How hard can it get?

Nu är jag fan less på rikigt. Man måste kunna göra som man vill utan att folk ska bli sura eller arga. Man har ett annat liv också. Det här är ju inget jag gör för att må dåligt, utan tvärtom. Jag gör ju de för jag tycker att det är roligt, men inte längre. Nu är det mer än vana. Och frågan är ju varför jag fortsätter då. Det är ingen som vet. Vågar väl inte sluta eller något. Fast de är ju de också att ibland är det så bra det bara kan bli. Hur bra som helst och jag mår bara bäst. Men dom stunderna kommer lite för sällan, kan jag tycka. Så är det värt de?
Den här dagen har fan inte varit bra.
1. Jag försov mej i morse.
2. Jag hittade inget jag ville ha på mej.
3. Jag tappade bort mina nycklar
4. Det är ett stort fucking kaos.
Men det braiga är att det snart är lov. Och att den här veckan har verkligen varit guldvärd. Jag älskar apuveckor. Den veckan innebär: Ovärda föreläsningar, mycket hål, tjockismat på stan och party lektioner med bästa Mp1a. Ni är galet underbara!

You are the resaon that I believe

Har hur trött och skrattig på skolan dom två sista timmarna så de var inte att leka med. Kom till dansskolan och var där och hängde bara. Fick veta att Ottos plan försenat i en timme så, det var bara hiphop för min del. Så det blir jazz för ens i morgon. Jag peppar.
Har fortfarande APU i morgon. Så det är rätt sköna dagar. Börjar klockan tio i morgon om jag inte minns helt fel. Så en liten sovmorgon blir det. Och de tackar jag inte nej till. Och sen så blir de det gamla vanliga gå till dansen, dansa och sen gå hem för att skriva apu-rapporten som tydligen skulle vara inne på fredag?! Det hade jag inte räknat med alls, det är nästan så att jag blir lite stressad. Fast är ju bra på de också, så det är väl inte så konstigt.
Såg även att jag hade fått pengar. Så nu är det 300 kr på mitt konto. Och sen så jobbar det mera lön och sen så kommer det även studiebidrag. Så då blir det mycket pengar att shoppa för!
Gillar vädret, om det bara kunde vara lite varmare ute. plusgrader helst. Det skulle vara perfekt. Så man kunde som sitta ute och bara mysa. Det är de jag vill alldra mest just nu.

Bravo

Är bra löjlig glad. Sitter på skolan men Nina, Frida, Freyja och Linus som gittade för ett tag sen. Ni är bara för underbara för övrigt.  Men vi sitter och lyssnar på emd, danny och ola samt bsb osv. Bara bra musik. Hahah. Nej men vi ska göra eget arbete, har inte gjort ett piss, men vem har de? Det ska ändå in typ nästa vecka och det är ju länge till dess. Eller jaa något sånt. Men nästa vecka är det sportlov. vet inte om det blir så mycket sport men ska i alla fall dansa för Coolsara som ska ha jazz på sportlovskursen med SPORlovskul engligt lapparna. Men hon är söt.
i morse så var vi på föreläsning och sen så vrt det frasses för tjockisfreyja, tjockisnina och tjockisfrida. Och subway för nyttigaelin och nyttigalinus. Även dom fattiga. Nej men så gick tillbaka till skolan föratt ha eget arbete i tre timmar. Och nu är det bara halvtimme kvar så party! Fast det är ju som sagt en föreläsning på en timme och sen blir det dansskolan. Hiphop och jazz och jag fett taggad. Det känns som bra. Jag gillar jue dans.


Meaning

Måndag. Hade en föreläning på 45 minuter. Alltså 9.00 - 9.45. Och sen så stannde jag och några coola homies kvar på skolan föratt sedan knappra i mej x par morötter på vildmannen. Sedan gick jag frej hem till mig. Jag tror att somna ganska fort medans frej somnade kanske 5 minuter efter mej. Men det var ruggit skönt att sova. Vart väckt av Coolsara som ringde och hade slutat för dagen. Tog mej till dansskolan. Och dansade tre klasser. Fick skjuts hem och en kaka på köpet.
Ja, okej. Så nu är det bestämt datum till och med. Måste nog inse att det kommer hända på rikigt. Det är inget du bara pratar om utan det händer på riktigt. Jag kommer sakna dej.
Så jävla dum i huvudet, kan man verkligen vara så dum i huvudet på riktigt. Vad är felet på mej?
 Det är ganska tydligt att det är något som inte är som det ska vara, men den stora frågan är ju bara vad som är fel. Vad är det som gör att jag får den där känslan i magen.

