Dance to this beat

Är i sverige, umeå igen. Frankrike var helt underbart. Varmt och härligt. Vill bara tillbaks!
Har ingen anning vad som har hänt här hemma så ni får gärna ringa och berätta om de har hänt nått roligt.
Som sagt de var jävligt skönt att komma bort från allt en vecka. Skulle gärna ha stannat. Men som jag trodde så kunde jag i alla fall inte sluta tänka på det hela. Fast har dock kommit fram till en lösing. Fast är inte alls nöjd med den själv. Fast får väl offra mej för att det ska bli så bra som möjligt. Grejen är att jag vet inte ens om det komer funka så här, men vi får väl se helt enkelt. Kan som inte göra nått annat. Annars får de bli som de har varit, inte för att jag klarar av de helt själv. Så då kanske de kan bli som jag hade tänkt från början? Även fast inte folk vill så tror jag eller jag vet att det är bäst så. Börja från början helt. Lämna allt dåligt. Allt som har förföljt mej i flera månader nu.
Ska träna en snabbis nu. De var alldels för länge sen jag träna på rikigt. Får ta tag i det där. Får dra med mej ellem, vi är ju så bra på att träna.


Taggad?

What's up with the rain?
Fast de spelar ingen roll egentligen.
Kommer inte kunda uppdatera när jag är i frankrike, eller kan väl leta upp nå cafe, får se om jag orkar. Men jag taggar så jävla mycket nu.

vsdvsvg

Så ni får ha det så bra, för det kommer jag ha i allafall! ;)
See ya när jag kommer hem. Puss

That dosen't bother me

Sitter och packar. Känns alltid som om jag har glömt nått. Fast väskan är nästan överfull så jag borde inte ha glömt nått. Har tänkt igenom vad man använder på semester typ 3 gånger och kommer inte på nått nytt att ta med mej, så jag bestämmer mej för att jag inte har glömt nått. Det var hur länge sen jag var utomlands, kommer verkligen inte ihåg när sist var. Så det känns otroligt skönt.
Gillar vädret väldigt mycket. Men det känns lite jobbigt att de är varmt här när man åker bort. Fast aja, man kan inte få allt.
Jag vet inte varför, jag kan inte sluta tänka på det. Det kommer upp i huvudet så fort jag inte pratar eller har nått att göra. Får försöka hålla mej upptagen eller alltid ha nån att prata med mej vart jag än går, så kanske jag slutar tänka på de? Orkar inte riktigt prata om det heller. Spec. inte me jobbigt folk med massa frågor. Och jobbiga frågor som kommer 5 gånger på en minut. Om man inte svarar första gången så kanske ni ska fatta vinkeln? Men ni är söta för att ni bryr er.
Har fått mina pengar nu, så nu kan jag inte klaga. I like, i like. Fast sparar ju till stockis. Så de blir ingen shopping för mej än. Måste vänta lite till bara.
Jag trött, har typ jobbat hela dagen. Och gick upp halv tio. Lite tidigt för min del. På tanke när jag gick och la mej dagen innan. Ska sluta vända på dygnet, eller ska väl vända tillbaka de, får se hur det går med det. Är duktig på att vända dygnet på lov. Men det brukar fixa sej tillslut.


En paus...

