något i den stilen skulle vara bra.
Går bara i skolan tills på ondag sen blir det långhelg och parteyy! Valborg och 1:a maj. Det blir nice, det är ju alltid swett med lov. Så slipper man gå i skolan. Men det är bara 26 skoldagar kvar till det är slut på helvetet. Ändå inte så långt borta!
Free happy hour at nine!

What you're talking about.

Gårdagen började lite surt. Det kändes lite jobbigt att gå och jobba när det var typ 20 grader ute och finsolen var framme. Men mina elver var jävligt duktiga och söta, så det var typ värt det. Plus att man får ju pengar för det. Så ja det var jvärt det, men man skulle ju aldrig tacka nej till en till sådan dag.
Resten av dagen var dock mycket bättre. Gick till haga och träffade härligt folk där. Och hade bara en jälvigt nice kväll där, vilket ägde.  Var hemma där vid halv fyra och då var det en väldigt trött Elin som gick och la sig på en gång. Vaknade dock onödigt tidigt, typ vid halv 11. Men solen lyste så ja tog mig en kort sväng till stan och sen så vart det att sitta på balkongen och schteeka till. Där vid fyra gick jag till dansskolan och dansade lite. Stannade kvar ett väldigt bra tag, sopade bland annat en sal. Och gick en jävligt lång omväg på väg hem. Var bara tvungen att gå en promix i detta väder. Och nu sitter jag här och funderar faktiskt på att gå på en till prommenad, men endast bara för att jag är lite tråkigt. Plus att det är härligt att vara ute. Men får se hur blir med det.


There's nothing more i can say

Älskar såna här dagar när man inser att det är sol och vamrt ute. Att man kan vara ute i t-shirt utan att frysa.  Det gör så hilma mycket, man blir på så hilma bra humör på en gång.
Älskar såna här dagar när allt är bra, att man inte tänker på det som suger och är dåligt i livet. Utan att man ser på allt positivt och att man bara lever i nuet. Love it.


Please speak to me.

Fredag ängtligen helg. Hade ett sånt här nationella idag. Enelska uppsatsen. Det är som svårt att säga om det gick bra eller dåligt. Men ändå hyfsat och det är väl så att jag inte riktigt bryr mig hur det gick heller.
Efter the school så jobbade jag på mitt favojobb, ja i alla fall ibland. Idag var de det. Blir bara glad när dom är duktiga. Fast vissa frågor får man bara typ glömam bort? Kom även på att det kan ha låtit som att ja har flera jobb, men ej det. Bara ett, det räcker för min del.
Annars vet jag inte vad jag ska säga om dagen som har gått. Det har väl inte hänt sådär jättemycket mer värt.

Hurtful

Det var i alla fall sol halva dagen idag. Det gillade jag, eller det kunde gärna få vara sol hela dagen, men man kan ju inte få allt man önskar efter.
Även typ hur glad som helst i morse när jag vakna, helt underbart. Mer såna dagar tack. Just nu så känner ja mig mest som lite bitter och yr. Man ska som inte tänka efter hur man går egentligen. Det är bara då man verkligen känner hur dåligt det är med en. Och det är som inte okej. Så sluta tänka efter så mycket är också en grej jag ska göra.
Hur som helst nu är även Nina med på nyttigshetgrejen, det känns bra att ha en homie med. Det kanske blir lite lättare då. Har inte ätit något sån skit idag. Även fast vi sa att vi skulle börja i morgon, men det kan aldrig skada att börja en dag tidigare.
Lyssnade på treans pa 100 arbeten idag. Och jag var duktig som stanna ända kvar tills på slutet. Även fast dom typ drog över 40 minuter och det inte var någon värd på slutet, ganska fettdrygt.
Nationella i morgon är inte jag taggar så mycket. Engelska är ju inte min starka sida direkt och gillar ju egentligen inte att skriva heller, men det borde inte vara så jättekrångligt. Så jag röstar på att det går toppen, det där.
Förövrigt så är det bara en månad kvar tills jag och finsolen fyller år. Ganska så coolt va?!