She is an angel

Allt för dig, verkligen. Kommer finnas här för dig nu och för alltid. Det är inget att oroa sig över. Vi fixar det här tillsammans. Som vi alltid har gjort. Det är ju våran grej.


Cause all we're given is a chance

Jag nog gå och lägga mej snart. Ska bara ta en alvedom först som jag sa tidigare.
Den här dagen har inte varit så givande, men den har som funkat ändå. Jag vart glad när min mamma sa att vi skulle gå på stan tillsammans, för det innebär nya kläder! Som jag har längtat efter så länge nu. Blev kanske först på lovet, men ändå det är ändå något. För övrligt så har jag ingen aning om jag ska göra på sportlovet. Dansa? Gå på stan? Nej, men jag skulle vilja åka bort på riktigt. Och typ bara vara, det spelar inge större roll vart. Eller stockis skulle inte sitta helt fel. Och specillgt inte om det var priset som dedi drömmde om. Hur nice skulle inte de vara?
Men snart får jag pengar, Wiiee. Eller något i den stilen.
Ska väl gå och lägga mej nu för att gå till skolan som börjar klockan nio och lyssna på en fotograf för att sen sluta klockan kvart i tio. Det känns ju som en värd dag. Men den kommer nog bli skön. Kan gå hem och sova vidare sen. Det skulle inte sitta helt fel. Och jag ska vara duktigt att gå dit också.
Och sen efter skolan blir det dans, eller några timmar efter hehe. Känns som att det var evigheter sen jag var på dansen. Men det var de ju icke. Igår senast,
Hoppas att det löser sej snart, helst nu tack. Du förtjänar inte det här. Det gör nog ingen, men absolut inte du. Så mycket bättre ska du ha. Du är guldvärd och jag hoppas att du inser det.


Ja, söndag igen.

Söndag igen idag. Vaknade kanske där vid halv ett såg på tv ett tag innan jag satte mej vid datorn. Sen vart jag duktigt och gjorde fint i min garderob. Skulle egentligen rensa, men jag tror att jag slängde typ en tröja kanske. Inte sådär jättelyckat, men fint vart det i alla fall. Sen så vart det en promenad på freyj till maxi och sen tillbaka till mej för att se på lite scrubs. Sedan vart det firande av min gampappa som fyllde år minsann.
Har för jävla ont i huvudet och har haft det sen klcokan sex kanske. Det släpper inte. Har redan knarkat i mej tre stycken alvedon, funderar på att ta en till. Och sen kanske sova? Är inte så trött, menhar mindre grejer att göra så det är väl lika bra antar jag.
Jag vet inte ens vad jag ska tycka längre, vågar inte säga något heller. Om du bara visste hur rädd jag är för att göra fel, säga fel. Vill inte ha några mer beskymmer, du behöver inget mer, inte alls.

Someday

Lyckades inte ta mej från dansen för ens halv tio. Jag slutade träna kvart över åtta. Vettefan vad jag gjorde däremellan, förutom att skriva listor som tog typ tio minuter. Jag spelade även lite piano också. Och hängde med Coolsara innan hon skulle vidare på praty. Och det kändes ju kul att jag gick hem och hon på party. Men de var rätt skönt att komma hem, och bara vara.  Typ se lite film, snacka med härliga människor.
Snackade med syster i telefon, hon är på väg hem. Och det känns väl bra då kanske allt blir som de ska här hemma. Ja så stockholm har lov nu. det skulle jag inte säga nej till. Men det är ju bara en vecka kvar. Plus att jag inte har vanlig skola då heller, så det känns skönt.
Ångeten växer och växer. Det blir bara mer press från alla håll känns det som. Och snart kommer det inte gå längre.
Och snälla kanv vi bara lösa det här så vi kan ha det som vanligt igen? Det är allt jag hoppas på just nu.