Har målat idag. Har verkligen färg överallt, eller hade färg överallt tills jag duscha. Jag vet inte hur jag lyckas men för det i alla fall. Får se om jag orkar måla i morgon också. Men då får jag 1000 kr och det känns bra. Jag mena det är ju pengar!
Allt för länge sen nu. Det är inte bra alls och jag gillar det inte.
En dag närmare frankrike, det känns underbart. Kanske jag börja packa, brukar alltid bli sressad när jag packar. Så det är bäst att börja i tid, så kanske man slipper stressen.
Fick en konstig fråga idag som jag inte har svarat en. Jag vet verkligen inte vad jag ska svara. Det spelar nog ingen roll hur mycket jag tänker på det. Kommer aldrig komma på ett rimligt svar. Eller jag har ju ett svar i huvudet vet dock inte hur jag ska säga det, och om jag vågar. Ska tänka lite mer på den saken. De funka inte så bra att sluta tänka som ni märker, men skit samma.
Min mobil är alldels vit av färg. De är inge bra. Det går inte bort med vatten, vill ju inte att den ska bada i vatten eftersom den inte låt allt för mycke vatten men ska se vad jag kan göra åt det. Hörde att det ska vara snyggt med färg på mobilen. Jag vet inte om jag kan hålla med. Vill bara att det ska bort, bort.
Pratade med S igår. Det var roligt. Hon är ju så söt ibland. Vi måste prata mer sen. Har ju några saker att berätta för dej ju! Och hörde att du hade desamma. Så vi får lov att träffas snart. Efter France!
Sommarkrysset är på i bakgrunden, ändå coolt om man skulle vinna. Det skulle inte vara helt fel. Men får väl säga grattis till den som vinner. Skulle ha vunnit om jag ringde in. Är typ bäst på att lösa korsord. Eller egentligen inte. Brukar ge upp om jag inte kan på två eller tre ord. Har inte sånt tålamod. Men det är inget jag saknar, så varför klaga?

Continuum

Har åkt till stugan. Men det gör inte så mycket. Ville nästan åka hit. Jag får det att låta som om det är värsta dåliga stället, men det är rätt fint. Inte lika mycket folk den här gången vilket betyder att det kommer inte bli så roligt men ändå ganska skönt. Behövde komma bort från stan. Och på tisdag blir det frankrike! Fan vad härligt, blir dock bara borta en vecka. Men ändå! Jag peppar. Ska bli härligt att komma bort från ume, från svea riket. Behöver det! Sen när man kommer hem är det typ 2 veckor kvar av sommarn, inte lika kul. Det blir jobb en vecka sen stockholmen vecka. Just nu ser det ut som om jag kommer åka dit själv. För vissa ska ju till turiket. Fast jag vet inte, de lät som om de var lite folk som var sugna på att följa med. Så jag får se.
Tänkte jobba nu när jag är här. Måla lite. Det tar aldrig slut. Men det innebär mer pengar för mej så jag klagar inte. Eller det är ju lite jobbigt att måla men man blir ju brun om det är sol och de är ju alltid bra. Då klagar jag inte och tå blir jag glad.
Extremt vad jag tänkte igår. Nästan så att det gjorde ont i huvudet och det känns lite onödigt efterssom jag inte kom fram till nått, eller det gjorde jag väl men inget bra. Kom inte fram till hur jag ska göra. Och jag behöver dej just nu men vart är du?
Ibland är M allt för skön. Fast bara ibland. Men dom stunderna är fina. Har som slutat att prata med henne. Jag slutade prata med henne nör jag börja åttan. Varför vet jag inte. Men så vart det och det är som att jag saknar henne lite. Hon är ju som alltid där när man vill. Fast de är inte allt jag kan prata om med henne. Inte som förut.
Pratade lite med S. Inte så farligt i alla fall, det kunde ha blivit mycket mycket värre. Så är som lite glad för din skull. Fast ändå tråkigt. Det var ju inte alls bra att det hände.
Jag har kommit på en plan. Jag ska göra det brittan gör, eller gjorde. Jag ska försöka göra 300 situps varje dag. Bara för att jag ska slippa träningsverken första veckan på dansen. Och det är ju aldrig fel med en fin och stark mage. Jag har lyckas komma ihåg och orkat nu i en vecka. Men de är ingen skillnad på magen än och det suger. Men får väl fortsätta och hoppas på en förändring. Egenltigen borde jag göra massa sak med mina armar har verkligen inga armmuskler. Fast får se, ska väl satsa på mage först. Sen får jag ta tag i armarna.
F är i stockholm och det vill jag också vara. Får trösta mej med att hon åker därifrån redan ikväll till en kallt land.

