29 - mina ambitioner

Jag har som inga riktiga ambitioner. Har mycket annat att göra.
Men kan aldrig lägga ifrån mig en sak som inte riktigt är klar, eller som jag inte riktigt är nöjd med om jag inte får slut på tid, t.ex skolarbete eller så. Det måste vara bra gjort annars så kan jag gå runt i dar och tänka vad jag kunde ha gjort andorlunda.

28 - det här saknar jag

Oj jag saknar mycket till och från.
En sak som jag saknar ganska ofta eller i alla fal nu när syter är hemma och är konstig är dansen. Det var ju en väldigt stor del av mitt liv, vilket nu är borta.
En annan sak som jag saknar just nu är mina fina klasskompisar. Har inte träffat de på väldigt länge nu. Känns som bara konstigt. Får ta och styra upp det där nästa år, just nu bär det in till stan!

27 - min favoritplats

Oj, det här blir svårt. Det är väldigt olika beroende på mitt humör.
Ibland så är det i Täfteå. Sitta på golvet fram brasan och bara tänka på hur bra livet är. Men oftast så är min favorit plats precis där Lukas är. Det spelar ingen roll vart han är. Bara jag får vara med han så är jag nöjd!

26 - mina rädslor

Jag är rädd för att gå i mörket ensam, måste alltid ha jättehög musik eller prata med någon i telefon. Det är jobbigt när det är vinter...
Jag är även rädd för äckliga smådjur som kryper äckligt.

25 - en sak ni inte visste om mig

Förut när jag inte alls tyckte om kaffe så ag bestämde mig bara för att gilla kaffe en dag, och sen nästa dag så var kaffe jätte gott. Dock så dricker jag ju kaffe som ett barn, men mjölk i. Men det är så det är extra gott.

24 - ett annat ögonblick

Fuskar lite, hehe
Börjar bli lite less på den där rubriken...
Men ett annat ögonblick, som sagt så blir det svårare och svårare att komma på något. Man skulle kanske kunna ta något juligt..
Nej nu har jag det!
Dagen jag fick mitt stipedium. Otroligt nog, den bästa stunden inom dansen för mig. Det bästa med det var ju att både min syster och bästa sara också fick det samtidigt! Det var verkligen något att fira!

23 - det här får mig att må bättre

Alla mina underbara vänner får mig alltid på bättre humör. Den enda som lyckas bättre är Lukas. Behöver bara höra hans röst så blir jag hur glad som helst.
Självklart så blir jag glad när jag har shoppat nya saker. Helst skor, om jag har köpt ett par nya snygga skor så kan jag vara glad en hel dag!

22 - det här upprör mig

Det finns väldigt mycket i världen som upprör mig, nu när jag tänker på det Allt från småsaker till stora världs problem. Visst jag blir sällan arg, blir mest små irriterad osv.
Men det som är en av få sakerna som gör riktigt arg är otrogenhet. Bara jag har ordet så blir jag förbannad. Det är fan INTE okej, inte någon gång.
En annan sak som gör mig riktigt arg är när någon vän sviker än. Nästan alla har varit med om det, och jag har tyvärr varit med om det flera gånger och blir lika arg varje gång. Hur kan man behandla en kompis så? Det finns inget som kan göra en så arg som då.


21 - ett annat ögonblick

Det blir svårare och svårare att komma på något att skriva, så inläggen blir bara kortare och kortare.
Men "ett annat ögonblick" som jag aldrig kommer glömma är den dagen jag tog mitt körkort. Det var ju så att jag kuggade första gången på teori provet, med ett jävla poäng! Har aldrig varit så sur och arg på mig själv som den där gången. Då när jag skulle göra om teorioprovet och jag skulle klicka på "rätta prov" känner jag hur nervös jag blir, jag får alldels ont i magen. När jag väl har tryckt så ser jag den där gröna texten där det står GODKÄNT. Hur lycklig som helst!

20 - den här månaden

Den här månaden så är det december.
Vilket innebär Lucia, jul och nyår och en massa jävla snö.
Hittills den här månaden så har jag pluggat allt för mycket, de känns som att jag inte ahr gjort något annat än det här.
Men det jag har hunnit med att vara med min Lukas samt Hilda. Sedan har ju varit ute och busat med flickorna.
Annars så det bara varit de gamla vanliga som. Inte så jättespännande har mitt liv varit den här månadenen, men vem vet det kanske kommer?