Let's smile today

Slänger in ett snabb inlägg innan det blir att gå till skolan och lyssna på pa 100 i två timmar.
Solen skiner och jag blir bara glad av det. Annars så taggar jag bara dagen i allmänhet. Och jag kan säga att det var väldigt länge sen jag gjorde det. Det känns bara underbart skulle jag nog säga. Dock vet jag som inte varför. Det kanske är för att jag ska vara nyttig? Haha, nej jag vet inte. Men det känns i alla fall bra och det är väl huvudsaken, right?
Det är ju lovely att jag när jag tittar ut så ser jag inget moln på himmeln och även att det är mindre snö än igår. Kan man säga något mer än att sommaren är verkligen på g nu?
Nu blir det att borsta gaddarna och sen ta på sig brillorna och vandra till skolan.

Know your enemy

Har just tryck i mig mera mat. År pannkakor och potatis och även kladdkaka på dansskolan (Min jävla nyttighetsgrej går skit, ska skärpa mig). Och det var tydligen inte tillräckligt. Så jag tryckte i mig pasta också. Kan tycka det var lite onödigt.
Tillbaka till nyttigheten, fan ta mig. Hur svårt kan det vara? Jag menar det är ju bara att inte äta det. Blir typ less på mig själv för att jag inte klarar av det. Men i morgon är det en ny dag. Då jävlar. Det känns som bra. Torsdag, ja det blir toppen. Då har jag besämt mig för det. Nu ska det fan hålla. Annars så vet jag inte vad jag gör.
Även typ inte alls långt kvar till skolan slutar, kom jag på lite sådär hastigt idag. Vilket äger. Typ 1 och en halv månad kvar. Plus att det är en massa lovdagar så det blir inte så många skoldagar. Love it.
Även Karin i dag på hiphopen, jag fattar inte. Hur roligt som helst. Det är ju sånt vi gillar. Asrolig dans. Like it alot.
Börjar ju då klockan ett i morgon. Och slutar typ tre? Skönt, skulle jag säga. Sen blir streetfunk och jazz för Karin och sen en massa annat också. Lätt värt. För utom att min rygg gör ont igen. Vilket jag verkligen inte orkar alls just nu. Fyfan.
Om jag ska sammanställa dagen med ett ord. Så blir nog den första delen, skum och den andra delen, lätt värd. Okej det vart två (tre?) men orka bry.


Find a way

Solen skiner och det är varmt och jag blir bara glad av det. Love it.
Just nu är det muma som gälller och hemsidor. Kan känna att det är dags att börja på hemsidan, kanske ja. Ska fan skärpa mig nu. Det här är inte okej.
Gick ner en sväng till stan och tog en piggelin men Frida. Hur skönt som helst, skulle jag kunna säga att det var. Men 10 minuter efter så kom jag ju på att jag ska vara nyttigt. Det går åt helvete med det där, inte heller okej, Men nu ska jag satsa på riktigt. Hur många gånger har jag inte sagt det nu? Kanske typ fem? Men ja, nu på det faktiskt på riktigt, på riktigt. Så nu fan ska jag hålla det. Det borde som gå eftersom jag har 0 kronor. Så då kan jag ju i alla fall inte köpa något själv. Men det har jag även haft hela veckan, men jaja. Nu fan.
Har även kommit på att jag inte ska bry mig. Ska sluta tänka på det dåliga. Inte bry mig helt enkelt. Det borde som bli bäst så. Inte lägga mig i heller. Det är ofta då det blir jobbigt. Så nu byr jag mig inte längre. Inte ett jävla skit. Fast man kan som inte säga så, jag kommer säkert bry mig ändå, eftersom det lättast blir så. Men ska i alla fall inte bry mig om dig, du ställer bara till det för mig. Och jag orkar inte helt enkelt längre. Det har varit för mycket för mig. Dubbla budskap är det värsta som finns. Få mig att tro något och sen andra dagen är det något helt annat. Visst man får ändra sig, men inte typ 3 gånger på en dag. Det gör inte det hela bättre, så nej tack. Det blir bara mer och mer smärta, mer trasigt. Jag bryr mig inte längre.
Men jag taggar helg och mest lördag. Det ska bli fettroligt. Sommar är på g och vad kan man göra då förutom att grilla och ta på sig en sommarklänning och ha roligt?

