Rockstar

Tjockarkväll ikväll då. Känns rätt så bra, måste jag säga.

Träningsverken är inte över. Eller den är mindre, vilket är bra. Men fortfarande väldigt stel och det är bara jobbigt.

Måste packa till göteborg, känner att jag börjar bli lite stressad. Måste tvätta och grejer.  Får se om det blir nått sånt i morgon, allt beror på när man kommer hem ikväll.
Köpte den efterlängtade mobilen idag. Väldigt fin. I like, i like! Nu väntar jag bara på ipoden. Sen blir det toppen!


Hard to find

Träningsverk, träningsverk och ännu mer träningsverk. Knappt att jag kan röra mej. Helt sjukt. Men det är väl smällar man får ta. Men så jävla kul var de, så det är värt det. Eller nästan. Jo det är klart. Vill vara med nästa vecka också, men då är man i göteborg.
Sommar, sommar. Ängtligen är den här. Så efterlängtad. Thank you.
Grattis till min syster, kommit ännu längre. Hon gör mej rikigt stolt. Men tycker synd om Karin. Du får söka nått annat, du kommer komma in nån stans, jag vet det. Måste säga grattis till Angeliki då också.
I morgon är det fredag. Helg och sen göteborg, kan de bli bättre?

Make it mine.

Fin var hon i alla fall. Roligt att se.
Har egentligen inget nytt att skriva, kände bara för att skriva lite , det sög ju.

Do it all again.

Så ovärt. Vill ha pengar. Måste köpa en massa grejer och det känns bara jobbigt, för att jag inte har nån ork att fara in till satn även fast det tar 5 minuter på cykel. Får ta ett snack med mamma snart känner jag.
Det känns även värdo att fara till skolan i morgon. Vi gör som inget heller. Värdo som sagt.
Freyja jag hoppas att du pluggar nu annars får du spö. Hade behövt en promenad idag. Har inte gjort nått alls på hela dagen. Men jag vet att det är flera så det är lugnt. Eller hur Grefve?
Träffa bror min, det var länge sen. Även fast jag träffa han i går på kulturnattta, men det är inte samma grej. Så det var mysigt. Det blir som aldrig att man träffar han, när han bor där borta och jag här.
Känner tröttheten smyga sej fram nu, så ska väl försöka sova lite så jag har nån ork att gå till skolan med i morgon.

Revy, kulturnatta. födelsedag och grejer.

Vart ändå lyckat igår. Det såg ändå lite bra ut. Och roligt var det också. Brabra.
Grillning hos moa sen, köttet och allt. Eller vissa hade krov och bröd, dom som tänker på ekonomin.Sen vart det att se på gamla dansföreställningar. Inte det roligaste när man ser hur dålig man va och är. Nu vet man vad man ska jobba på i alla fall. For ner till stan sen, men det var som inget bra att se på. Så for hem efter tag och såg på lite film.
Kommer sakna grubberevyn väldigt mycke. Nattinén var det typ roligaste på länge. Vilken jävla stämning det var där nere.
Den här födelsedagen var inte den bästa. Eller den var ju rolig men kunde ha blivit bättre. Längtar tills jag får mobilen och ipoden. Hoppas innan gbg bara.
Typ 1 vecka med vanliga skoldagar kvar. Så skönt, sen slutar man nian. Så jävla skönt att få lämna grubbeskolan. Ängtligen! Nej, men lite kanske man kommer sakna den, eller nej troligen inte.

What do you think about that?

Så hilma glad jag är just nu. Hejarklacken idag var bäst! Så mycket tack ska Evelina, Susanna, Karin, Ellem, Alexandra, Sara, Towe, Freyja, Hanna hann holm, lillgrefve och storgrefve. Tack för blommorna och kortet! :)Ni var ju lugn bästa publiken! Även fast det gick piss på excited. Men det gick bättre på Wannabe, det var i alla fall asroligt! Födelsedag i morgon. Roligt roligt! Får se vad som händer. Med nattiné och allt. Efterfest senare, kan man lugnt säga! Ellem fyller också, måste köpa nått till henne, får hitta nått i morgon.
Kulturnatta på lördag. Känner inte så jätte peppad men det kommer nig bli roligt. Ska även dansa på stora scen, får se hur det går. Vilket minne man har.

Is not what you did.