Speak

Ska snart gå och sova tänkte bara skriva av mej lite först. har egentligen inte så mycket att skriva, menmen.
Har haft referatprov idag. Gick väl sådär skrev de på en timme, och vi hade tre på oss. Vet inte om jag missa värsta grejen då eller om jag bara var snabb. Jag får hoppas på de.
I morgon blir det jobb och träning. Och egentligen är allt jävla skoljobb klart och nästa vecka så äre det apu vilket innebär ingen vanlig skolvecka och det känns skönt. Fast oroar mej för apurapprtoen redan nu, den förra var ju verkligen inte alls rolig. Minns bara hur alla typ slet med den hah. Ja det var inge roligt alls.
Det har varit en bra kväll, är på ovanligt bra humör och det känns bara bra. Det är som skönt att få bara prata av sej all skit ibland och sen att man bara är.
Nu blir det sängen.

On the school

Sitter på skolan och ska berätta om min mammas och min mormors mediavanor. Känner att taggen inte är så jättestor. Men vi är i alla fall klara nu och nu ska vi skriva nån slags grej för att sammanfatta allt. Får ser när det blir.
Men sen jag har referatskitprov också. Har läst igenom häftet en gång, medans alla andra har läst igenom de typ flera tusen gånger. Så nej det känns inte bra.
Aja, nu ska jag väl försöka skriva något viktigt till skolan och kanske läsa igenom häftet en gång till.

Live your life

Sitter på skolan och jag och frida har nyss tittat på grubberevyn. Vart  typ hur glad som helst bara av det. Kom på att jag saknar grubbeskolan, eller saknar väl musikkladd egentligen antar jag.
Just nu har jag svenska och jag slutar om 50 minuter. Då blir det att gitta till dansskolan, för att först köpa pesto, fetaost och soltrorkadetomater med Coolsara. Jag har med mej pasta, så de blir nice.Hoppas att sara har desamma, vill inte sitta och äta själv, eller själv blir jag väl inte men jaa.
Idag blir det även lite dans. Hiphop och jazz står på schemat. Det ska bli roligt. Det känns som de var år sen jag dansa hiphop för otto, kan beror på att de var typ 2 veckor sen. Men jazz dansade jag ju senast i lördags. Åh vad jag älskade den lektionen, hur roligt som helst.
Bad i morse, ja jag tycker inte om bad. Så jag kände mej riktigt stolt när jag mötte frida vid thorén vid halv tio. Kan meddela att det var satans kallt också. Det gjorde verkligen inte saken bättre.
Jag förstår inte vad som händer med livet? Förvirrad, en jobbig känsla i magen och kan inte tänka klart de går mina dagar ut på. Är det så livet ska vara? Eller har jag gjort fel nån stans?  


Please stay, please stay
Another song, give me your reason
I'm going blind


When you came

Helgen har varit ganska skön. Inte så mycket att klaga på. Jobbet gick som bra. Dom var typ duktiga och jag vart på bra humör. Jazzen var också rolig. Och de gjorde typ min dag. Var på bra humör när jag kom hem. Duschade och mötte frida på busstation. Tog en promend till teg och sedan till hedlunda där vi träffa massa folk. Jag och frida styrde upp skiten och hade kul ett tag. Sedan var de dags att åka hem till haga och se film med två sköna typer. Jag tror att vi somna halv fem. Och klev upp där vid halv ett. Så jag är ganska trött. Men de var helt klart en värd lördag kväll.
När jag kom hem idag så städade jag rummet, det såg verkligen illa ut. Tvättade typ alla mina kläder. Åh jag vill köpa nya kläder nu nu nu! Har dock inga pengar den här månaden, men jag hoppas på massssor nästa!
Har fett mycket i skolan nu, lite sådär så att jag blir less och inte gör nått alls och hamnar fettmycket efter. Så jälva less på skolan nu asså. less på alla också.