IT'S SO FLUFFY!


19 - detta ångrar jag

Ja, samma här. Jag ångrar mycket i mitt liv. Har gjort mycket dumt i mina dagar, så jag vet inte riktigt vad som är värst.
Några saker jag ångrar är att jag slutade gymnastiken, att jag har rökt, att jag inte tänkte så långt att jag kanske skulle gå någon salgs dansskola i stockholm, att jag aldrig styrde upp mitt liv när det verkligen behövdes.

18 - min favoritfödelsedag

Det är ju självklart min artonsdag.
Min kära kära bror kom ner från Luleå med hans familj och överraskade mig. Har aldirg varit så glad för att träffa någon i min familj.
Fick jättegod mat och nästan hela familjen var samlad. Och det var hur trevligt som helst!
Och de bästa av allt var ju fakitskt att jag fyllde 18 ;)

17 - mitt favoritminne

Oj, jag vet inte vad jag ska välja, jag har så mycket att välja på!
Allt ifrån det bästa minnet med mina kompisar eller typ ett av de bästa minnerna med min fina pojkvän. Nej det blir för svårt att bara välja ett, så där får ni vara helt utan! haha

16 - min första kyss

Jag tror att jag gick i sexan eller sjuan. Men jag minns att det var på nationaldagen i alla fall.
Jag skulle träffa en pojke för första gången själv. Minns inte om vi hade bestämt eller om det blev bara så men vi gick en promenad längs älven upp mot umedalen. Vi satte oss på en bänk och bara snackade om allt och inget. Visste att han hade känslor för mig och jag hade kände väl inte riktigt så men jag kände att han inte var så otkig i alla fall. Jag hade jätteroligt under den promenaden och kände väl att det pirrade lite i magen. Sedan när vi skulle båda skulle gå hem så stannade vi på vasaplan, för att han skulle ta bussen hem. Vi kramades och sen så kände jag bara hans läppar mot mina. Kommer inte ens ihåg om det kändes eller om det var en bra puss. Men det var i alla fall det.

15 - mina drömmar

Jag har några drömmar ens? haha. Min dröm är att jag ska bli rik och kunna köpa skor. Nej men..
Jag hade den perfekt drömmen. Jag skulle gå klart gymnasiet sedan fara till new york ett eller två år och dansa på en massa skolor där. Sedan gå på Balettakademin i Stockholm och bli rå bra dansare. När jag skulle ha gått klart den utbildningen så skulle jag jobba som dansare. Jag skulle bli yrkesdansare.

Men så gick det med den drömmen, inget att trappa på samma ställe för. Har lite små drömmar som förgyller min vardag just nu!

14 - i mitt huvud idag

Det är jävlust kallt ute. Håller ju på att frysa ihjäl, varför har man inte köpt en jälva bil så att man slipper gå till skolan i 20 minus. Det är ju förjävligt.

Tänker väl på hur mycket jag har att göra innan jag slutar skolan så jag blie helt panikslagen och sen kan jag inte koncentrera mig på något annat än att tänka på hur mycket jag har att göra.

Saknar min Lukas, alldeles för länge sen jag fick en sån där puss som bara han kan ge. Ska se om jag hinner springa och sova hos han ikväll- Gud vad jag längtar tills vi flyttar ihop, så man slipper att springa emellan hela tiden.


Det där är några tankar jag har haft i mitt huvud idag, inte världens bästa dag som ni kanske märker. Men vi alla har såna dagar också.

13 - den här veckan

Måndag: Skola, plugga naturkunskap samt läsa ut svenskaboken
Tisdag: Skola, plugga naturkunskap
Onsdag: Skola, staden,
Torsdag: Skola(naturkunskapsprov), försöka göra klar historian, plugga naturkunskap
Fredag: Skola(naturkunskapsprov, julgård på midgård), Julskivan på corona?
Lördag: Julbak?
Söndag: Freyja?

Ser fram emot helgen. Just själv veckodagarna känns inte jättetaggat.

12 - i min handväska

Jag har ju nästan aldrig handväska. Men när jag nu väl har det så finns det en plånbok med en massa kort, förhoppningsvis pengar och körkort. Sedan så finns det oftast någon slags plagg. Nu på vintern oftast vantar. Annars typ halsduk eller något liknade. Sedan så finns det en kalender, men inte alltid en penna. När jag har väska till skolan så finns det en dator med en laddare. Oftast några skolböcker och sedan en massa papper som jag inte riktigt vet vad de gör där.