Måste taggga om. Måste bli pigg, måste försöka bli gladare. Det är väl det jag ska jobba på under dagen.
Nerräkningen till min födelsedag har börjat, är nu på 3 dagar. 16 år.
Nu har dom åkt. Allt jag kan göra är väl att lycka till och hoppas att det går bra för alla tre. Jag tror verkligen på er. Håller också tummarna för er!
Har inga pengar på mobilen, heller. Har inga pengar själv heller så kan inte fylla på. Det känns tungt. Får se om jag pallar att fråga mamma om pengar och sen så får vi se om jag tänker ge mej lite pengar. Men det är det jag hoppas på ialla fall.
Börjar bli lite less på grubberevyn, samma låtar hela tiden. Men gillar folket och peppen där nere. Det är väl därför jag går dit i huvudtaget, skulle jag tro. Men kommer sakna det när det är över. Mest för att det inte är så länge kvar på nian då. Och att man nästan inte kommer se folket nå mer. Kommer dock inte sakna grubbeskolan.


Classified ft. Chad Hatcher  -  All about you.

Because i'm a beast.

Lugnt den bästa helgen.
Så jävla roligt jag har haft den här helgen, det är ju helt sjukt.
Gillade sista föreställningen väldigt väldigt mycke. Ändå sjukt att dom fick typ halva dansskolan att börja gråta. Kommer sakna dom så jävla mycket. Vet inte om vi kommer klara det utan dom.
Lätt roligaste på doncan senare. Peppar grillingen lugnt.
Känner mej inte så jätte peppad på skola i morgon, om man säger så. Men har ändå typ 1 lektion och sen grubberevyn och sen grubberevyn igen, på rikigt då. Så det blir bara chill, nästan..
Kommer bli väldigt tomt utan dansen. Vet fan inte vad jag ska göra då. Får väl hänga med dom coola människorna ett tag, tills sommarkurserna börjar. Längtar ju fan.

Dans och sång.

Verkligen den bästa dagen. Bara roliga grjer hela tiden.
Dans först från 11.00 till 17.00 sen grubberevyn resten av kvällen. Var lite överspidad där ett tag, men varför skulle jag inte va det? ;)




När ingen vet....

Är väldigt trött. Väljer emellan att sova och att äta nån slags middag. Väljer nog sova just nu. Fast måste egentligen packa tills i morgon. Dansföreställningar och grubberevy, på samma dag. VIlket innebär att att jag måste hoppa över typ 1 ½  dansföreställingar vilket suger. Jävla grubberevy. Fast den är rolig den med. Ibland. Kommer inte ens ihåg vad jag ska packa. Är så jävla tanksprid.
Tycker jävligt synd om LisaMarie, stuka foten nu också. Hoppas allt blir mycket bättre för dej. Inte ska du gå runt och vara så.
Trött och sliten som vanligt. När ska de gå över? Kommer nog aldrig göra det som det känns nu. Får se snart.
Har snart födelsedag. En vecka kvar. Då blir det party. Även nattiné och grejer. Längtar. Då är som även allt över.


if it kills me

Har varit än sån där lite konstig dag. Men ändå härligt på vissa stunder. Snälla kan det bli varmare?


Freak!

Har försökt att få in ett örhänge nu i typ en kvart. Snart ger jag upp, herregud. Hur svårt kan det va?
Vad har hänt med vädret egentligen? Idag snöa det även, typ tre gånger. Nyss var det ju sommar, jag fattar inte!?

Live high.

Helkväll med massa pluggande och huvudvärk och ryggont. Inte den bästa kvällen jag har varit med om.
Ska gå och lägga mej tidigt ikväll, vill sova mycke och länge. VIll ha nått prov i morgon. Om jag hade en vecka till på mej så skulle det funka.
Måste vänta en dag till, sen så slutar jag att hoppas. Då ger vi upp, helt enkelt. Eller kanske till på måndag.
Bonaqua silver med päronsmak är typ min nya favvodricka. Så jävla gott vatten. Ska börja dricka mer sånt och mindre dåliga drickor. Nej slut med sånt.

We sing.

Mattenationella. Nu egentligen är alla såna prov över och det är typ bara 2 prov kvar i nian. Känns så skönt som helst. Gjorde även bort hk idag också. Klara rädda mej lite innan där, tack.
Taggar inte alls temaveckan. Just nu känns det som att den inte kommer bli bra alls. Taggar inte heller balen. Vet inte heller om jag ska gå. Det känns inte som om nån som ska gå förutom några. Men ändå.
Är beskiven på vädret idag. Det var ju kallt. Får hoppas på att Freyja har rätt, för då blir det varmare i morgon! Men hon brukar ha rätt så vi hoppas hoppas.
Tycker synd om Sara och hennes mobbe. Så jävla värdo.
Mitt nya funkar väldigt bra. Bara för det har gått 2 dagar, men ändå. Det börjar ialla fall bra. Får se hur det går i helgen, måste kämpa. Hur svårt kan det vara? Ja försej typ väldigt svårt, har ju försökt några fåtal gånger innan och inte lyckats.
Fortfarande sådär trött, jag fattar inte. För nu har jag sovit hur länge som helst. Hatar att vara trött, det värsta. Man kan ju inte göra nått alls. Allt blir bara jobbigt. Får börja ta sovpauser då och då. Nej men nått måste göras.
Träningsverk i rumpan, fortfarande. Det vill som inte gå över. Har egentligen träningsverk överallt. Jobbigt, jobbigt.