It's not easy tonight

Tack för promenaden igår freyja, behöve de. Men kunde fortfarnade inte sova när jag kom hem, så just nu känner jah mej inte sådär jättepigg. Måste sluta tänka, mår inte bra av att tänka för mycket. Bara ta de som de kommer. Men vet de fan om jag pallar de. Hatar den här sommaren, fast de gör jag inte. Tycker om vissa delar och vissa delar älskar jag men de andra hatar jag. De är som att man inte får vara lycklig. Så fort de går bra kommer de tillbaka och förstör allt. Kan nte bli av med det nog för jag bara har försökt en gång men det gick inge bra.
Grillning igår. Det var mysigt. Och musik senare. Sen vart det bara jag och freyja som åkte hem till mig för att kolla på so you think you can dance. De var ingen rikigt sådär jätte jätte bra. Men det var bra folk som söker. Och blir helt störd på folk som typ har dansat i 4 år och är helt jätte bra och har värsta bra tekniken och allt. Dom är störda. Fast egentligen är jag nog lite avis, om jag ska vara ärlig. För jag menar själv har man dansat minst dubbelt så länge och är knapps häflten så bra, eller ja vissa då.
Känner att jag har klagat ganska mycket, men det blir så när jag har tänkt för länge. Fast jag skulle ju sluta tänka så de måste ju innebära att jag kommer sluta klaga. Vinn vinn.
Kom nyss på att freyja kommer fara i morgon, det är ju sönder! Dumma island. Hon kommer hem den 2 augusti(?) och då far vi ju till holmön. De blir ju party, eller ja nästan. Bara de inte händer samma sak som förut då tycker jag synd om freyja. Fast om de är tradition så är det ju? haha.
Väldigt jobbigt att allt ska hända en gång. Vill hata det hela men kan inte rikigt. Jag vet det är konstigt. Men jag bryr mej inte längre.

Hemma hos freyja

Sitter och ser på film. Eller ser på film kan man väl inte säga att vi gör  men den är på i bakgrunden. Har nästan sett på en film nyss tog den paus och gick till hemmakväll för att köpa en cola för att orka med natten. Nu ser vi på en annan film. Eller ja, ni förstår. Länge sen jag  hängde med henne, alldels för länge. men det blir så när man åker till finland och så, freyja!
Helt sjukt att jag är kvar i umeå. Vill så gärna flytta nu. Ialla fall åka bort ett tag. men är ju nästan på väg, så hejja! Vet dock inte vart men vill fara långt bort.
jag fattar inte det känns som om det var år sen jag såg alla. Och de var typ de också. eller en vecka. men helg i stugan kan kännas väldigt långt. Kan nog vara därför, får göra nått åt de hela.
Värt inlägg igen. Orkar inte bry mej. Får bli mer aktiv sen. eller nått. Kanske ta och snygga till den också.

Älvor i skogen

Först går man från strängnäs till rödbäck och får lift hem till lisa för att sova på tre kuddar och dela täcke med sara. Härlig natt! Idag har jag ont i nacken och fötterna. inte det skönaste!
Men det var roligt där, tack för presenten tjejor!
Ska ut till stugan ikväll. Känns ändå skänt, komma bort lite och grejer. Blir nog borta hela helgen. Inte så jättelänge men det är väl vad jag klarar av att vara där. Jag får nån konstig känsla när jag är där. Bara konstigt. Och lite läskigt, eller ganska mycket! Och nu är det massa folk där också. Får se vad de blir för helg.
Ängtligen lite koll. Men känner fortfarande att det är väldigt osäkert. Det känns tusen gånger bättre nu. Men fortfarande saker som man måste ta reda på innan jag kan gå vidare. Men det är en början i alla fall? Nu hoppas vi bara att det fortsätter i samma håll. Annars dör jag ju, nästan. Fan vad allt ska vara komplicerat. Varför kör vi bara inte?
Måste städa rummet. Ska anställa nån som får göra det. Nån frivillig? Orkar inte rikigt nu. För trött.
Har börjat få tillbaka mitt ryggont. Jaja, är van att den gör ont. Men jag trodde att det var borta, har inte haft ont sen förförra terminen? Får försöka typ inte tänka på det så mycket. Det brukar som gå över då. Eller så får jag börja träna mer kanske? Inte vart så jätteaktiv med det nu på sommarn. Vi testar med det sen får vi se. Jag menar det kan ju inte skada så varför inte? För det kan ju inte vara överansträngningen eftersom jag inte har tränat sådär jättemycket, eller? Då är jag bara vek och det blir ju lite pinsamt.