In your dreams

Lite lättare för varje dag. Vem kom på den skiten? Skulle nog säga att de är mer som tvärtom. Jue längre tiden går desto mer tid får du att tänka på de och desto mer blir det bara dåligt. Men jag ska ta tag i det, jag lovar. En dag så står jag där med ett stort jälvs brett leende på läpparna.
Ja i morgon är det alla hjärtans dag, även kallad satans alla jävla hjärtans fucking dag. Vilket jag tycker är mer passande. Får ser vad som händer. Men som det ser ut nu blir det att hänga med finfinastefrida ialla fall och de kan ju aldrig vara fel. Ska även jobba, väldigt otaggad just nu, vet även fler som är de. Men taggen brukar komma några minuter innan så jag hoppas på de imorgon också.
Lägg ner, håller med dej ibland, men kom igen lägg ner. Du mår inte bra av de själv och de vet du. Så varför skada dej själv mer än nödvändigt. Men som sagt finns här om de är nått. Även fast jag inte alltid har nått att säga dej. Eftersom jag tycker att de är helt fel de du gör. Så kan du alltid prata av dej hos mej. Det stannar här.

Take me away

Snälla ta mej härifrån, ta mej bort från umeå, bort från sverige och bort från världen.

Love Me Hate Me Say What You Want About Me

Sitter här på dansen med coolSara som jag har varit med hela dagen. Hon är för cool och skön ibland. Och det är bara roligt att skratta med henne hela dagen eller ja från halv tre. 
Som sagt jag tog mej en hemmadag idag. Skulle läsa i min engelskabok, men så vart de inte alls. Men de var skönt att bara få sova ut nån dag.
Du får prata med mej om vad som helst, när som helst. Jag finns här för dej precis hela tiden.

Roses are red and the sky is blue

Ja denna dag har varit sådär kan jag säga. Men den börja typ bra, vart helt klar med mitt bokomslag. Och de känns förjävligt skönt att ha gjort de. Då är de bara bildspelet som är kvar. Har ganska mycket att göra med de, men jag tror att de kommer lösa sig så fort vi sätter oss ner med de och verkligen gör de.
Men vart väldigt less där ett tag att jag inte fick nått gjort. Är ju som bra att komma efter.
Dansen gick inte så bra heller, kunde inte koncentrera mej alls. Vet inte vart mina tankar var, men inte på de jag gjorde. Får hem tidigare för att plugga, och visst jag har pluggat kanske inte så mycket som jag hade velat, men jag kan få inte allt, som vissa säger.
Annars så var de rätt skönt att bara vara hemma en kväll som. Att inte vara på dansskolan som alltid typ. Fast har lite ångest att jag inte for på jazzen. De är ju som jazz, de är ju roligt. Jazz gillar vi ju alla.
Vet inte vad jag ska säga till dej för att få ett normalt svar. Allt du säger till mig är som att du hatar mej och om du gör de, säg de. Och när vi väl pratar så kommer de som ingen vart. Det är som att båda har stängt sina dörrar, som förut var så öppna för varan. Saknar det, och saknar dej.
Jag ska väl ta tag i min bok snart igen. Har kommit 30 sidor mer än igår, de är väl alltid något. Men har ju typ baar 200 sidor kvar och de känns ju inte jätte roligt.



There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
what you mean to me
cause you keepme from falling apart

Utmanad...

Här är reglerna:
- gå in i mappen mina bilder
- gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen
- visa bilden på bloggen och skriv något om den-invitera sex stycken till att vara med på utmaningen
- länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade
Ja de här är då några från min kära klass. Jag tror att vi hade håltimme om jag inte minns fel och vi gick en danssal och satt och bara nördade oss, typ som vanligt.

Jag utmanar:
Dedi
Frida
Josefine
Freyja
Moa
Lisa
 Inte orkar jag länka alla.

going wild

Ska nog ta och gå och lägga mej innan tolv i kväll. De var typ ganska ett år sen sist jag gjorde de. Men jag är trött så jag kör på de.
Har hunnit klart med bokomslaget och de känns förjävligt skönt kan jag bara säga. Sen har jag lät 40 sidor i min engelskabok, kanske inte lika bra, men den är för drygt för att jag ska kunna läsa den. Ska nog göra ett nytt försök snart, hehe. Sen har jag städat rummet ockå. Så jag har ju typ gjort massa nytta idag, så de känns ju bra. Ändå med tanke på att jag kom hem typ halv tre kanske.
Har ont i huvudet även. Inget jag hurrar för precis, vill inte sjuk, vill inte.