11 - mina syskon

Jag har ju väldigt många syskon. Alla mina syskon betyder väldigt mycket och jag älskar de alla fyra. Den som står mig närmast är ju då min enda syster. Men mina bröder är de absolut inget fel på alls.
Jag hoppas att jag får träffa dem oftare i framtiden. Just nu är det så att vi träffas alla syskon tillsammans typ en gång per om det ens är det. Förut är alla bodde hemma var det som ingen grej. Men nu saknar jag alla mina syskon och den sammanhållningen vi har när vi alla är tillsammans.


10 - det här hade jag på mig idag

Dagen började med svarta jeanslegging och ett svart linne med en stickad tröja över. Det är ju jävligt kallt ute. När jag kom hem efter staden så blev det det vanliga. De vill säga mjukisbyxor och en stor t-shirt med en hoodie ovanpå. Hade inga större planer på att göra något annat än att vara hemma så!

09 - min tro

Jag tror inte på Gud. Men jag tror inte heller på Big bang. Då tänker ni säkert, nehe vad fan tror hon på då?
Ja, tyvärr så kan jag inte svara på det. Jag vet inte om jag skulle vilja tro på något. Men de jag vet är att jag tror på vänskap!

Lukas, min bästa

5 månader med underbara älskling! <3
Har aldrig varit så lycklig som jag har varit de här 5 månaderna.
Tack för det min bästa. Älskar dig av hela mitt hjärta!
Du är mitt allt.

08 - ett ögonblick

Jag hade varit i Turkiet och levt livet ordenligt. Hur trevligt som helst. Men måste nog ändå säga att det bästa var när jag kom hem. När jag stod på busstationen och Lukas kom med en ros till mig. Det var som värsta filmen. Vart självkalrt bara glad av att se honom. Dessutom så hade han ju en blomma med sig. Efter jag hade fått pussa på han så sa han att jag skulle kolla i blomman. Där i så låg det ett halsband med ett guldhjärta på. Jag kunde inte bli gladare. För det första så fick jag träffa min underbara pojkvän och för det andra hade jag fått ett guld hjärta.

Det där är något jag aldrig kommer glömma för resten av mitt liv. Varje gång jag kollar på halsbandet så minns jag hur underbart glad jag var just denna dag. Och hur underbar pojkvän jag egentligen. Han är mitt allt. Älskar han så otroligt mycket - du gör mig den lyckligaste i världen!

07 - min bästa vän

Min bästa vän, Hilda Ross har jag känt ända sen jag gick i fyran. De var då vi började samma klass. Vi var väl inte bästa kompisar då. Vi var väl klasskompisar men inge mer. I nian så började vi väl hänga. Typ sista veckan kanske. Men kände att hon var en riktigt tjej.
Men sommarlovet till tvåan började vi hänga som på rikigt. Ett tag så satt vi nästan ihop.

Hilda är en sån tjej som man bara trivs med. När man kommer hem till henne är det som att man är hemma. Som hon brukar säga, Mi casa es su casa. Hon delar med sig av allt hon äger. Hon är en sån som säger precis vad hon tycker. Jävlig ärlig tjej. Det bästa med henne är att hennes glada humör smittar av sig så jävla lätt. Det går nästan inte vara ledsen när man är med henne. Hon får mig alltid på bra humör.
Hon har dessutom en helt underbar familj och en underbar pojk. Men kunde man förvänta sig något annat av henne?

Vi har gått igenom allt med varandra. Kärlekar, brustna hjärtan, kompisar som sviker en, en ena har varit för full, vi har orkat lyssna på varandras fyllesnack, vi har haft en massa bra låtar med bra minnen till, vi har delat en massa konstiga saker och hemlisar med varandra. Vi skolkat tillsammans, gråtit tillsammans och skrattat tillsammans. Vi har nog gjort det mesta tillsammans.

Min Hilda är den bästa vännen man kan tänka sig. Hur är snäll, omtänksam, jävlust rolig, en av de få som verkligen förstår mig, lat och hurtig på samma gång (samtidigt som mig, så perfekt!), snygg, har förståelese för det mesta och bara helt underbar! Hon finns alltid där när man behöver henne. De är inge snack om saken. Du är tjejen jag kan säga allt till och jag vet att du aldrig säger det vidare till någon annan.