Ghost

Kan tycka att den här dagen var inte så jättejobbig som jag tordde. Eller tro mig inte fel. Den var väldigt jobbig. Övervägande starkt att inte gå till skolan i morse, men gjorde det i alla fall. De är ju som lika bra. Men när jag väl var där så var det inte så farligt. Det var ju som typ varmt ute så vi gick ut och njöt lite av solen. Hur kung som helst, skulle jag säga.
En annan grej som sög helt är att min nyttiga period, kunde inte börja sämre. Åt en glass på stan och sen en fet bulle på dansis. Bra elin, nejnej. Nu får du skärpa dig på riktigt. Orka hålla på så här, det funkar inte i längden. I morgon så börjar på riktigt.
Har även jävligt ont i huvudet. Som att jag är lite yr och grejer, de är inte okej. Kanske behöver sömn, det vart inte så mycket igår konstigt nog. Men klockan är ju som bara kvart över elva, värsta barnet så jag väntar en stund först hehe.
Jag råkade glömma att gå på matten idag och for ner på stan med frej och frida istället och glass. Sommarens första glass på staden, Helt klart värt det. Eller ja typ som.
Orkar inte ta den skiten, pallar inte mer.

It dosen't really matter

Dagen innan skolan sätter i gång igen. Fyfan säger jag bara. Men jag har ändå haft det bädta lovet på länge så de är typ ok, på något sätt. Fast det känns fortfarande väldigt jättejobbigt att gå till skolan i morgon, inte så mycket att kliva upp utan att mest vara på skolan. Gillar inte skolan alls just nu. Utan den är mest jättejobbig och äcklig.
Det var som en bra dag för mig, i liked it. Nog för att det inte hände så mycket, men det var som härligt på något sätt. Jag vaknade konstigt nog 11 av mig själv. Sen vart det dansskolan där vid 2 kanske? för att jag göra två av mina danser tillsammans med Ellem. Det gick riktigt bra, Vi var typ aktiva och det vart en bra dans, så nu hoppas jag att det blir bra på scenen också, men det borde som bli det. Sedan vart det Zac på bion.
Men en sak som ska bli bra är att dansen drar igång igen. Alltid lika roligt.
Ska även vara duktig nu. Nu blir det inge mer onyttigt fram till sommaren typ. Eller jag vet inte riktigt hur länge. Kanske borde sätta ett datum, annars så kommer det nog inte gå. Men ska i alla fall vara nyttig nu. Har stoppat i mig alldels för mycket skit nu på lovet. Det är inte okej. Och det bästa är att jag är typ taggad på det också. Så jag röstar på att det kommer bli great.
Jag hatar att jag ens ska behöva tänka på det. Jag hatar att jag behöver dig. Jag hatar att jag inte kan prata med dig. Jag hatar att de är typ det ända jag kan tänka på. Jag hatar att du inte ens bryr dig. Jag hatar att det här gör så att jag hatar dig.

Hold on, everything will be fine

Dagen som slut och jag kan säga att den har varit väldig mysig.
Det hela började med att jag och Frej, som jag kalla henne skulle gå på stan. Vi kanske var på stan i högst 15 minuter. Vi gick till väst på stan istället och åt m&m:ssamt gjorde chokladbollar. Satte oss på balkongen med våra brillor på och åt det  onyttiga som vi hade köpt och gjort. Öppnade en cola och snackade skit. Sedan vart det dags för film. Som jag har skrivit tidigare. Vi bestämde oss för att hänga på kvälla också. Vi åkte bil ut till min stuga där endast Frej gjorde middag. Sedan så gick vi en kort prommis ut till solnedgången och som fotade mest. Men eftersom det inte är sommar och ingen av oss hade jättemycket kläder på oss så gick vi ganska snabbt in och myste till det med typ 30 ljus. Chirre och dipp också såklart. Det började med kortspel, men sedan spårade det hela ut med en massa prat. En hel del om det dåliga i våra liv, men också det bra. Det kändes bara helt rätt att sitta där och snacka. Lovely.
Det hemska var ju att det hann bli väldigt väldigt mörkt ute innan vi skulle hem. Och att gå över isen är inte alltid uppskattat, inte ens när det är ljust. Men som sagt nu vart det alldels mörkt ute. Tur att någon av oss är lite smartare än den andra. Vi kom i alla fall över hela och inte torra.
Nu längtar jag efter sommar så den dumma isen kan smälta och att det kan bli varmt, Det skulle som behövas. Men jag räknar med att om en månad så är snön borta på riktigt. Och det hoppas jag verkligen på.