Jävla regn

Saknar mitt hår. Det är så kort nu! Eller kort är det väl inte men det är kortare och det känns som om det bara bli kortare och kortare för varje dag. Och jag gillar ju långt hår så, det är ju inge bra. Får börja spara igen, då blir säkert ellem glad. Haha.
Tränade ju idag. Det gick faktiskt bra. Bäst hittills i alla fall!  Skulle ändå vara kung om man har träningsverk i morgon. Och nu vet vi ju vart låten finns. Då gäller det bara att komma ihåg. Får väl se hur det går. Fast har blivit stel som jag vet inte vad. Inte bra alls. Det får jag göra nått åt. Så svårt kan de ju inte vara. Om man har varit där förut borde de inte vara så svårt att komma tillbaka dit?
Regn, vad fan? Vilken bra sommar det har varit än så länge! Typ regn varje dag. Fast det är ju mysväder. Och det är mysigt. Men bara inte det blir allt för ofta. Vill ha sol också.
Insåg att jag har noll kronor. Eller har lite pengar men det räcker inte långt alls. Och jag som ska till sthlm. Fuck it!

Go on

Hemma.
Dom där dansare är äckligt bra, eller ja vissa i alla fall. Blir ju bara less. Vissa är ju bara dumma i huvudet.
Träning i morgon, de lär ju behövas. Hoppas bara det går bättre än förra gången. Men det tror jag nog. Det kan ju som inte gå sämre. Men känner mej nästan taggad så det ska nog bli bra.
Orkar inte mer nu. Har försök skitit i de idag. Gick inte bra alls. Typ nästan de första jag gjorde när jag vakna i morse. Men jag försöker i morgon också. Sen så får jag bli. Skulle bli glad om det funka!
Känner att det bara blir dryga inlägg nu på sista tiden. Ska skärpa mej, jag lovar.

So you think you can dance

Sitterhos grefve, har ätit massa godis, väldigt nyttigt. nejnej, man har ju tänkt att jag ska ha en fettodag, det får bli idag. Eller det vart idag.
Tittar på so you think you can dance. Det är ju sjukt. Varför är jag inte så duktig? jag kommer ju aldrig bli så duktig heller, det känns lite jobbigt. Men ska väl jobba på det!
Skriver mer sen...

Hatar vädret

Tränade idag. Eller vet fan om man kan kalla det för träning. Vi gjorde lite magisar och armar. Det var typ allt. Ganska så dåligt av oss, men hade som inte nå ork idag. Allt kändes bara jobbigt.
Sen vart det sara som kom med moppen. Vi besköte maxi litegran innan vi for in till stan. Köpte mackor och skinkost. En idé från sara. Efter tag vart jag less och började mata fåglarna. Inte det bästa valet jag har gjort. Dom är ju fan galna dom där fåglarna. Vi gick vidare till lekplasten där vi hängde väldigt länge. Men det var bara mysigt. Det är ju sara vi pratar om!
Har funderat lite, orkar nog inte längre. Jag skiter i det och sen så får jag se hur det blir. Det blir ju bara skit vilket som, eller hur? Nu när jag verkligen vet så spelar det ju ingen roll om jag är kvar eller inte. Fast vet inte om jag kommer orka de, är fortfarande svag, gillar de inte! Osäkert osäkert, allt är bara osäkert. Alla går bara runt och inte vet nått. De bara gissas och jag behöver svar. Riktiga svar från nån som vet. Och dom som vet värgar prata. Hatar de! Det går inte bra nu, på nått. Gillar det inte alls.
I morgon blir det allsång är nästan peppad. Nej men det ska bli kul. Vet dock inte vilka de kommer bli, men skulle tro att det blir dom gamla vanliga människorna. Nicenice!