Jag kan inte ens minnas att vi har bråkat med varandra? Det enda jag minns är att vi kan vara duktiga på att tjaffsa om saker och har olika åskiter om saker och ting. Men jag kan inte tro att jag någon gång har varit riktigt sur eller arg på dig.

Du är min bästa bästa vän och kommer alltid vara det. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

06 - min dag

Dagen började mede en klump i magen. Sov inge bra alls. Dessutom så hade jag svenska tal på första lektion. Gick bättre än förväntat och nu kan jag stryka det från min to-do-list. ler alltid varje gång den listan krymper.
Sedan blev det foto lämnade in en bild sen vart det fri lek. (Midågrd, ni vet)
Pedled sen, faktistk ganska slappt för att vara pedled.
Hem för att plugga, matlagning och hann även med ett träningpass. Nu sitter jag hos min älskling och tror att de är dags för sängen!

05 - vad är kärlek

Kärlek för mig är något man inte kan få nog av. Kärlek kan man ha för sina vänner, familjemedlemmar, pojkvännen eller någon sport kanske.
För mig är det bästa som finns är att vara kär. det är en underbar känsla. Allt känns så mycket lättare på något sätt.
Och min stora kärlek är ju Lukas!

01 - Om mig. (tar igen det jag missade!)

Jag heter Elin Elisabeth Felicia Knutas Asplund. Jag är född den 23 maj 1992. Med andra ord så är jag 18 år.
Jag bor i samma hus som jag gjorde när jag föddes. På östermalm. Jag är då uppväxt med min mamma och pappa, tre bröder, Johan, Anders och Olle och en syster, Susanna. Alla äldre. Vilket gör min den lilla lilla systern.

Jag går sista året på Midgårdsskolan på medialinjen. Kunde ha valt en bättre linje. Jävligt skolless, men vem är inte de som fortfarande går i skolan?Men det här betyder att jag tar studenten i sommar, vilket gör mig lite nervös. Kommer ut i vuxenlivet, vad fan ska jag göra då? Innan det så gick jag 1-3 på östermalmsskolan. Sedan blev det musikklass för hela slanten. 4 -6 på backenskolan med världens konstigaste lärare.. Sedan var det dags för grubbe 7- 9. Sen blev det stora valet som blev misslyckat.

När jag inte går i skolan så försöker jag fara till gymmet minst tre gånger i veckan, men den här veckan så har jag missat det ungefär 3 gånger... Skyller på skolan. Försöker även vara duktig och plugga det kan man ska plugga till, vilket går som de går. Men ibland, inte allt för ofta men ibland så får jag till det.

Jag är en väldigt sprallig person. Har väldigt konstiga saker för mig ibland. Oftast glad när jag inte surar och är arg. Har de mesta en massa energi, som jag vill dela med mina nära och kära. Jag älskar dem mer än allt annat. Hon som riktigt sticker ut och jag vet alltid ställer upp och som jag har känt längst är ju då min allra bästa kompis Hilda. hon är en riktig pärla på alla sätt. Om jag inte hänger och är cool med henne. Så är jag med min kära kära pojkvän som jag bara blir lycklig av.
Så klart älskar jag alla mina kompisar hur mcyket som helst och dessutom så har jag världens bästa familj, vilket gör mig den lyckligaste personen i världen. Och de ska ni ha ett stort tack till!

04 - Det här åt jag idag

Vaknade med en ont huvud och hela kroppen kändes bara slö. Så jag skäms men det har varit skräpmat idag. Det blir skärpning i morgon.

Fruskosten: djungelvrå och zoo.
Lunch: Snabbnudlar
Middag: Hämtpizza
Kvällsfika: vindruvor med ett glas cola

03 - Mina föräldrar

Min mamma heter Inger Knutas, hon är 54 år, nu ser hon ju ut som en 40 åring men, hon jobbar som specialpepdagog. Hon är den bästa mamman man akn tänka sig. Hon finns alltid där för mig. Även i de stunder när jag står och skriker åt henne så säger hon att hon älskar mig. Även fast jag och min mamma inte alltid har haft den bästa realtionen och att jag heller ringer Susanna och berättar vad som händer i mitt liv istället för mamma. Men när väl berättar något så lyssnar hon bättre än någon annan. Hon har så mycket att ge.
När jag har det jobbigt i skolan så försöker hon hjälpa mig, även när det är så att jag kan mer om ämnet än henne. Hon ger sig inte för ens jag kan det.
Jag och min mamma är ganska lika ändå. Vi är ganska bestämda och gillar att ha rätt. Vilket skulle kunna leda till ett problem när vi pratar med varandra. Men vi har oftast lika åskiter också.
Så jag är väldigt lycklig för att få ha just henne som min mamma.