What's happening baby?

Solen är framme och jag är lycklig. Jag har varit på stan med min finaste Freyja, men det vart ett kort besök. Vi gick hem och gjorde chokladbollar i stället och satte oss på balkongen och scchtekte lite. Det var som mysigt. Synd att inte solen alltid är framme. Det vart som lite kallt när inte solen var framme, men det var som mysigt i alla fall.
Just nu bjuds de på popcorn och det tackar man aldrig nej till, så det är okej. Kan dock känna en liten mättnad i min mage men det funkar alltid med popcorn som sagt. Det är även film på, little miss sunshine.
Peace out baby!

You make me happy

Det vart inget lyckat maraton igår. Men det funkade, jag tror att det vart fyra avsnitt. Lite segt i början där. Men bounce var inte heller fel. Men jag fick i alla fall se mina favvo avsnitt så jag är nöjd. Plus att hänga med fin solen är aldri fel.
Jag tycker att vi är på helt rätt spår. Love it. Bara vi fortsätter så här lite till så tror jag att vi har det igen. Jag vill verkligen att det ska vara så. Det står högst på min lista just nu. 
Hur som helst så hade jag roligt igår, med finsolen, oth och bounce och även lite youtube där på slutet. Det funkar alltid.
Nu väntar scchhtan. Peace mannen!

Nothing like you

Som sagt ingen bio ikväll inte, men inget gör det. När man ska ha oth- maraton. Det var ju tänkt att vi skulle se hela serien, men vet inte det känns lite tjärvt att de hela på en dag. Tror inte ens att man kan göra det. Aja, vi ska i alla fall börja, det kan ju aldrig skada. Jag mena det är ju oth, hur fel kan de gå? Inte alls fel, om du frågar mig.
Värsta konstiga vädret jue. Blir ju helt förvirrad. Det är inte okej att det hagar och snöar och regnar och är sol på samma dag. Vädret måste ju bestämma sig någon gång och jag röstar på sol!
Peace.


Home again

Ja då är man hemma från storstaden igen. Man nog allt en tår i ögat. Nej men det var lätt de bästa jag har gjort på länge. Blir bara glad av Stockholm, att få släppa allt. Att inte tänka på något annat än bara det som händer just då äger. Om man ändå kunde leva så hela tiden. 
Jag gjorde väl inte jättemycket i staden. Chillade, hängde med folk, shoppade, gick bara runt och njöt av solen och att det inte fanns någon fucking snö. Love it.
Just nu håller på att packa upp väskan, det går inte jättebra. Är som bra på att packa för mycket. Så då blir det lite jobbigt att packa upp och så.  Ikväll så vet jag inte riktigt vad det blir. Bio blir på söndagen istället, lika bra de. För då kanske jag kan hitta lite pengar så jag kan se på filmen, det skulle vara bra. Det är ju med finpojken.

The shiiit!

Stockholm steker, livet leker!
Peace out mannen.

My heart

Solen är egentligen framme, love it. Själv så håller jag på att packa för fult, kanske var att ta i lite men. Blir ju inte borta så länge, men jag gillar som att packa så det brukar sluta med att jag tar med mig alldels för mycket kläder, aja skit samma. Hur som helst så nu taggar ja huvudstaden som ingen annan. Det ska bli fett med nice att åka bort ett tag, att få lämna allt i Umeå och bara ta det bra med mig till stockis. Som jag har längtat att fara här ifrån. Sweetness! Allt jag beger av stockholm är att det ska vara varmt och solen får gärna också vara framme. Då blir det supeer!
Helgen har väl inte varit den roligaste kanske. Men den har som funkat ändå. Så det är okej. Har som sagt inte gjort jättemycket, mest sovit. Men det behövdes nog. Så inget fel med det alls. Bara skönt. 
Det känns ju bra att Susanna åkte 8 timmar innan mig, och att vi inte planerade lite bättre så hade vi båda sluppit att åka ensamna ner. Bra gjort av oss! Men aja, ska väl inte klaga antar jag. 