Another song

Var och hälsade på på umedalen igår. Trevligt trevligt. Fick ängtligen träffa tjejorna. Vi åkte ner till stan och sattade oss vid kajen. Sofia matade fåglar med popcorn och sånt. Hon är söt. Men det är ni alla.
Dagen slutade inte så roligt, kan man säga. Kom väl hem där vid kvart i 5. Efter att ha varit nervös i ungefär 1 timme. Men nu är det faktiskt  nästan bra. Och du får inte tro att du har förstört nått, för de har du verkligen inte gjort. Puss!
Idag tänkte jag fira syster min. Får se vad det blir. Kommer säkert sluta med nått tråkigt. Är inte så bra på att planera. Orkar som inte tänka så långt fram. Fast kom på nu att jag måste planera stockholmsresan. Eller måste i alla fall boka. vilken dag sara?


Dagens låt


Lägg dej ner och dö

Tränade med Ellem idag. Gick faktiskt rikigt bra. Mycke bättre än förra gången i alla fall, det tar sej!
Sen vart det en snabb dusch och en lång färd på moppe till holmsund. När vi väl var där så vart det tacos. Gott som vanligt. Vi borde göra nån slags matlag eller nått. Typ slå ihop våra kunskaper och bilda värsta coola laget!;)
Senare efter en sväng ut på berget och lite busigheter så vart det 8 mile. Typ den bästa filmen. Man måste ju passa på när den går på tv! Efter typ halva filmen, fick jag för mej att sara skulle klippa mej. Men det var en väldigt bra idé, var ungefär ett halv år sen jag klippte mej och det såg verkligen inte kul ut. Men nu är det fint, tack sara. Kan erkänna att var lite nervös ett tag, fast grefve satt ju där med sina komentarer om allt, så det var ju lugnt?
Moppefärden hem var faktiskt rolig. Mycke sång och skrik. Människor som kolla konstigt på oss. Tänkte ju inte på att det hördes ut inte. Men vafan? jag bryr mej inte.
Det går bra så länge jag inte är ensam, det är så jag börjar tänka, mina tankar flyger bara dit. Kan man inte tömma hjärnan på nått sätt, så man slipper tänka på det man inte vill tänka på. Eller ta bort det från världen. Det skulle ändå vara bäst. Fast kanske ska ta samtalet innan det blir för sent och måste stressa igenom det. Men gillar inte att prata om det. Gillar inte att erkänna att jag är svag inför andra människor. Det värsta som finns, usch vill inte tänka på det.
Nu är det klart, Susanna kom in. Aahh, blir så glad bara jag tänker på henne. Lite stolt också för den delen. Så nu är det lugnt så fort jag far ner till stockis. Bor gärna med syster i en liten etta på söder. Mysigt! Nej men vi får det att funka, det gör vi alltid. Saknar henne skarpt nu. 3 veckor sen. Sjukt att man saknar sina syskon när dom inte är hemma. Anders har ju fått jobb i pite(?) så då flyttar han dit upp. Fan vad dom håller på? varför är dom inte bara hemma i ume, så man ser dom nån gång i veckan sådär, perfekt typ. Men inte det.
Har fortfarnde lust att flytta. Jag vet inte vad det är men just nu känns det som att jag inte ens kommer sakna umeå. Jo, eller kommer ju sakna alla och så. Men ändå skönt att lämna allt. Börja om från början. Där ingen vet vem är, ingen har hört nått om en, ingen vet nått alls om mej eller mina kompisar. Skönaste!

A beautiful mess.