Jutteputte

Roligaste kvällen i går!
Maten var typ ändå godaste. Jag och Sara äger ju på laga mat. Det var länge sen jag hade så roligt. det var så värt det, även fast det inte gick som jag hade hoppas på helt.
Men känner fortfarande den där känslan. Det är som om att den aldrig försvinner. Jag vet inte. I morgon så börjar jag om. Inge mer dåliga grejer. Öhm ja, får se hur det går.
Stressen bara kommer mer och mer. Fortfarande inte gjort nått. Så ska väl ta och försöka göra nått idag, hade jag tänkt. Får se om jag kommer nå vart.
Trött och trött. Jag måste sova mer, ska nog sova nu egentligen. Sov inte många timmar inatt. Vet dock inte varför, kände inte för att sova bara. VIlket jag känner nu var onödigt.

I'm never gonna say goodbye

Less, sliten, trött och mer less, stressad men samtidigt glad. Weeerd känsla som fan.
Börjar bli mer och mer irreterad på männsikor som inte kan göra nått rätt. Aldrig. Och varför frågar folk så jävla mycket och typ flera gånger också. Det är helt sjukt. Får lust att bara skrika åt dem, men det ska jag inte göra. Orkar bara inte med alla dem än. Inte nu. Kanske om ett tag när allt det jobbiga är över. Behöver inte dessa frågor nu. Inte än. Eller egentligen aldrig. Snälla tänk på vad ni säger. Säg inte bara det som kommer i hjärnan. Samma sak gäller mej. Fan vad dum jag är. Om jag inte kan förklara nått så ska jag inte försöka. Nu har jag förstört det. Jag måste prata med dej igen. Men inte innan jag har komit fram till vad. Eller när, måste vara i rätt samhänge också. Fuck, varför ska det vara så jävla svårt? Det suger.
Måste börja prata mer om det och inte bara rymma från det. Men grejen är ju den vart ska jag börja. Kan ju inte bara... Nej det går inte. Men om jag bara våga börja nånstans så löser det sej nog. Får hoppas. It's fucked up!
Varför händer det aldrig nått bra. Alltid dåliga grejer. Grejer man inte vågar säga till någon, för det kommer tas på fel sätt och då blir allt bara ännu mer konstigt och sen när dem får reda på det på nått sätt blir det ännu mer kaos och allt blir bara ett enda stort helvete.
Det ända jag är att klaga på skiten när ska jag lösa den då? Det är ju som mitt fel och det är ju bara jag som kan lösa det, eller ja göra det lite lite bättre, i alla fall. Men det gör jag aldrig. Får fan ta och skärpa mej. Sluta upp med det här hur långt kan det gå? Inte mycket längre tills det har gått för långt. Helt sjukt. Behöver nog komma bort det stället ett tag. Prata med människor som inte alls vet nått om mej och bara börja om. Börja om på nytt.
Som sagt trött och sliten.

Imogen heap - Hide and seek


Vad vore jag utan er? Ni är guld. Tack.

- Asså det här suger.

Valborg var inte så lyckat, men det funka i alla fall. Men bajs ändå.
Orkar inte med att det ska alltid blir så här. Pallar inte. Vill inte att allt ska börja om igen. Det som nyss hade blivit bra. Vad fan. Hatar när folk inte svarar heller.
Ska det vara så jävla svårt att få till det rätt. Snart är det lördag och så ska det sitta som, men det kommer inte göra det. Towe får klara sej utan. Hon komer nog gråta, men det får Grefve ordna. Hon brukar fixa sånt. Hon är bra på sänt, säger jag. Sen får jag hoppas på det bästa. Det är fan pinsamt hur länge vi har haf på oss det här och ändå är det typ panik nu. Herregud. Pinnit.
Blir mer stressad, mycket mindre tid kvar och allt är fortfarande dåligt. Bajs på det.

RSS 2.0