Just hold a smile

Klev upp halv elva. Dock inte av mig själv men. Åkte ut till stugan, gick över isen, som fortfarande finns, hate it. Men hur som helst så var det typ varmt ute idag. Men dimman gjorde så att jag vart på mindre bra humör. Men det funkade. Ganska skönt att far ut dit. Kollade på huset och dom hade gjort mycket sen jag var där sist. Det var väl fint. Det känns lite jobbigt att det är typ snart klart, om jag ska vara ärlig.
Idag är de då påskafton. Jag tror väl att de är idag man ska säga glad påsk, om jag inte har helt fel. Men det känns som de. Så Glad Påsk folket. Själv har man inte fått ett enda påskägg, det känns lite konstigt. Det var ju som de man såg framemot, ja eller i fall när man var liten. Men godis har jag ätit i alla fall. Kanske en aning för mycket, men det är ju påsk och då ska man typ bara äta godis. Så det är ok tycker jag.
Det känns som att påsklovet snart är slut med tanke på att det är lördag. Men det är ju en hel vecka kvar. Love it! Det ska fan bli en bra vecka, vill jag tro. Inte helt klart vad det blir för något. Men jag ska i alla fall ha kul nu på mitt påsklov. Älskar ju lov. Typ nästan de bästa som finns.


You don't really care for music

Varför är dom allra bästa borta när man behöver dom? Varför är dom inte hemma med mig för. Det skulle äga.
I morgon så ska jag nog fara ut till stugan, tidigt också. Men det blir nog nice. Jag räknar självklart med bra väder så man kan schhteka litegran. Annars vet jag inte om jag orkar följa med. Fast jag gillar ju typ min stuga, ja i alla fall ibland. Den mesta tiden inte.
Jag lyckades städa mitt rum tillslut och när jag var ändå var på g så tvättade jag också. Fett nice. Det konstiga är ju att jag gillar ju typ att tvätta. Vet dock inte varför. Eller ja jag får ju rena kläder och det är väl trevligt. Men skulle vilja ha nya kläder också. Om man ändå var rik, det skulle äga.

I don't want to be

Jag har fortfarnade inte städat mitt rum. Tänkte ta tag i det idag.  Men det går lite segt. Men som min kära vän LindaMarie sa: Det är ju långfredag och då ska allt ta lång tid. Får se  om jag kanske ska styra upp det på rikigt. Mitt rum är inte de finaste på hela världen nu.
Jag ska även boka resan ner till stockholm idag. Vilket kommer äga. Det kommer bli hur bra som helst. Jag taggar redan nu. Även att min coola vän Sara ska ner typ samtidigt blir awesome. Så vi kan hänga på stan. Hur bra som helst. Ska föröska fixa lite mer pengar på något vis. Så jag kan få shoppa lite också. Det skulle äga ännu mer. Men att få komma til stockholm och slippa umeå är också ett väldigt väldigt stort plus. Love it.

Always

Kom då nyss hem från en trevlig kväll hos Grefve. Vi köpte oss en chipspåse och dipp. Och den tog typ slut på kanske höst en kvart. Men jag skyller på grefve och på att den var väldigt liten. Typ den minsta. Eller något.
Annars vill jag bara klaga på vädret. Helvete jag trodde att det skulle bli sommar typ i morgon. Men det ser inte ut som de, inte alls. Det är ju bara massvis med snö utanför mitt fönster nu. Och det ända jag har i skallen är 16 grader och sol. 

Everything will be fine
Everything in no time at all
Hearts will hold
 


Need you in my life

Pratade nyss med bror min som bor i göteborg. 16 grader och sol. Kan de bli bättre? Och sen så kollar jag ut genom fönstret och det regnar och är högst  grader. Fan, det är inte okej. Helvete vad jag hatar det här. Men om man tänker så här, när det regnar så försvinner snön fortfarande och det är ju bra, eftersom jag inte är nå större fan av snön. Jag vill ha varmt och snö. Då är ju frågan varför jag bor i Umeå? Det är tyvärr inget jag kan svara på.
Hur som helst så blir det inge Göteborg för mig den här veckan av en andleding. Vilket sög. Hade ju nästan börja att tagga. Men då är det här med Stockholm. Ska funderar ett tag på det också. Det känns inte jättetaggad faktistk. Och varför har jag ingen anning om. För jag vill ju bort och helst till stockis, men jaa.
Insåg nyss att jag måste städa mitt rum. Men jag vet inte rikgit om det finns någon slags ork till det. Men ska väl göra ett försök till det snart. 
Fettless på mobilen. Eftersom jag har en sån här ny mobil så kan jag inte öppna mms. Och halebop har gratis mms idag och jag har kanske fått 10 mms som jag inte kan öppna. Jag kan inte ens se vilka det är ifrån. Vilket suger ganska hårt. To hard som vän ss hade sagt. Eller vad säger du renen?