Tokvarmt idag. Men klagar inte. Stekte lite innan Grefve kom och hämta mej med moppe sin som vi tog till stan. Köpte grejer, fina grejer. Så nu är jag glad, fast fattigare. Men sånt ät livet. Det vart doncan sen, inte bästa valet men gott var det. Det var bra härligt att sitta vid kajen, det vart en bra stund där faktiskt. Blir så glad, bara för det är varmt och sol.
I morgon blir det party i holmsund. Peppar dock inte resan dit. Jag röstar på buss för en gång skull! Men ska ska bli roligt, känns som om det var år sen jag såg sara sist, men var ju faktiskt igår. Btw, Sara när far vi?
Det suger verkligen, visst det är inte hela världen, men det känns bra jobbigt. Ett bra tecken på att jag ska flytta, om man tänker så. Vill verkligen flytta nu. Det skulle vara hur skönt som helst. Det kommer ändå bli skit efter sommaren. lika bra att jag försvinner bort från umeå. Är  så otroligt less på staden! Jag vill flytta!!
Börjar sakna min syster faktiskt. Länge sen vi sågs sist. Vart håller du hus? Jo jag vet, i fina stockis. Vi får ta oss en dag tillsammans när du kommer hem. Eller nått sånt.
Jag orkar inte med det här nu. Inte nu på sommaren, vi tar det sen. Varför kan det inte bara vara bra nu, behöver inte det här nu, inte på allt det andra. Nu känns det bara onödigt om du ska hålla på så här. Orkar inte, helt enkelt.
Ingen träning idag heller, dåligt. Men jag hann som inte. Men i morgonn då jävlar. Då ska det bli av! Ska ju träna med ellem så det brukar som bli av då. Och det är ju bra.
Det nya livet, det suger. Har inte lyckas alls. Är dålig på de. Men ska bli så mycket bättre. Men har i alla fall dragit ner med allt, en början? Nästa vecka är inte att leka med, kan jag lova.
Vart peppad på att åka gummibåt i älven. Måste snacka med grefve först så vi får låna båtarna. det ska ju bli askul, men är nog lite nervös om jag ska vara ärlig, tänk om man inte kan stanna. Nej, men så farligt kan det ju inte vara. Herregud, vad töntig jag är. Måste sluta med de. Mycket jag måste sluta med.
Saknar Evelina, eller jag saknar mer personer än henne. Det är jobbigt. varför kan inte folk hålla sej här, i alla fall hemma, så man kan snacka med dom på rikigt. Inge ordning på nått.
Peppar också lördag. Hur länge sen var det man såg tjejerna sist? Har faktiskt en hel del att säga till er. Det ska verkligen bli underbart. Miss u guys!
Måste måla naglarna, dom ser inge roliga ut. Fast det känns jobbigt och gå hämta det. Gör det i morgon istället. Innan resan till holmsund, snälla kan vi åka buss?

Suddenly I See

Hemma igen. Woho! Idag blir det stan och nu ska det bli stan. Har massa att köpa eller egentligen inte, men älskar att shoppa.
Måste ju gå på citykalset. Känner mej inte jättepeppad just nu, men det kommer väl sen. Hoppas jag.
Jag tänkte att jag skulle träna sen, får se hur det går. Det är ju inte roligaste att träna själv. Kanske ringer nån får se om jag orkar och hinner och allt sånt skit.
Grefve är väldig konstig och jag börjar bli lite rädd för henne, fast grejen är ju att jag vet vad hon håller på med så det är lugge, men ändå. Sluta vara konstig!
Har färg på benet, det vill inte gå bort. Hatar färg, det går aldrig bort. Men nu ska jag inte måla mer tror jag. Så nu slipper jag det!
Mamma är snäll, hon betalade min mat för typ en vecka! det är ju asparty! Och så slipper jag handla mat också. Det är ju kung! Nu vart jag glad. Men varför känns det inte som om jag kommer äta den, kommer säket bara äta sån här äcklig mat. Kommer säker gå och köpa en burgare på stan, bara för jag inte orkar laga mat. Men jag ska nog försöka laga mat, det brukar ju bli gott så!

RSS 2.0