Min pappa heter Gunnar Asplund, han är 60 år. Men han känns som knappt över 45, han jobbar hos båtmäklare, eller skeppsmäklare, säger alltid varje gång jag kallar han för båtmäklare.Han är en sån människa som tycker snällt om alla. Jag tror nästan att han inte hatar någon. Visst han kan tycka illa om någon människa, men de ska vara för en bra andlednig.
Min pappa är min förebild. Han fixar alltid om det blir något problem. Han blir sällan arg för småsaker och kan mycket av de mesta. Han är den man ska gå till när man har problem, det spelar ingen roll vad. Han har alltid en lösning.
Han vill alltid mitt bästa och försöker få mig att göra så att jag får det bätre sen. Men det är inte alltid jag förstår det så brukar sura på han ganska mcyket ibland.

Jag älskar båda min föräldrar även om jag inte visar det. Även fast vi inte alltid har den bästa stunderna så vet jag att de alltid finns där för mig och jag vill finnas där för de också.

02 - min första kärlek

Första gången vi sågs var hos en av mina kompisar. Jag var trött och less efter att ha jobbat, du var full och glad. Min första tanke om dig var nog, och vem fan är de det där fullot. Och jag gav dig den där blicken, du vet den där konstiga blicken, när jag inte riktigt vet vad.
Andra gången vi sågs var hos samma kompis men den här gången så fick vi bättre kontakt. Kom ihåg att vi höll på med din keps. Vi försökte kasta den på huvudet och den som fick den på huvudet mest gånger vann. I just den stunden så insåg jag vilken fin och snäll kille du var. Dagen efter så fick jag ett sms av dig och hela jag lyste upp. Hela jag pirrade första gången du ringde den dagen.

Den dagen när du skadade dig i läppen och du skickade ett sms mitt i natten att du satt på sjukhuset, kände jag en klump i magen. Ville vara där hos dig. Vart nervös och rädd, inget fick hända dig.
Det var konstigt att jag hade dem här känslorna för dig då. Jag kände dig inte. Jag visste knappt vad du hette.

Den gången du bjöd mig på bio, våran första riktiga dejt. Gud vad nervös jag var. Det tog lång tid för mig att bestämma vilka kläder jag skulle ha på mig. Och jag kände mig så liten på något konstigt sätt. Men samtidigt så stor. När du skickade smset att du stod utanför och att jag skulle komma ut. Jag minns bara hur mina ben skakade och jag visste inte om jag skulle ge dig en kram eller inte. Var helt skakis


Dagarna gick och vi fortsatte att smsa och skriva på msn. Men varje gång vi träffades så var vi alltid med våra kompisar och det var oftast fest. Men jag minns första gången vi kysstes. Vi lyssnade på låten This years love. Det kändes så rätt. Du var den i mitt liv.

Jag hade aldrig varit så lycklig som när jag var med dig. Du lyste upp min värld. Allt var underbart, du var ju min första riktiga kärlek.


Bloggen i december

01- om mig

02 - min första kärlek

03 - mina föräldrar

04 - det här åt jag idag

05 - vad är kärlek

06 - min dag

07 - min bästa vän

08 - ett ögonblick

09 - min tro

10 - det här hade jag på mig idag

11 - mina syskon

12 - i min handväska

13 - den här veckan

14 - i mitt huvud idag

15 - mina drömmar

16 - min första kyss

17 - mitt favoritminne

18 - min favoritfödelsedag

19 - detta ångrar jag

20 - den här månaden

21 - ett annat ögonblick

22 - det här upprör mig

23 - det här får mig att må bättre

24 - ett annat ögonblick

25 - en sak ni inte visste om mig

26 - mina rädslor

27 - min favoritplats

28 - det här saknar jag

29 - mina ambitioner

30 - ett sista ögonblick

 


RSS 2.0