I hope the time will tell, but i miss you

Foolish

Påsklovet har nu börjat vilket äger. Har dock inget planerat men det ska nog bli bra. Det skulle vara fett sweet att fara bort. Stockholm lockar inte dåligt, men samtidigt  göreborg också. Vet inte riktigt. Men bort från hemmastaden Umeå ska jag i alla fall. ÄVen fast jag har typ inga pengar alls. Men vad fan. Kan ju alltid råna en bank som jag har fått i förslag. Eller kanske hitta en massa pengar, det skulle vara bättre. Nej men hur som helst. Bort!
Vet inte hur jag ska göra med allt det här. Vad jag ska säga eller tycka. Det gör mig väldigt förvirrande. Och det hela blir inte så mycket bättre eftersom vi inte ens typ kollar på varan. What's up with that? Det är fan inte ens lite okej.
Är jävligt trött. Det kanske kan ha något att göra med att jag har sovit högst 4 timmar den här natten, busig som jag är.

Vad är hälsa?

Sitter i bibblan med min vän Frida Lodell som är klar med sin gympa uppgift, men själv har jag knappt börjat på den. Men nu är den på g. Tog dock en liten paus nu.
Har hål till halv ett. Ska hoppas på att den ska bli klar tills dess, men de vet jag då fan inte om den är. Men hoppas kan man alltid göra! Just nu ser det ut som art jag måste gå hem göra den. Vilket innebär att jag inte kan träna ikväll. Och det suger verkligen. Jag har som peppat och allt. Det är inte okej. Men det är väl kanske lika bra. Lov är väl till för att vila? Ja fast frågan är ju om plugg är vila. Fast har ju inte lov från skolan. Fast vänta nu. Nu vart det konstigt.
Som ni kanske märker är det jag fortfarande trött. Och nu har jag ju sovit ännu mer än igår. Så borde vi vara allt för trött om man tänker efter egentligen. Men ja livet är som det vart, som man kan säga.

The break of the day

En helt vanlig måndag med en trött Elin. Ändå hade jag sovit typ mycket också. De är inte okej. Men hur som helst så var det foto på schemat och det är alltid uppskattat i Mp1a. Och på kvälla vart det träning.
För övrigt så är jag fett less på all denna snö som kommer. Det hade ju typ blivit vår. Och sen nu kommer det massa snö och det har blivit vinter igen. Jävla april. Jag har aldrig tyckt om denna månad. Bara en massa tjafs. Uschusch. Jag hoppas att solen kommer fram snart igen så man får se lite asfalt igen! Det skulle vara sweeet.
Nu är det då två skoldagar kvar tills det efterlängtade påsklovet. Det känns som härligt. Ledig i typ en och en halv vecka. Bara nice. Jag taggar fortfarande att åka bort, men just nu ser det lite mörkt ut på den fronten.

We can

Skulle behöva lov nu. Orkar inte en vecka till i skolan. Visst det är bara tre dagar kvar tills jag får lov på riktigt, men ändå. Jag vill bort från Umeå, nu nu nu. Vet dock inte om pengar räcker för det. Jag vill verkligen att dom ska göra det. Fast ja jag vet inte om dom gör det. Men önska kan man ju alltid göra, det känns som att det är allt jag gör.
Men syster och Karin är nu i Umeå och i Sverige. Så det känns bara roligt. Lite mer fart på stället då, eller ja typ. Kan inte rekomendera deras fyllemat dock. Eller ja okej den funkade. Sara hade nog inte tyckt om den i alla fall.
Promenaden behövdes från min sida i alla fall. Från din vet jag inte. Det är synd att det ska vara jävla snö ute. Det blir ju som kallt och blöt då. Ja tycker att den ska vara borta i morgonbitti när jag vaknar då. Och så ska det helst vara varmt också. Se nu önskar jag igen.. Jaja.