I can't get to you.

Denna helvets snö. När ska de göra de? Jag orkar inte med nå mer snö. Kommer säkert bli insnöad i detta hus snart.
hur som helst så min helg har varit bra. På fredag så dansade för kommunfolk, de var som jobbigt. Dansade och log i 65 minuter i sträck. Men de var ju som ändå roligt. Sedan vart det bara film och popcorn med Freyja sen. På lördagen så vart de jobb som vanligt, dock vart de lite strul med tider. Jag säger inget namn vems fel de, du vet de själv. Men när jag väl fick börja så gick de välla bra. Dansade själv litegran. Och sen så vart de att fara hem occh duscha för att sen dra vidare till finfrida. Där de vart lite melodifestival och lite snack. Sen drog vi till Hilda och Basse och bara hade trevligt. De var ju för länge sen jag var med Hilda, har saknat henne. Så de var mysigt.
Du är långt långt borta och har ingen aning vad jag gör eller huru jag mår. Så sluta låsas som att du vet vad jag håller på med. Det tar bara onädig enegri.
Vill ha sommar, nu!

Dreams...

Onsdag, j vet inte vad jag ska säga. Allt bara rinner ut ur mina händer och snart  har jag inget kvar. Jag hänger inte med heller. Allt går bara förbi mej.
Just nu sitter jag på skolan och jar multimedia, hemsidor. Asåå ja de suger. Jag kan verkligen inte göra sånt. Har inte ens lust att lära mej sån skit.

I can't explain

Stämmningen är inte på topp nån stans. Den konstiga känslan att de nått som inte är som de ska vara, men ändå vet man inte vad man ska göra för att de ska bli bättre, är de nån som förstår vad jag menar?
Sakar och ting är inte som dom ska längre. De gick bra ett tag, men inte längre. Vet fan inte vad jag sak göra. För de första kan du väl komma hem så att det blir som vanligt igen? Så att folk behandlar sig som vuxna människor och inte som nå jälva idioter. Vilket jag tycker att dem är just nu. De är ju som du säger, dem ska ju sötta en i allt man gör, men senast dom gjorde de var väl kanske ett halv år sen? Om ens de liksom.
Måste skriva ett brev, där de ska stå vad jag vill bli när jag är stor. Jag har ingen jävla aning. Jag vet vad jag vill srkiva, men vet inte om jag kommer palla de seröst. Men vad gör de för skillnad liksom? Du ska ju ändå bort sanrt, de går ju inte fixa på en termin. Helt sjukt bara.
Känner men ensam, sjukt ensam om jag ska vara ärlig. Och ja, jag vet att jag har dej. Och de älskar jag dej för. Men de känns ändå ensamt. På nått sjukt sätt. Jag vet inte varför.  Men mår inte bra över de ialla fall. Inte nånstans. Just nu känns inte livet värt nånstans.
Är typ stressad egentligen. Har ändå mycket att göra i skolan. Men allt jag känner är bara ensamhet.

It's a good girl

Vill bara börja med att  tacka alla människor som gjorde min kväll igår den bästa på länge! Det va helt klart allt jobb;) haha
Men idag så vart det jobb. Åh vad jag älskar mitt jobb ibland. Ibland är det de bästa som finns. Hur som helst ikväll vart det bara chill med finjosfine.
I morgon så det lunch med finellem och även collsara tror jag att jag hörde. Så de ska bli roligt nice. De var länge sen jag åt mat hos ellem, de är nått spec med de. Känner att jag vart lite hungrig nu. Men sen på kvälla då blir det fika med mina favvopersoner. Så det ska bli riktigt mysigt. Vi borde typ göra de till en tradition, ja eller nått.
Alltid, alltid den bästa. Visst vet du de?

RSS 2.0