If you see me

Är jävligt trött och klockan är endast tjugo över 12, plus att det är fredag. Men jag fattar inte de enda jag har gjort den här veckan är ju att typ att sova så borde vara så trött.
Hur som helst så for jag och moses upp till sjukan för att hälsa på våran vän Lisa-Marie. Det tog ett bra tag innan vi hittade rätt, men till slut så hittade vi henne. Men det hemska var ju att hon så mycket fräschare ut än jag och moa. och det var inte så okej. Men hon mådde ju bra och det är det viktigaste.
När jag kom till dansskolan så hade vi gått finbesök från Amerika. Karin har ju kommit hem! Roligt att träffa henne igen. Plus att hon hade med sig en god parfym som nu är min. Love it.
Det vart mat på mias i kväll med go flickorna. Alltid trevligt.  

Do you still feel alone?

Jag vet inte hur jag ska beskriva min kväll. Lite konstigt och sådär men samtidigt väldig väldig mysig på samma gång.  Men kan säga att jag gillar den typ ändå!
Hur som helst ska det  bli fett skönt med helg.
Jag borde gå och sova nu, men vet inte om jag pallar att röra på fläsket till sängen. Vi får se.

I'm all by myself

Matteprovet gick inte toppen, det gick botten. Nog pratat om det. Slutade där vid ett kanske. Och det regnade, eller ja men typ. Och mina hörlurar var hemma så jag hade ingen musik, men som tur var så fick jag sällskap ända fram till dansskolan, nästan. Så det var sweet.
Syster kommer hem på lördag. Och Karin kommer hem i morgon(?) Det blir bara en nice helg. Har väl inget vidare planerat. Men det är ju alltid skönt med helg.
Det känns som att veckan har gått fort, men det gillar vi.
Jag och Frida har även startat en pakt. Kallad beatch 09. (Kom på namnet nu, vad tycks Frida?) Den går ut på att vi ska göra minst 50 situps varan dag. Då lär vi ha snygga magar sen när vi ska scchhteka på beatchen. Vet inte om det kommer hålla. Har även inte gjort mina idag än. Det blir nog att göra dem precis innan sängen. Hihi. Nej men jag ska satsa på riktigt, det kommer bli nice. Är nästan taggad tillochmed.

Förövrigt så har min mobil lagt av helt nu. Så nu har jag min första mobil. en fin Nokia som är typ pissgul. Och det tar cirka fem minuter att skriva ett litet sms. Plus att den är verkligen sämst och jag måste köpa en ny mobil, men vet inte för vilka pengar. Jag är ju ruskigt känd för att vara rik, inte alls. Men kanske kan gulla till mig en hos min mor och när jag ändå är på g så kan jag fråga om ett par skor, det är välbehövt just nu.

Och jag måste bara lägga till att Krya på dej LisaM Grefve. Hålla på att bli inlagd på the sickhouse,är inte okej. Men ja och moses kommer och besökar dig i morgon, så du slippper vara helt ensam!


I can make you belive

Sara är ju typ coolast i världen. Nej men gillade hennes dans skarpt mycket. Det var då synd att jag inte kunna sätta den dåe. Men man kan inte jämnt vara perfekt.
Annars ganska soft dag. Gjorde inte ett enda jävla skit på muman. Men sen på engelskan vart det film. Så det var rätt chill. Sen vart det the danceschool, som vanligt. Fett nice det med. Så det typ har varit en bra dag. Fast humöret kunde väl ha varit lite bättre. Men folk är väldigt dryga ibland och då blir jag fan less.
Taggad på helg. Och även lov. Det ska bli ettskönt med lov och bara få va utan skolan och utan dansen och allt tjafs.

Nobody's right

Nu är det så här att Ellem har ju brytit våran pakt. Vårat köpstopp. Fast det är okej, man får klippa sog. Det är ju som männskligt.
Jag tog mej en sovmorgon i morse. Lätt värt att vakna av sej själv klockan kvart í 12. Med tanke på när jag somna så var det väldigt skönt. Men nu sitter jag på skolan och har multimedia är inte jätteaktiv, om man säger så. Jag borde verkligen ta tag i det här. Har även matteprov i morgon. Funderar stark på att inte göra det. Fast frågan är ju om det är så bra egentligen.
Vad fan är det för fel på folk? På riktigt. Blir bara less. Kan ni gå och lägga er någon stans. Vadå rätt ska vara rätt? Det är inte alltid så. Plus vem säger vem som har rätt?

RSS 2.0